Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@kvetakinderko
@nivea777 drzte sa baby, velmi vam drzim palce aby ste boli aj s miminkami ok... ❤
@nivea777 aj ta vypisal na kludovy rezim ci stale chodis do prace ? opatruj sa, davaj na seba pozor
Zenicky drzte sa vsetky..aby ste si uzivali tehotenstvo bez problemov.
@nikolienko prisny kludovy.. od stvrtka len lezim.. idem na wc,trochu do obyvacky ale 85% dna lezim. uz ma prdel boli od lezania..
@nivea777 verim ale je to dolezite aby sa vsetko dalo na spravnu mieru, hlavne vydrzat nech je drobcek v poriadku
Tehulky tak ja som od dnes pn minimalne tyzden kv tym soplom kaslu.hrdlo uz je ok vdaka slanej vode a vincentke na nos mam ten sprej s morskou vodou a ine mi dr ani neodporucila len mi na odhlienenie dala sinupret. Tak snad malinkemu ten hnusny kasel neublizuje..drte sa vsetky,bojujeme dalej!
@daakotaa to je skvele, tesim sa s tebou 🙂
Ahojte baby. Bola som dnes u svojho lekara na kontrole. Babatko ma 3.13cm, spinkalo, takze sa nehybalo tolko ako v piatok, srdiecko pekne bilo. Hematomy stale tam. Jeden uplne pri branke, ten mi odtekal vlastne, ale nevyprazdnil sa cely, tak uvidime, ci sa vstrebe, alebo este zakrvaca. Druhy na prednej stene maternice. Placentu mam na zadnej stene, tak vraj zatial nie je mimi ohrozene, kym sa hematomy nejak markantne nezvacsia a neposunu, pripadne nezatlacia na nejaku klucovu velku cievu, ktora mi zasobuje aj placentu, ktora by sa potom mohla zacat odlucovat, co by bolo velmi nebezpecne. Zatial je to ale chvala Bohu ten najhorsi scenar, ktory sa dufame, nenaplni. Som na PN az do konca 12tt. Ak to vtedy bude ok a bez krvacania, pustia ma spat do prace. Tak prosim drzte palce, nech sme ok. Duphaston samozrejme beriem dalej a prisny kludovy rezim (rozumej - boli ma uz cely clovek z toho lezania) Dakujemeeeee 😉 Od vcera sa mi k tomu ridala brutalna bolest hrdla, a dutiny, tak zabojujem aj s tym este...
@kvetakinderko tak lezkat a lezkat
@kvetakinderko som velmi rada ze ste ok... oddychujte teraz co najviac
Baby dokedy sa smie lezat na brusku?
baby a uz si aj kremujete brusko? Este sice moc nevykuka, no vecer (po vsetkych tych jedlach) je uz vacsie. A ak ano, tak cim?

Baby kde budete kupovat tehu leginy. Nepriesvitme samozrejme. Ja teda nemam nejske brucho, ale uz sa zacinam citit stiesneno na pase