icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

penelope111
3. feb 2013

@midu6 A kávu si predtým nepila? Žeby si si skúsila spraviť? Ja musím piť kávu aspoň ráno lebo potom mi ide hlava prasknúť :-/

marin.frist
3. feb 2013

@lucia192 to sa dobre pocuva, ze to niekomu pomohlo - ja som si kupila elasti-q ten "obyc", tak dufam, ze tiez splni ucel 🙂 hoci od puberty mam strie na bokoch a prsiach, tak neviem neviem, ci predsa len genetika nebude silnejsia. mam aj original prirodne aloe vera pripravky este z dovolenky na Kanaroch, tak to nejako skombinujem 😉

marin.frist
3. feb 2013

@cerkutka bud rada, kym mozes spavat na bruchu 🙂 co by som za to dala. mna zacalo tlacit uz pocas IVF, ked mi nabehol OHSS, tak som si akosi odvykla a teraz mi je to uz neprijemne, aj ked mam este male brusko.
inak som tak tiez spavala cely zivot od miminka 🙂 tiez si ale myslim, ze ked bude babatkam nieco neprijemne, daju vediet skor ci neskor 😀

penelope111
3. feb 2013

@freyjanr Síce dieťa nemám 🙂 ale podľa sestier viem, že treba po pôrode brucho natierať krémom na spevnenie a sťahovať brucho do nejakého pásu alebo elastického obväzu 🙂

lucia192
3. feb 2013

@marin.frist ja som to skombinovala s Niveou a mne to pomohlo priam perfektne 🙂 ale určite je to aj o genetike ako píšeš a o kostre ženy 🙂 a aj o tom v akom veku má žena bábo 🙂 ja som mala prvé v 19, čiže tá pokožka bola ešte úplne čerstvučká a pružnučká, iné by to asi mala žena po 30 🙂 ale držím palce, nech aj tebe pomôže 🙂

misha1986
3. feb 2013

babule ja sa chcem opýtať, či náhodou neviete či si môžem dať ten čaj čo je na chrípku a prechladnutie, cítim sa prechladnutá. obsahuje totiž bylinky ako baza čierna, lipa a túžobník brestový či sa to môže

evkafi
3. feb 2013

@pufa tak to sa uz nemusis bat 🙂 ja sa zase neviem dockat uz kontroly 13.2 aby som pocula,ze je vsetko tak ako ma aj byt 🙂

ivana2209
3. feb 2013

@lucia192 Uvidis aj tebe to coskoro prejde... Niekedy ma chyti strach ci je vsetko v poriadku ci babo zije atd... Tak dufam, ze vo stvrok dopadne vsetko dobre a dostanem a fotku 🙂 Tak na tie pohyby si asi este trosku pockam... Hrozne pomaly mi ide cas, doma sa nudim, keby uz bolo aspon teplo. Hoci mam zatial len nejake to kilo naviac, myslim si ze nakonci to bude okolo 20kg 😒 Som zvedava ako si s tym po porode poradim.

ivana2209
3. feb 2013

@lucia192 Mas velmi pekneho synceka 🙂

lucia192
3. feb 2013

@ivana2209 Ani nevrav, ja mám kľudový režim a ešte jedno bábo, ešteže mám muža, ktorý mi so všetkým pomáha.. 🙂 neviem čo by som robila sama, vonku je otrasné počasie, ani na prechádzku sa nedá ísť, u nás vkuse prší no hrôza! 😒 ale verím že o taký mesiac už bude pekne a začne nám to ísť ako voda a ani sa nenazdáme a už budeme len fuňať doma a hovoriť si božeee už poď von 😀 určite si s tým poradíš po pôrode 😉

lucia192
3. feb 2013

@ivana2209 Ďakujem veľmi pekne 🙂 je to to najkrajšie čo mám

lucka188
3. feb 2013

@lucia192 No ved dnes krasne svieti slniecko 🙂

ivana2209
3. feb 2013

@lucia192 Aj tu je pocasie na figu. A zatial nemam ani vychadzky, tak len obcas idem aspon na dvor. Budem si musiet nejako poradit 🙂 Citala som, ze ty si nemala problem s bruskom. A aj si po porode cvicila, alebo ti to slo samo?

