icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

grelu
8. feb 2013

@cerkutka babo nie je hladne 🙂...to su len hormóny...ja by som radsej ostala hladná večer ako trpieť bolesťou hlavy. To je jedna z najhorších bolesti a teraz ani nemôžeš veľmi tabletky....prípadne sa skús najesť skôr 🙂

sisulqa
8. feb 2013

@lucia192 aspon sa nebudeme opakovat :D

cerkutka
8. feb 2013

@grelu skusim dnes....a ked to nepomoze tha si asi hlavu odkrutim🙂)

lucia192
8. feb 2013

@sisulqa veru 😀 to už by aké bolo 🙂

mojkamoj
8. feb 2013

@cerkutka Ahoj,paralen sa môže v prípade ak je moc zle a máš velké bolesti,raz za 24 hodín 😉 ja mávam tiež silné bolesti,pripomína mi to migrénu po pôrode,dosť často to mávam...skús viac piť,čo mne nejde,bo má strašnú kyselinu do rána až do noci,takže pijem málo,lebo z vody mi je ešte horšie 😖 a večer nejedz teda,alebo daj len niečo lahké,tá bolesť zato nestojí veru 😉 ,ja moc nemôžem jesť kôli kyseline,takže hlad nehlad,nemám na výber 😒 😒

cerkutka
8. feb 2013

@mojkamoj haha🙂) ty to mas tiez zaujimave....akoze fakt idem dnes nejest ani keby co bolo....🙂)a ja pijem v celku dost...naozaj...litre vody vypijem denne...takze to u mna problem nebude...to to jedlo..ma to ale aj svoje vyhody aspon nepriberiem do brutalnych rozmerov ked sa budem vecer musiet z dovodu migrenoidnych obmedzovat 🙂

mojkamoj
8. feb 2013

@cerkutka no hovorím do 4 mesiaca nevolnosti a od 4tého kyselina no vyhrala som to 😅 ale tak snád sa ešte dožijem tej slasti sa dobre prejesť a napiť dosýta 😅
ako závidím že môžeš piť,ja si dám len malý glg a koniec,sliny idú hore krkom ,akože pomáha malinovka troška bublinková žltá,ale nie vždy... momentálne obedujem popcorn , vraj pomáha na kyselinu som teraz vyčítala 😀 skúšam,ale predpokladám,že je to len v tom čase jedenia a kedže popcornu je vela tak sa dlho je a človek má dlho pocit že nemá kyselinu,ale ako dojem isto sa objaví 😝 tak držím palce nech to zvládneš,daj si skôr niečo lahšie tak 2 hodky pred psaním,alebo aj viac a snád pomôže ,joj radšej pár kíl navyše ako sa takto trápiť no nie,čo ked nemáme to šťastie 😒 ale tak hlavne nech sú drobci o.k. 😉 ozaj spánku máš dosť? možno aj počítač večer ti nemusí robiť dobre,mne to vadí večer,hlavne ten hluk PC a žiarenie...

monkovec
8. feb 2013

@pasad presne viem o čom píšeš, mne sa tiež stále tisnú k brušku 🙂tiež ľúbia drobčeka ešte pred narodením 😉

darka2001
8. feb 2013

@lucia192 tak daj nejaky typ,lebo hlavne pre chlapca to mam tazke

freyjanr
8. feb 2013

@mojkamoj ahoj,chcem sa opytat na nieco co si pisala.ze migrena po porode,je to nejaka extra silna bolest?mava to kazdy?lebo o tom som este nepocula.vopred dakujem za odpoved

freyjanr
8. feb 2013
freyjanr
8. feb 2013

moje male jak sa rychlo vyvyja

cora41
8. feb 2013

@cerkutka citala som ju v missed abortion ☹ potratila anjelika

mojkamoj
8. feb 2013

@freyjanr Ahoj,nie neboj sa nemáva to každá ,to som mala po EPIduralke,týžden v kuse som nemohla ani preltať jedlo ani spať ani nič,silné bolesti hlavy oči som nemohla udržať otvorené a nechceli mi ani nič dať,ale nemáva to každá po nej,ja som mala to "šťastie" a od vtedy sa mi dosť často objavuje,aj miesto vpichu ma dosť bolelo rok a pol... ale aj cez to všetko chcem EPI opäť 😉 po prvom pôrode bez EPI som nemala žiadne bolesti nič 😉

