Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby ja kazdy den dochadzam do roboty autom, 2xdo mesiaca cestujeme ku nasim alebo svokrovcom co je len jedna cesta 200km a vobec neriesim nejaky pas. Aj teraz v stredu idem na otocku k mamke sama.proste chodim s normalnym - aj prve tehu som bola takto a soferovala som este aj 10dni po termine, ked som sama chodievala kazdy druhy den na pasy. Babo je chranene v brusku, netreba fakt strestovat a kupovat zbytocnosti.
Zas tých 40 € nie je taká pálka pre mna. Ako viem ich minút aj inak, ale mam obavy. Ani nie tak z mm on jazdi bezpecne skôr z ostatných. Čítala som aj tému tu na MK ale názory su rôzne, su ženy co sa nepriputavaju vôbec co je asi extrém. To by som neskusala. Ja asi kúpim.
@nivea777 Máš aj nejaký vyhliadnuty ? Ja som pozerala názov si nespomeniem ale zapína sa medzi nohami a stojí okolo 40€ , no možno popozerá aj bazár
@tutu_1 ja nosim pas tak,ze ho mam stale zapnuty a ked si sadnem prehodim si len ten vrch cez seba tak ma ten spodok netlaci lebo ho mam za chrbtom tak som chodila aj pri prvom a aj teraz 🙂
@tutu_1 tiez mam RH-. Doktorka mi povedala, ze nestaci ked jej poviem manzelovu skupinu, ale potrebuje to na oficialnom papieri...manzel nebva vobec chory, len ma kartu u nejakeho sukromnika, ani nevie poriadne kde. Tak platil 18E za urcenie krvnej skupiny...vysledky este nema, ale myslim, ze ma plusku
@pininka rezal? to si teda vobec neviem predstavit..my mame s muzom dve auta, kedze ja fakt auto startujem viac krat denne a teda v zivote ma nerezal..neviem co mate teda za auto fakt...ale ako som pisala hore , chodila som este po termine pravidelne autom a to som mala brucho riadne! Ale teda urcite lepsie pas pre tehotne ako ziadny!
Baby ja som pozerala oba a teda neviem ktorý je lepší nevyznám sa v tom. Mala niektorá konkrétny ze by dala referencie ?

Dievčatá ja mam tiez problem s krvou mm, lekárku mal na VS ale ta uz neordinuje. Kartu nevie kde ma. On totiž vôbec nebýva chorí, vačšinou všetko do troch dni zvládne. Takze dr vôbec nemá a potrebujeme zistiť krv. Kam ísť za kým ? Ja mam rh negatív a je to druhé tehotenstvo takze to dr potrebuje. Stačí keď pride k nejakému obvodnému ze k nemu chce chodiť aj keď nemá zdravotný záznam ?