Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@kata9 aj mi máme termín 4.4. 🙂
@77kraska ja som bola v 6tt na potvrdenie tehu, potom v 11tt neplanovane kvoli problemom to iba skontroloval ci je krpec v poriadku, v 12tt na prvej poradni a dnes v 13tt mi robil velke sono takze spolu 4x a na dalsiu poradnu idem o 3tyzdne 🙂
@nivea777 jeej tie su krasne ! posles link prosim ?
@nikolienko este sa mi paci toto,len skoda ze po anglicky.. skusim najst na slovenskej stranke
@nivea777 vzdy to co je krasne nie je po slovensky 😀 akoze väcsinou mi to nevadi ale tak je to aj podla mna krajsie mat napisane "moj prvy rok" namiesto my first year 😝
@nikolienko http://www.sashe.sk/jc.handmade/detail/moj-prvy... da sa najst aj po slovensky.ale co ja viem.nepacia sa mi az tak :D
Baby mate doma niektora prenatalny odposluch ste s tym spokojne

@77kraska ja dvakrat prvy krat to bolo hned na začiatku to este nebolo vidno nic iba gestacny vak a minuly tyzden som bola znovu.to uz prkne videla aj byt srdiecko a vsetko