Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@06lienocka mne o tom povedala nasa dr..len sivtam zavolas..specialne asi nie..len take podrobnejsie..pozri si stranku Mudr. Grochal
Baby musím sa pochváliť. Konečne na dovolenke! Nemohla som sa celý rok dočkať, všetky kolegyne už zrelaxované a teraz budem konečne aj ja 🙂 držte sa, oddychujte, zasa sa k vám pripojím po návrate. No teraz vypínam telefón a idem na čerstvý vzduch 😉
@nikolienko mas problem s pecenou?
Ahojte , rastie Vam v 12tyzdni uz Trosku brusko? Lebo mam pocit ze mne uz ano ale hmotnost mam mensiu len obvod pasu vacsi
@nivea777 volala som dokymu ze ma uz 3dni naozaj strasne svrbia ruky, nohy, dlane ci je to v poriadku.... tak ze aby som hned rano prisla zoberie mi krv na pecenove testy, bud to moze byt tehotenska dermatitida (to by bol ten lepsi pripad) alebo nieco co sa vola cholestaza - ide o zlu funkciu pecene alebo zlcnika ktora sa nevie vysporiadat s progesteronom... tam je riziko potratu ☹
@nikolienko popravde. minule ked si pisala o tom svrbeni,som ti aj chcela napisat ze tu baby spominali,ze to mozu byt problemy s pecenou ( ja som o tom napriklad predtym vobec nevedela,az tu som sa dozvedela),ale potom som si povedala,ze ti nic nebudem pisat aby som ti nesposobila stres :( Hlavne bud v klude,pojdes k lekarovi,ten ti povie vysledky a potom sa budes nadtym zamyslat.Teraz si len ublizis a budes sa trapit... Budem ti drzat palce a potom daj vediet
@nivea777 dakujem, snazim sa byt v klude len ono to moc nejde ked neviem co sa deje 😒 dufam ze tie vysledky budu este zajtra a nebudem musiet cakat do dalsieho dna lebo sa zblaznim
@nikolienko este nas tolko krat nieco naplasi :( teraz zacalo mna vsetko svrbiet :D ale to je vsugeracia.. mna napr svrbia ruky ale ja to mam z alergie,ako som vysadila kozie mlieko tak sa mi to zhorsilo
@nivea777 dufam ze to bude "iba" ta dermatitida, mna minuly tyzden jeden den tak svrbeli ruky vecer a hovorim si co to sibe mi ci co.. potom par dni nic a teraz sobota/nedela/dnes to proste stale svrbiii a take male bodky sa mi spravia na rukach, ked ma to bude svrbiet cele tehu tak to vydrzim hlavne nech je mimi zdrave, kozie mlieko sa nemoze v tehotenstve ?
@nikolienko nemalo by sa nic co nie je pasterizovane,,aspon tak som citala..Kedze ja to mlieko nemozem prevarat(straca ucinky-podla rad predavajucej) a nemozem pit ani surove,tak som ho uplne vysadila..
@nivea777 to viem ze nic nepasterizovane len kozie mlieko nepijem a tym prevarenim by asi prislo a vsetko dolezite co obahuje to je pravda
Ahojte,dnes rano som sa vazila a smiala som sa s muzom,ze najlepsia dieta je zaciatok tehotenstva, za tri dni som dala dolu tri kila. No fakt ze toto tehotenstvo je uplne odlisne od tych predtym, ale ze sa mi takto vratia nevolnosti,tak to som fakt necakala.
No ja za posledny tyzden schudla 2 kg to vracanie mi nerobi dobre
@fatimuska dakujem ti
@tutu_1 ja som pri prvom pribrala 20,5kg a toto tehotenstvo sa na take cislo rozhodne nehodlam vysplhat, mne to nastastie islo celkom dobre dole, v porodnici som nechala 10kg aj napriek tomu ze mal syn len 2.5kg, doma este 3kg isli dole za 2tyzdne a potom som sa zastavila na 7kg navyse az do tohoto tehu kedze mi na zaciatku nechutilo jest tak mi isli dole 3kg este ale urcite si budem davat pozor na porcie a na to co jem, rozhodne sa hladovat a dietovat nechystam ale zase ani prejedat ako som to robila pri prvom
Baby, čo ste boli na vyšetrení už po 12-tom týždni. Čo všetko Vám robili? A čo všetko zisťovali? Čaká ma vyšetrenie buduci týždeň a som zvedavá, čo všetko by som sa mohla pri tom vyšetrení dozvedieť. Napríklad, či je všetko vyvinuté, či nie sú predpoklady na nejaké ochorenia a tak... alebo to sa dozviem ešte neskôr?
@misiaknunu idem zajtra dam ti vediwet

Tak baby, idem zajtra smer pecenove testy ☹ snad dopadnu dobre a nebude to nic zle a ohrozujuce mimi