lucia192
3. feb 2013

@lucka188 Tak u nás je zamračené, fúka a je zima ☹

lucia192
3. feb 2013

@ivana2209 Ja som sa natierala krémom ELASTI-Q a necvičila som vôbec, len som dojčila a po nociach nespala 😀 a samozrejme cez deň kmitala - navariť, upratať, o malého sa postarať, čiže sa to nejako odlepovalo zo mňa 🙂 Mne dal gyn vychádzky neobmedzené nakoľko už mám dieťatko a vraj keby ma nezastihla kontrola doma, mám sa obrátiť na neho a on mi potvrdí na ten čas vychádzku 🙂

lucka188
3. feb 2013

@lucia192 Ty nie si v Bratislave? 😲 Mas to tu napisane

pasad
3. feb 2013

@darka2001 ahojky, tak uz mam za sebou 3 dni. vsetko super, az na to, ze som tam daco asi chytila (open office) a cely vikend kaslem, kycham a soplim...tak snad to vylezim a vycajujem. nechcela by som ist na lieky, ci pn zasa ☹

lucia192
3. feb 2013

@lucka188 Som z Bratislavy - Záhorská Bystrica, ale momentálne nie som v Bratislave 🙂

darka2001
3. feb 2013

@pasad tal len pekne oddychuj a lieč sa,ale čas ti určite zbehol oveľa rýchlejšie ako doma.....
no a konečne sa ozvala aj cora s potešujúcou správičkou 😉

henriett19
3. feb 2013

@cerkutka ja spavam tiez na bruchu este ale uz ma pomaly zacina tlacit tak si budem musiet najst novu polohu

henriett19
3. feb 2013

@freyjanr záleží dosť aj od genetiky, ja som sa dala do poriadku tak do pol roka a kamoška už asi po 2 mesiacoch vyzerala uplne super, ako keby nikdy nerodila 🙂 aj strie zalezia dost od genetiky, niekto si kremuje bruško každý deň aj dvakrát a strie sa mu porobia a ja som si napriklad nekremovala skoro vobec a spravili sa mi sice ale na brušku nemam ani jednu, mam ale popraskane boky, čo mi až tak nevadi lebo uz mi pekne zbledli

barchee
3. feb 2013

baby čo ste bol už boli na NT a meraní nošteka, platili ste dačo za to? teraz som kukala augustovky 2013 a tam baby píšu nejaké sumy za to...ja som pri prvom nič neplatila....robili mi to síce narýchlo v nemocnici na antolskej...ale neplatila som nič...to nie je vyšetrenie hradené poisťovňou? 😕

cora41
3. feb 2013

@kkkatarina tak budes sa mat co obracat, ale baby ti urcite pomozu, budu mat radost z malickych, uvidis, vsetko bude fajn 🙂

cora41
3. feb 2013

@barchee ja som platila 30 EUR, no ja si platim vzdy vsetko, tak neviem.. Ale myslim, ze to nie je standard..

cora41
3. feb 2013

@darka2001 ahoj moja🙂 ako? zijes? mne tiez rano bolo skvele, aj ked som si dala jogurt uz o 7.30 v posteli, za 2 hodinky som sa ledva hybala a teraz zasa v pohode.. Cakam, kedy to ustane, no hovorim si, ked mi je zle, levicatku je urcite dobre🙂

barchee
3. feb 2013

@cora41 a robil ti to tvoj gyndo, či si niekde bola?

cora41
3. feb 2013

@pasad jeeej, ja pri tej mojej sukromnosti som na Teba uuuplne zabudla🙂 ako moja v praci? zvladas? no open space nie je vyhra, to je fakt.. Tak len citrony, cajiky a mne minule veelmi pomohli hemeopatika, skus, uvidis.. Ozaj, beries nejake vitaminy? ja som doteraz brala iba kyselinu listovu, no dnes mi uz dosla a tak som si kupila centrum materna.. Nie je tam tej kyseliny az tolko, no dost vela horcika a zeleza...

cora41
3. feb 2013

@barchee nie, bola som u odbornika, ktory ma na to certifikat, myslim, ze na Slovensku ich je zopar...

lucia192
3. feb 2013

@barchee Ahoj ja idem na NT 14.2. a gynekológ mi povedal, že ma to bude stáť 35eur 🙂

zuzu188
3. feb 2013

@barchee mne to dr. urobil zadarmo...bola som teraz v piatok..v knižke mám NT 1,7mm