icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dejna20
26. sep 2016

Baby kde budete kupovat tehu leginy. Nepriesvitme samozrejme. Ja teda nemam nejske brucho, ale uz sa zacinam citit stiesneno na pase

nivea777
26. sep 2016

@dejna20 nie,musim zaklopat..ale zacala som spinit a problemy s placentou..

dejna20
26. sep 2016

@nivea777 a ty si v kolkom tyzdni ked uz riesia ulozenie placenty?
Ja som pri prvom inak spinila aj v 16tt a tiez potom som mala kludovy rezim kvoli nizsie ulozenej placente ale sa potom vytiahla tam kde treba.

nivea777
26. sep 2016

@dejna20 v 12+6 som zacala spinit a doktor zistil ze mam volaco s placentou... placenta uz je vytvorena ale este neprevzala funkciu..

dominini
26. sep 2016

@kvetakinderko
@nivea777 drzte sa baby, velmi vam drzim palce aby ste boli aj s miminkami ok... ❤

nikolienko
26. sep 2016

@nivea777 aj ta vypisal na kludovy rezim ci stale chodis do prace ? opatruj sa, davaj na seba pozor

dominini
26. sep 2016

@dejna20 leginy? nemas na mysli nohavice? Lebo ja si leginy kupujem teraz o cislo vacsie a pekne mi zakryje aj brusko len ja nenosim leginy ako nohavice, vzdy si dam dlhsie tricko aspon do polovicky stehien tak neriesim ci presvitaju ked to nevidno... 😊

dejna20
26. sep 2016

@dominini aj ja tak nosim ze dlhe tricko sle aj tak nechcem aby presvitali 😂
Ja chcem take klasicke tehu, ze sev je nizko a potom velky pas na brucho.aj v prvom tehu mi to viac vyhovovalo ako obycko co mi konci pas na urovni pupi dierky

dejna20
26. sep 2016

@nivea777 fiha, tak to drzim palce nech rychlo nabehne ako ma. To som este mepocula ze aj tske byva.

petuskaa12
26. sep 2016

Zenicky drzte sa vsetky..aby ste si uzivali tehotenstvo bez problemov.

dominini
26. sep 2016

@dejna20 ak take najdes das mi vedieeet? 😊 ja mam take ze presvitaju ale brusko zakryju pekne 😁 tak ak by boli nepriesvitne bola by som rada 😊😊

nivea777
26. sep 2016

@dejna20 aj u teba sa uz tvori placenta... asi mi zasahuje na krcok a preto to spinenie... o dva tyzdna na sone sa uvidi ci lieky pomohli alebo nie.,

nivea777
26. sep 2016

@nikolienko prisny kludovy.. od stvrtka len lezim.. idem na wc,trochu do obyvacky ale 85% dna lezim. uz ma prdel boli od lezania..

nikolienko
26. sep 2016

@nivea777 verim ale je to dolezite aby sa vsetko dalo na spravnu mieru, hlavne vydrzat nech je drobcek v poriadku

77kraska
26. sep 2016

@dominini ja som si kupila v zare take leginove nohavice alebo ako to nazvat,su hrubsie,teplejsie,nepresvitaju a zakryju cele brusko.mali viac druhov a aj v stradivariuse take podobne maju ;) na zimu a do ciziem super vec

dominini
26. sep 2016

@77kraska dakujem za tip, da sa v tych obchodoch nakupovat aj cez internet?

77kraska
26. sep 2016

Tehulky tak ja som od dnes pn minimalne tyzden kv tym soplom kaslu.hrdlo uz je ok vdaka slanej vode a vincentke na nos mam ten sprej s morskou vodou a ine mi dr ani neodporucila len mi na odhlienenie dala sinupret. Tak snad malinkemu ten hnusny kasel neublizuje..drte sa vsetky,bojujeme dalej!

77kraska
26. sep 2016

@dominini nemam skusenost ja musim skusat 🙂 skus pozrier ich stranku stali tusim necelych 20€

dominini
26. sep 2016

@77kraska dakujem si velmi zlata 😊 mne je uz totizto vsetko oblecenie male 😔

kvetakinderko
26. sep 2016

@daakotaa to je skvele, tesim sa s tebou 🙂

kvetakinderko
26. sep 2016

Ahojte baby. Bola som dnes u svojho lekara na kontrole. Babatko ma 3.13cm, spinkalo, takze sa nehybalo tolko ako v piatok, srdiecko pekne bilo. Hematomy stale tam. Jeden uplne pri branke, ten mi odtekal vlastne, ale nevyprazdnil sa cely, tak uvidime, ci sa vstrebe, alebo este zakrvaca. Druhy na prednej stene maternice. Placentu mam na zadnej stene, tak vraj zatial nie je mimi ohrozene, kym sa hematomy nejak markantne nezvacsia a neposunu, pripadne nezatlacia na nejaku klucovu velku cievu, ktora mi zasobuje aj placentu, ktora by sa potom mohla zacat odlucovat, co by bolo velmi nebezpecne. Zatial je to ale chvala Bohu ten najhorsi scenar, ktory sa dufame, nenaplni. Som na PN az do konca 12tt. Ak to vtedy bude ok a bez krvacania, pustia ma spat do prace. Tak prosim drzte palce, nech sme ok. Duphaston samozrejme beriem dalej a prisny kludovy rezim (rozumej - boli ma uz cely clovek z toho lezania) Dakujemeeeee 😉 Od vcera sa mi k tomu ridala brutalna bolest hrdla, a dutiny, tak zabojujem aj s tym este...

36evina36
27. sep 2016

@kvetakinderko tak lezkat a lezkat

dominini
27. sep 2016

@kvetakinderko som velmi rada ze ste ok... oddychujte teraz co najviac

dominini
27. sep 2016

Baby dokedy sa smie lezat na brusku?

pininka
27. sep 2016

@dominini dokedy ti to bude pohodlne, potom sama uvidis ze ta to bude tlacit. Mne uz teraz nieje velmi pohodlne takto. Najviac treba dat pozor na lezanie na chrbte ked bude velke brucho, kvoli dutej zile, vtedy treba dat bacha.

dancura
27. sep 2016

baby a uz si aj kremujete brusko? Este sice moc nevykuka, no vecer (po vsetkych tych jedlach) je uz vacsie. A ak ano, tak cim?

fatimuska
27. sep 2016

@dancura telové maslo bodyshop čučoriedkové

dominini
27. sep 2016

@dancura ja si natieram olivovym olejom ale aj prsia zadok a stehna .. a este mam telovy krem bonella forte na prevenciu proti striiam...

dominini
27. sep 2016

@pininka dakujem ti to som absolutne nevedela ze sa nesmie ani na chrbte...

tutu_1
27. sep 2016

@dancura ja mam od Weledy ružový olej ale strašne mi začal smrdieť 😅 Musím vymyslieť niečo iné 🙂