Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@grelu jj, ja aj tie tripple preto beriem s rezervou. vseobecne tieto vsetky testy, kde sa rata pravdepodobnost su take divne z mojho pohladu. neverim im. idem na tie, pri ktorych mi neponukol lekar moznost vyberu. tak ich beriem ako povinnu jazdu, ale nemienim sa nad nimi vzrusovat. verim proste, ze ak babo ma zit, bude zit. ak ma byt zdrave, bude zdrave. ak sa ma narodit postihnute, narodi sa take a proste budem sa o neho starat a milovat ho, ved je moje.
žienky poradte mi ako nájdem skupinu, teraz som v augustovej ale rada by som bola aj júlovej -ani za svet to neviem nájsť.je tam možnosť asi 21 skupín, ale to nie sú tie čo tam boli predtým, napríklad už ani skupina môjho mesta tam nie je.ďakujem za pomoc 😉
@pasad ďakujem, si zlatá ale nemyslela som fórum ale skupinu.ako napríklad táto naša https://www.modrykonik.sk/skupina/1725/
babyyyyy, jaka sukromna tema???? to akoze s kym tu mam kecat, ked vsetky odfrcite??? ☹ 😀
ahojte 🙂 chcela by som sa spytat, zienky ktore ste uz boli na prvych odberoch, mali ste prist nalacno ci najedene? mne sa zda, ze mi sestricka hovorila ze mam prist najedena, ale ja som v tej radosti pocuvala tak napol ucha a teraz si nie som ista. 😅
dakujem🙂)) viem ze pri prvej som nosila stale moc, len som si uz nepamatala odkedy... 😉
@berbell
@misulka_x dakujem za odpoved. 🙂 ja idem tiez buduci tyzden, bude mi brat aj krv a kazala mi priniest moc a prist odvazena. 🙂 len to s tym najedenim zas aby som nepokazila, asi jej teda zavolam preistotu.
este otazka, TP vam stanovili podla poslednej ms? lebo nase chrobatko je vacsie asi o 10 dni podla merania na minulom utz a podla toho utz ma zavolala aj sestricka na dalsiu kontrolu v 12-stom tyzdni, ale podla ms tak daleko este nie som.
@tigi mne stanovila termin podla poslednej menstruacie ale mne sa to nezda, lebo 100% som ostala tehotna az niekedy o 2 tyzdne neskor, tak ja neviem co sa to ako rata... mojej svagrinej tiez vyratali termin podla poslednej menstruacie a ta si je tiez ista ze ostala tehotna aj o 3-4 tyzdne neskor...
Ahojte tehuľky,môžem sa k Vám pridať?Dnes mi Dr. s konečnou platnosťou určil termín pôrodu na 31.08.2013 😉
dakujem za odpovede zienky. 🙂
ten TP viem ze moze byt orientacny +- dva tyzdne. pockam teda na dokina, nech mi povie v ktorom tyzdni teda som. 🙂

@pasad triple testy sa robia v 16tt len z krvi