Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby ja idem konecne na scan v pondelok 🙂 som v uk takze som doteraz tnemala ziadnu kontrolu a to som skoro 13tyzdnov za .Hadam tam nejake to babo je haha drzte palce 🙂
Baby mate niektora vytok ? Neak sa zacinam bat a furt sa sledujem
Ja som mala a dr povedala za je to ok ak nie je nejak zvlastne zafarbený (hnedý, zelený) 😉
@nikolienko tfuj tfuj tfuj veľa zdravicka 😵
@tutu_1 dakujem a vsetkym tu v skupinke zelam iba zdravie to je najdolezitejsie 🙂
Baby,to snad ani mozne neni.Moja segra je tehotna tiez a co myslite, kedy ma termin? V Aprili🙂🙂 hehe, byvame sice v inych mestach, no kocikovat obcas spolu mozeme;)
@nikolienko kraaaasne uz je 😉
@kvetakinderko dakujem a inak ma aj vsetky koncatiny len na fotke ich nevidno 😀 vyzera ako maly ufonik 😀
@nikolienko super fotka, ako krasne vidiet chrbticu. Vobec mi nepride ako ufonik ale praveze ako uu original babo aj hlavicku ma peknu nie taku vajcovu ako tie uplne mini 😂
@dejna20 kvoli tej chrbtici som chcela vytlacit prave tuto fotku, lebo ma to strasne fascinuje ako to je pekne vidiet na takom mini clovieciku 🙂
@nikolienko krasna fotka 🙂
Baby strasne ma boli hlava nemozem spat... co by som si mohla dat od bolesti ? Som v 14tt
Dnes idem doktorovy drzte palce
Vsetko je ok akurat mam ranku ma krcku ktora krvaca , babatko je uplne v bezpeci a v pohode
Dievčatá vy uz máte všetky tehu knižku ?

Aj ja som poučena od dr. že mám stresovať pri jasno červenej krvy a aj to ešte nemusí znamenať nič vážne.
Neboj, určite je všetko ok.