icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
3. okt 2016

Dievčatá ja mam tiez problem s krvou mm, lekárku mal na VS ale ta uz neordinuje. Kartu nevie kde ma. On totiž vôbec nebýva chorí, vačšinou všetko do troch dni zvládne. Takze dr vôbec nemá a potrebujeme zistiť krv. Kam ísť za kým ? Ja mam rh negatív a je to druhé tehotenstvo takze to dr potrebuje. Stačí keď pride k nejakému obvodnému ze k nemu chce chodiť aj keď nemá zdravotný záznam ?

nivea777
3. okt 2016

@tutu_1 a pri prvom tehu mu nebral krv?

fatimuska
3. okt 2016

@dominini naštastie nemala???neriskovala by som..lepšie trochu byť zranená od pásu ako plnou silou napáliť do sedadla preddomnou

fatimuska
3. okt 2016

@dominini ale neboj..malo by byt v poriadku..som bola v 7mesiaci a zažila dopravnú nehodu a miminko je chránené☺

tutu_1
3. okt 2016

@fatimuska A mala si aj ten pas ? Ja nad nim uvažujem kedže niekedy chodíme autom dosť ďaleko.

nivea777
3. okt 2016

@fatimuska
@tutu_1 ja uz idem objednavat tehu pas do auta.. radsej,myslela som na to uz aj predtym..ale nejak som na to zabudla

atenna
3. okt 2016

Baby ja kazdy den dochadzam do roboty autom, 2xdo mesiaca cestujeme ku nasim alebo svokrovcom co je len jedna cesta 200km a vobec neriesim nejaky pas. Aj teraz v stredu idem na otocku k mamke sama.proste chodim s normalnym - aj prve tehu som bola takto a soferovala som este aj 10dni po termine, ked som sama chodievala kazdy druhy den na pasy. Babo je chranene v brusku, netreba fakt strestovat a kupovat zbytocnosti.

tutu_1
3. okt 2016

Zas tých 40 € nie je taká pálka pre mna. Ako viem ich minút aj inak, ale mam obavy. Ani nie tak z mm on jazdi bezpecne skôr z ostatných. Čítala som aj tému tu na MK ale názory su rôzne, su ženy co sa nepriputavaju vôbec co je asi extrém. To by som neskusala. Ja asi kúpim.

@nivea777 Máš aj nejaký vyhliadnuty ? Ja som pozerala názov si nespomeniem ale zapína sa medzi nohami a stojí okolo 40€ , no možno popozerá aj bazár

baduska1990
3. okt 2016

@tutu_1 ja nosim pas tak,ze ho mam stale zapnuty a ked si sadnem prehodim si len ten vrch cez seba tak ma ten spodok netlaci lebo ho mam za chrbtom tak som chodila aj pri prvom a aj teraz 🙂

pininka
3. okt 2016

@atenna mna pri oboch detocj uz od siedmeho mesiaca tak rezal pas,ze na dlhsie trasy som isla odputana,inak sa to nedalo, teraz mi dala tehu pas kamoska a urcite ho budem pouzivat. Kebyze som nedajboze vyletela z auta,tak babu isto nepomoze to,ze je v brusku chranene

dancura
3. okt 2016

@tutu_1 tiez mam RH-. Doktorka mi povedala, ze nestaci ked jej poviem manzelovu skupinu, ale potrebuje to na oficialnom papieri...manzel nebva vobec chory, len ma kartu u nejakeho sukromnika, ani nevie poriadne kde. Tak platil 18E za urcenie krvnej skupiny...vysledky este nema, ale myslim, ze ma plusku

atenna
3. okt 2016

@pininka rezal? to si teda vobec neviem predstavit..my mame s muzom dve auta, kedze ja fakt auto startujem viac krat denne a teda v zivote ma nerezal..neviem co mate teda za auto fakt...ale ako som pisala hore , chodila som este po termine pravidelne autom a to som mala brucho riadne! Ale teda urcite lepsie pas pre tehotne ako ziadny!

tutu_1
3. okt 2016

@dancura ďakujem tak to hádam dako poriešime.
Inak naše auto tiez nepríjemne zaťahuje pasy.

fatimuska
3. okt 2016

@tutu_1 mala som klasický pás ale nejak v posledne sekunde som si rychlo.lahla na zadnych sedadlach s vedomim ze zacinajuci vodic bude chraniy seba tak hlavou smerom k vodicovi..tak betonovy stlp mi narazil do zadku..hned ma viezli k dr..a mimi si veselo kopkalo☺

36evina36
3. okt 2016

@dancura to mu bral tvoj lekar krv na gynde

nivea777
3. okt 2016

@tutu_1 nasla som za 30 z normalnej stranky

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 co tomu nasvedcuje ze chlapec? Podla teba 😃

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 tvrdia mi,ze som opeknela..keby to je baba tak som skaredsia :D ale to su tie ludove rady :D

dejna20
3. okt 2016

@fatimuska
@nivea777
@tutu_1
Ja som mala pri prvom ten pas tummy shield a idem zohnat znovu. Je to sobra vec. Ja nespferujem daleko ale iba po BA ale kazdy den. A je x situacii kwdy treba dupnut na brzdu a ten pas zatiahol za stehna a nie cez brucho.

dejna20
3. okt 2016

@tutu_1 o cenu sa neboj ja som kupila na bazare a predala mozno o 5 eur lacnejsie

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 ja dom pisala na dva inzeraty a uz to je predane... tak som nasla na nete novy za 30..

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 aha tak preto mam doma dievcatko z gulkami 😜
Ja som bola pri prvom tehu hnusna vyrazkova opica (teraz som zase) o opekneni ani reci ale mam chlapca aj ked velmi pekneho 😂

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 ktory typ?

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 taky co sa zacvaka vpredu len som nasla za 40

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 aha tento nepoznam. Ja budem chciet asi zase ten co sa cvakne medzi nohy. Nech to nevyleza hore.

tutu_1
3. okt 2016

Baby ja som pozerala oba a teda neviem ktorý je lepší nevyznám sa v tom. Mala niektorá konkrétny ze by dala referencie ?

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 noo tento co som poslala link sa zacvaka na dvoch miestach...a ten vpredu na jednom..takze neviem co skor moze vyzliezat..asi lepsie drzi ten co sa na 2 miestach zacvakava

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 no ten tummy shield nema sancu vyliezt. Tam sa ten pas nezacvakava on ss zasunie pod kus "zeleza" a ani z boku ti to nechyta bruxho. Ale asi budu dobre obidva, ved musia to nejako testovat. 😀

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 tummy shield som nemyslela,ani som nevedela o takom..ale ako pozeram ten stoji 80€ ... ani sa mi nepaci,by ma to hnevalo mat v tom stehna