Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@miciluci posles mi ked tak fotku do IP? da sa v nich aj dlho pohodlne sediet, nerezu do brucha? 🙂
inak baby, sa teším mrte, lebo som si v CaA kúpila úúúplne fasa rifle 😀 nemajú ten pás cez brucho, sú vlastne ako normálne rifle, ale po bokoch majú takú elastickú látku, ktorá sa prispôsobí rastúcemu brušku a dajú sa stiahnuť gombíkom a gumičkou tak ako detské nohavice majú na páse, sú úplne super, výborne sa v nich sedí, chodí, úplne som vyradostená z nich 😀 😀 som ich už aj otestovala včera na poradňu keď som išla 🙂
@marin.frist Ahoj, pravdaze,odfotim cez vikend a poslem ti IP. su velmi makkucke,cely den som v nich v praci sedela a nic ma netlacilo,potom sa mi ani z nich nechcelo prezliekat do zimnych nohavic take su pohodlne 🙂
@miciluci supeer 🙂 tesim. posles mi ked tak aj este raz ten link? moc sa mi to tu nechce hladat a vtedy som si ho zabudla dat do zaloziek 😅 dakujeeem.
@barchee mne ráno medzi 5-6 odtiekla voda...do nemocnice sme prišli okolo 8,tam mi dr. povedal,že však mi voda nemohla odtiecť,lebo že vak blán nepraskol..na utz mi povedali,že voda určite odtiekla,len tie blany sa mi vrátili naspäť..na sálu som prišla o 10-tej..pôrod nepostupoval,lebo som mala len slabé nepravidelné kontrakcie,tak mi o 12:50 pichli vodu...do 2 hod som mala kontrakcie každú minútu a malý sa narodil presne o 18:50 😀
@freyjanr no u nás v HaM nemali skoro nič v Avione, inde som nebola ani...potom som bola v CaA, tam som skúšala asi 10 riflí, ale necítila som sa dobre v ani jedných, boli také tvrdé hnusné všetky, až som našla tieto moje, sú elastické celé, mäkkučké a tá látka na bokoch, no super, odfotím ich, očkaj 😀
@zuzu188 tak ja zasa hej,prvý bol bez,nekonečný 2 dnový od prvej kontrakcie ťažký a aj tak Vákuovou pumpou ho museli vytiahnuť kedže som nemala síl ho vytlačiť,tlačila som ho v kuse 3a pol hodky...nešiel...druhý bol vdaka epi o vela lepší zostali mi sily na tlačenie takže preto ,tlačenie trvalo "len" 30minút 😅 bolestivý bol ku koncu rovnako 😉 ale to je na každej jednej 🙂 bohužial nie každá máme to šťastie mať krásny pôrod,tak ako máme rozdielne bolesti pri menštruácii a pod,záleží aj od velkosti panvy a iných vecí...... maliny som užívala aj ja pri druhom ale až pri konci..od kedy sa vlastne má užívať?
@cerkutka ale ja to dáko vyšperkujem 😉 dnes som mala na ranajky papriku červenú,hrušku,na obed popcorn a potom na večeru kyselé zavináče,kiwi,oharok 😀 a kyselina nebola taká hrozná 😅
To zaspávanie pri telke je to najhoršie čo môže ovplivňovať bolesť hlavy,zlý spánok a pod...vyskúšaj to 😉
@mojkamoj niektoré mamičky si veru vytrpia, ja dúfam, že budem mať aspoň taký dobrý pôrod ako prvý, prišla som o 17tej do nemocky čo som mala bolesti asi každých 10-15minút už ale ked ma dali na pasy tak mi povedali, že nemám silné kontrakcie, potom sa to začalo stupňovať, povedali, že do polnoci to skúsia rozbehnúť a o 22:07 sa mi malá narodila 🙂 asi 4,5hodiny som si odpochodovala a samotný pôrod trval asi pol hodinku ak nie aj menej 🙂
@henriett19
@zuzu188 tak baby vy sa modlite aby ste vôbec do porodky stihli lebo druhý pôrod býva o vela kratší,ten váš bude trvať asi hodinku 😅
stale ziadna z nr?
Baby prosím poradte mi akú odsávačku mám kupit ručťnú či elektrickú

@freyjanr ja som ho pila od 36 alebo 37 týždňa,lebo som sa bála skôr,keďže som bola riziková...rodila som 5 dní pred termínom