icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

grelu
29. jan 2013

@pasad triple testy sa robia v 16tt len z krvi

pasad
29. jan 2013

@zabavka tie navyse sa zacinaju cca v 12-13. tyzdni.

pasad
29. jan 2013

@grelu jj, ja aj tie tripple preto beriem s rezervou. vseobecne tieto vsetky testy, kde sa rata pravdepodobnost su take divne z mojho pohladu. neverim im. idem na tie, pri ktorych mi neponukol lekar moznost vyberu. tak ich beriem ako povinnu jazdu, ale nemienim sa nad nimi vzrusovat. verim proste, ze ak babo ma zit, bude zit. ak ma byt zdrave, bude zdrave. ak sa ma narodit postihnute, narodi sa take a proste budem sa o neho starat a milovat ho, ved je moje.

pasad
29. jan 2013

@grelu jj mas pravdu, pomotala som to trosku.

grelu
29. jan 2013

@pasad je pravda, že pokiaľ výsledky testov neovplyvnia tvoje rozhodnutie, su zbytočné 🙂

monkovec
29. jan 2013

žienky poradte mi ako nájdem skupinu, teraz som v augustovej ale rada by som bola aj júlovej -ani za svet to neviem nájsť.je tam možnosť asi 21 skupín, ale to nie sú tie čo tam boli predtým, napríklad už ani skupina môjho mesta tam nie je.ďakujem za pomoc 😉

monkovec
29. jan 2013

@pasad ďakujem, si zlatá ale nemyslela som fórum ale skupinu.ako napríklad táto naša https://www.modrykonik.sk/skupina/1725/

pasad
29. jan 2013

@monkovec aha, juj prepac. nepochopila som to potom 🙂

monkovec
29. jan 2013

@pasad nevadí, aj tak díky 🙂

zuzu188
29. jan 2013

@monkovec aby sa ti zobrazila musela by si si zmeniť termín pôrodu na júlový

monkovec
29. jan 2013

@zuzu188 škoda, lebo termín mám od 19.7. do 16.8. Ale ani skupinu svojho mesta neviem nájsť a pritom je založená.inak ďakujem 🙂

lucka188
29. jan 2013

@monkovec Jeej ani som nevedela ze tu je aj nieco take 😀 A dokonca som clenom 😀 A na co napriklad je dobra takato skupina?

monkovec
29. jan 2013

@lucka188 vždy keď si otvorím fotoblogy hneď mi ukazuje koľko je tam nových príspevkov.Je tam toho menej ako tu, ale je také prehľadnejšie, lebo odpovede na otázky máš rovno pod príspevkom 🙂

enynka30
30. jan 2013

babyyyyy, jaka sukromna tema???? to akoze s kym tu mam kecat, ked vsetky odfrcite??? ☹ 😀

tigi
30. jan 2013

ahojte 🙂 chcela by som sa spytat, zienky ktore ste uz boli na prvych odberoch, mali ste prist nalacno ci najedene? mne sa zda, ze mi sestricka hovorila ze mam prist najedena, ale ja som v tej radosti pocuvala tak napol ucha a teraz si nie som ista. 😅

berbell
30. jan 2013

@tigi ja idem buduci tyždeň prvy krát na krv a normálne najedená prísť 🙂

misulka_x
30. jan 2013

@tigi mne hovorila sestricka ze mam prist nalacno, lebo budu brat krv. len ja si zase nepamatam ci sa ma priniest uz aj moc...

zuzu188
30. jan 2013

@misulka_x mne kázali tiež nalačno a doniesť aj moč

hedka17
30. jan 2013

@misulka_x moc by si mala nosit uz na kazdu poradnu

drnduliak
30. jan 2013

@tigi ja som bola najedena, tak mierne, sestricka povedala, ze nemusi to byt nalacno

misulka_x
30. jan 2013

dakujem🙂)) viem ze pri prvej som nosila stale moc, len som si uz nepamatala odkedy... 😉

tigi
30. jan 2013

@berbell
@misulka_x dakujem za odpoved. 🙂 ja idem tiez buduci tyzden, bude mi brat aj krv a kazala mi priniest moc a prist odvazena. 🙂 len to s tym najedenim zas aby som nepokazila, asi jej teda zavolam preistotu.

este otazka, TP vam stanovili podla poslednej ms? lebo nase chrobatko je vacsie asi o 10 dni podla merania na minulom utz a podla toho utz ma zavolala aj sestricka na dalsiu kontrolu v 12-stom tyzdni, ale podla ms tak daleko este nie som.

misulka_x
30. jan 2013

@tigi mne stanovila termin podla poslednej menstruacie ale mne sa to nezda, lebo 100% som ostala tehotna az niekedy o 2 tyzdne neskor, tak ja neviem co sa to ako rata... mojej svagrinej tiez vyratali termin podla poslednej menstruacie a ta si je tiez ista ze ostala tehotna aj o 3-4 tyzdne neskor...

zuzu188
30. jan 2013

@monkovec mne zas na nete vyšlo,že ideálny čas pôrodu je 4.8. - 1.9.

zuzu188
30. jan 2013

@tigi termínov dávajú viac..podľa poslednej ms a podľa utz,ten sa môže ešte meniť podľa toho,ako bábo rastie

petinka1703
30. jan 2013

Ahojte tehuľky,môžem sa k Vám pridať?Dnes mi Dr. s konečnou platnosťou určil termín pôrodu na 31.08.2013 😉

lucka188
30. jan 2013

@tigi Ja som bola na prvom nalacno, teraz na druhom uz mozem byt najedena.

tigi
30. jan 2013

dakujem za odpovede zienky. 🙂
ten TP viem ze moze byt orientacny +- dva tyzdne. pockam teda na dokina, nech mi povie v ktorom tyzdni teda som. 🙂

drnduliak
30. jan 2013

@tigi ja mam vraj tiez vacsie dieta o 10 dni ako tyzden tehotenstva, ale zatial mi termin neuparvila, stale plati ten podla PM...akurat na tripple test ma zavolala skor, podla sona...