Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dominini ahoj, aj ja mam A-, pýtala som sa na to lekára, či to nie je problém, spomínal mi niečo o nejakých protilátkach, že ked mi bude robiť v 16 týždni nejaký test, vezme krv a uvidí, či tie protilatky treba alebo nie, ale že v tom nevidí problém
@skokanovas to by mali asi aj tvojmu partnerovi brat..tak sa to zvykne robit..
Aj ja mam A negativ. V prvom tehu mi kontrolovali protilatky. Ci si moje telo nevytvara proti plodu. Muz ma pozitiv. Po porode mi pichli taku injekciu, kedze aj maly ma pozitiv po tatovi. Aby som v druhom tehu nepotratila.
@skokanovas aj ja som sa nato informovala a tiez v 16 mi budu brat krv na protilatky 🙂
@maleprekvapenie aj nas drobec prvy mal v 12tt okolo 6cm a vsetko bolo ok. este pocas tehu sa moze vsetko zmenit, mozes mat nakoniec aj mensie babatko. nas mal 4350g a 53cm 😀
@nivea777 no ti poviem, ze ja som pri synovi bola skareda jak noc, same vyrzaky az do porodu, nemohla som sa miestami na seba ani pozriet v zrkadle, taka uplne ina. teraz niezeby si o sebe myslim, ze som krasavica, to vobec, ale mam zo seba lepsi pocit, ako pri prvom tehu a to zevraj cakame dievcatko na 80% 😀
Baby dnes som skoncila na pnke zacala som krvacat sice na podla doktora stale len z krcku ale dost silno
Troje plus kvapky som s toho strasne nestastna a budem sa nudit
Samozrejme ze som stastna ze babo je ok a dufam ze aj bude ale som workoholik nemarodovala som asi 4 roky ani den

@dominini aj ja mam A-