icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

bubich
7. feb 2013

Ahojte babule, neviete mi nahodou niektora poradit, kde by som si mohla nazivo ist kuknut a vyskusat kocik quinny moodd? lebo sak kde volam, tak sa na mna kukaju, ze co to po nich chcem 🙂 je to az taka cudna poziadavka chciet si kocik vyskusat fyzicky? 🙂

bubich
7. feb 2013

@misha1986 ja dneska zacinam 15tt a vcera som si dala prvu davku femibion 400 🙂

alaniska
7. feb 2013

@misha1986 joooj,mne uz chuti,az prilis,ale to asi len posledny tyzden,predtym som na nic nemala chut,som sa do jedla musela nutit,hrozne to bolo,potom mi v 14tt prislo zle jeden den od zaludka a trvalo to vkuse 4 dni,potom nahle preslo a nejdem sa dojest🙂takze pohoda,za chvilu ti to prejde 🙂

monkovec
7. feb 2013

@alaniska si môj človek, ja tiež mačky milujem mám doma dve a dávajú mi pocit maximálnej pohody.sú zaočkované a odčervené, wc im čistí výhradne manžel.neviem si predstaviť že kvôli predsudkom by som ich mala dať preč.

misha1986
7. feb 2013

@alaniska a čo si papal, ked ti nechutilo??? ja mam také dni, že raz mi aj chhutí a potom zas nie. ked som na obede v reštike tak mi príde zle, že si myslím že sa povraciam tak radšej nejem a odídem ☹

alaniska
7. feb 2013

@monkovec ja uz dlho tuzim mat macku,ale priatel nechce,ale raz ho zlomim,lebo ked vidim ako sa u nasich hra s mackou,ci uz ked bolo maciatko alebo aj teraz tak verim,ze raz ju mat budeme🙂

alaniska
7. feb 2013

@misha1986 ja som na rizikovom tak sa stravujem doma,varila som klasicke jedla,skor zdravsie,nechutilo mi ale par sust som zjedla,odlozila a neskor sa vratila,ale islo to tazko dole krkom🙂nastastie mna nenatahovalo ani som nezvracala.Ale varila som aj take veci co som pred tehu nevarila ako sosovicovy privarok,kolozvarsku kapustu,na hematologii mi kazali 4-5 krat jest maso a ryby kvoli zelezu,tak maso dost,pred tehu som jedavala vela ryzu a zeleninu,rizota ale tym 14 tyzdnov som to nemohla ani citit.

monkovec
7. feb 2013

@alaniska ani môj manžel nebol vždy taký mačkár a teraz si bez tých našich chlpáčov nevie predstaviť život.na mne spáva mačička a na ňom kocúrik :D

alaniska
7. feb 2013

@monkovec zlate,verim,ze by to aj u nas tak bolo,tu macicku co maju nasi ocino nasiel taku zubozenu,pred umretim,vyrastla z nej krasna macicka velmi zaujimavo sfarbena a pritulna,teraz nedavno nasiel steniatko tiez v ubohom stave a tak sa skamosili,ze ta sucka sa sprava ako macka,lozi vsade ako ona,labkami sa zahana ako macka,smiesne su riadne 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 netreba to nechávať na nich 😀

zuzu188
7. feb 2013

@borocka nestrašíme,sú tu aj horšie témy ako predčasne narodené dieťa a dieťa narodené so sepsou a zápalom pľúc,keby mi boli skôr zistili infekciu,tak by sa malý narodil úplne zdravý...ja som toxoplazmózu prekonala v prvých týždňoch prvého tehu...mala som vtedy kocúrika a bielu laboratórnu myš..malého to nijako nepoškodilo a navyše máme doživotnú imunitu proti nej 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@misha1986 neberiem žiadne..pokiaľ máš pestrú stravu,tak ich nie je treba..iba do 12tt som brala kyselinu listovú

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 tak to určite 😀 ja som akurát vybrala chlapčenské meno 🙂 som zvedavá, čo mi on ponúkne večer 😀 vraj večer mi povie tie jeho dievčenské 😀

enynka30
7. feb 2013

babuleeeeeeeeeeeee, musim sa pochvalit, vcera som bola KONECNE u dokiho, prva poradna, mam knizku, a co je HLAVNE, babo je v poriadku, som v 13tt a mame vyse 8 cm 😵 😵 😵 😵

lucia192
7. feb 2013

@enynka30 gratulujem 🙂 len nech rastie aj spokojne ďalej 🙂

miciluci
7. feb 2013

@marin.frist Ahoj,tak dnes mi prisli tie moje tehu nohavice.su perfektne,dobre usite,mäkucke,maju velmi pekny pohodlny strih-aladinovsky trosku,stehna volnejsie,lytka obtiahnute,tensi material,skor na jar a leto alebo s pancuchacmi aj na teraz 🙂

enynka30
7. feb 2013

fuha baby, ani nehovorte o jedle, tiez som si myslela ze jeeej uz mi zacalo byt dobre, no a vcera a dnes doobeda zase bleeee...no a este k tomu som sa prezrala domacich fasiangovych sisiek tazkych jak hovado...no pekne 😀

miciluci
7. feb 2013

@enynka30 gratulujem srdecne,len tak dalej ! 🙂

enynka30
7. feb 2013

@lucia192 dakujem, som strasne natesena, lebo u dokiho som nebola mesiac a uz mi zacalo z toho sibat 😕

enynka30
7. feb 2013

@miciluci dakujem 🙂

lucia192
7. feb 2013

@enynka30 to ti verím 🙂 kedy máš termínik? 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 aké si vybrala? 🙂...môj navrhol Branislava 🙂

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 chlapčenské Maxim a dievčenské tu lietajú od manžela také že 😨 Dúfam, že ho do večera napadne niečo normáne 😀

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 Inak Branislav je pekné, mne sa tiež páči 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 to sa aj mne páči 🙂...a dievčenské by som chcela dať Kristína,len on nechce

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 No ja som zvedavá na naše dievčenské 😀 Doteraz tu lietali Vandy 😀 a to mne moc nereže 🙂

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 No ja som zvedavá na naše dievčenské 😀 Doteraz tu lietali Vandy 😀 a to mne môc nereže 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 😀...Vanda nie je škaredé meno,ale svojmu bábu by som ho nedala 😒

barchee
7. feb 2013

mne sa dievčenské páči Karolínka a Veronika, muž neska zadrel že Sofia, ale som ho hneď zrušila 😀 😀 ja to meno veľmi nemusím...a chlapčenské som ešte nerozmýšlala...mám silného tušáka na dievčatko, tak uvidíme, či sa potvrdí 😉 dnešná poradňa dopadla super, bábo je furt väčšie, dnes dokonca o 4 dni 😝 takže mi TP lieta posledný augustový týždeň dakedy 😝 akurát som si nafarbila vlasy tak idem umyť... 🙂

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 ja takisto nechcem pre svoje bábo Vandu 🙂 tak uvidíme 🙂 joj dnes mi je nejak čudne páli ma záha 😒 doteraz ma nepálila, som zvedavá čo na mňa ešte dôjde, už nech skončí ten prvý trimester 😀