freyjanr
8. feb 2013

@zuzu188 jezis to je naozaj nema chybu :D ze ti dava hracky aby sa babatko hralo :D ja umrem ten je zlatyyy

freyjanr
8. feb 2013

@mojkamoj co je ta epiduralka?sorry za nevedomost ale ja neviem nic o porode,posledny porod co sme mali v rodine bol ten ked som sa narodila ja :D

mojkamoj
8. feb 2013

@freyjanr kolko meria? ale krásne vyrástlo 😵

freyjanr
8. feb 2013

@mojkamoj od hlavicky po zadocek 39.54mm

mojkamoj
8. feb 2013

@freyjanr 😀 len sa pýtaj 😉 Epidurálna anestéza,pichá sa do chrbtice počas pôrodu aby si necítila bolesti tak dlho,podáva sa zväčša len do fázy než prídu tlaky,než sa otvoríš,bo to vie niekedy dlho trvať,silné kontrakcie majú niektoré ženy aj nekonečné hodiny než príde ku samotnému pôrodu,ja som pri prvom mala dve noci než sa malý narodil,tak ma to dosť vysililo,preto som pri druhom volila toto a bolo to lahšie o ten čas dáke 2 hodky bez bolestí úplných a potom už len 40 minút som mala bolesti a malý sa narodil ,vela si toho naštuduj a pýtaj sa vždy na všetko,hlavne dr. 😉

freyjanr
8. feb 2013

@mojkamoj akurat som si to vyhladala na internete,no toto rozhodne chcem lebo ja som strasne chcela otehotniet ale z porodu mam taky strach jak nikto,hlavne ked budem po mame,ta mi to opisovala ako pocit ze jej niekto trha vnutornosti,preto mna mala az 6 rokov po bratovi.ale nehrozi tam moznost ochrnutia?lebo to tam nepisu ale vies ked sa to picha zrovna na take kriticke miesto

barchee
8. feb 2013

Max a Maxim je stále len skratka mena Maximilián, nie? 😉 Kamoška má Maxa, aj moj muž chcel pre prvého syna meno Maxim, ale som ho zrušila 😝 je to pekné meno, ale časté...

lucia192
8. feb 2013

@darka2001 Denis, Jakub, Félix, Alex, Nathan, Erich 🙂 neviem aké sa ti páčia, či tradičné alebo netradičné 🙂

lucia192
8. feb 2013

@barchee tak ja nepoznám nikoho s menom Maxim, takže pre mňa časté nie je 🙂

freyjanr
8. feb 2013

@lucia192 ze Nathan to sa mi jak strasne paci nevies odkial je to meno?

lucia192
8. feb 2013

@freyjanr tuším z hebrejčiny 🙂

freyjanr
8. feb 2013

@lucia192 aj som trosku rozmyslala nad exotickym menom lebo buduci otecko ma turecky povod takze nathan hamza by pekne znelo nie? 🙂 este ci mi to schavi lebo zatial mi kazde meno vysmial

lucia192
8. feb 2013

@freyjanr áno znie to perfektne podľa mňa 🙂 Ja tiež nechcem typické slovenské nakoľko ja som z Balkánu a tatík je poloukrajinec 🙂

freyjanr
8. feb 2013

@lucia192 a jake mas vybrate mena?podla mna tie slovenske mena su uz take otrepane,treba nieco nove priniest

lucia192
8. feb 2013

@freyjanr ja mám pre chlapca vybraté meno Maxim už naisto, z mojej strany 🙂 pokiaľ to partner teda nebude chcieť zmeniť 🙂 a pre dievča vôbec neviem 😒

freyjanr
8. feb 2013

@lucia192 ja rozmyslam medzi adelkou a laurov,pripadne vivien