Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@kachita Taká otázka zo zvedavosti...ako to vydržíš nepovedať mu to? Ja som typ, čo vybľaboce všetko hneď. A teda u nás to bolo tak, že on išiel na wc pozrieť výsledok testu a on to oznámil mne 🙂
@misiaknunu nuz, lebo kym neuvidim obe silne ciarky, tak je to moja intuicia, co mi to vravi a nie oficialny fakt....tieto posfledne dni sme malo spolu, je na stavbe, som teraz s nasimi a mam co robit aby som im to nepovedala. Ale najprv to musi vediet mm. Takze pockam, ked sa mi v sobotu vecer vrati, necham ho vybuvat a rano.....;)....bude radosti!!!
Môj bol pri mne ked sme ho robili myslim test 🙂
Ja som chcela az ked sa vrati zo zahranicia, ale vyskytla sa vec pre ktoru som to musela vykecat 🙂 ... A rodine by som to najradsej povedala po prehliadke doktorom, ked mi povie ze srdiecko bije... a
@36evina36 robila som si test, ten zeleny pepino 10 citlivost a hore nad nim test z lekarne cistlivost 25
@dominini hladina hcg sa zvysila 😉 kazde asi dva sa zdvojnasobuje takze je to mozne
Ahojte ja sa tiez pridavam ! Cakame druhe babo 🙂
Dievcata, a uz ste boli u gynekologicky?
@ivuss01
ja na rengen nejdem, ale tu injekciu musim dat, lebo by som to nezvladla, ide robit 8micku aj s korunkou :(
takze injekciu mozem? lebo nechcem este nic hovorit, aby sestricka nevykecala, lebo sa s nou poznam a chcem byt zatial opatrna pred okolim, kedze tehu predtym bohuzial nedopadlo dobre.....

Ja som to este mojmu nepovedala, ten ma plnu hlavu stavby domu. V nedelu sa chystam ;)