Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
no ahojte... moj termin porodu sa rusi... babatko bolo bez odoziev srdca.. takze som musela ist na vycistenie... ci ako sa to vola... prajem vam vseeetko dobre 🙂 .. mozno sa stretneme v nejakom inom mesiaci ;) ... pa 🙂
@penelope111 zelené sme mali..ale tak každému vyhovujú iné.. však potom uvidíš aké plienky sadnú bábu najlepšie 🙂
@zuzu188 Však to áno. Každé bábo ma inú prdelku 🙂
@lenkafurindova pekny....ja som akurat nechcela trojkolesovy🙂) ze vraj sa tazko ovlada jednou rukou...
@penelope111 z praktickych dovodov rozmyslame nad ciernou....vies cervena je sice pekna ale co ked budeme mat druhe babo chlapceka?🙂) a zasa smotanova mi pride neprakticka..
@os To mi je ľúto ☹ Drž sa.
@cerkutka Nebojíš sa že ked bude čierny bude mať bábo moc teplo v kočíku?
@lucia192 neboj sa, ja sa tiez gulam a este sa len budem :P jem ako na pase, najem sa a do pol hodiny, hodiny, som hladna ako ekby som nikdy v zivote nejedla :D je to des :D
@cerkutka praveze moj priatel chce len troj a s tou brzdou.. a toto mi na tomto tak ani nevadi :P
@lucia192 kolko si uz celkovo pribrala?
@lenkafurindova presne tak jak píšeš! vkuse hladná som a to som najprv nemala ani chute k jedlu len na sladké.. no teraz uff, každú pol hodinu chcem niečo iné :D celkovo som pribrala 3,3kg 😀
@lucia192 ja to iste, nebolo mi zle, ani nic, ani chute a ja taka rada ze som ani envedela som ze tehu, ze mam ideal, ze som vyhrala a uz mam tiez navrh 🙂 musim sa odvazit a napisem ti aj ja, len som v praci an eviem ci im tu ide dobre vaha 🙂
@lenkafurindova takže tiež kilká idú hore? 🙂 juchúúú super, nie som sama 😀
mam na vas otazku dievence,myslite si ze depilacia voskom v tehotenstve moze uskodit?ja mam totiz s holenim velky problem,aj ked pouzivam gely a ziletky za 20e najkvalitnejsie tak aj tak sa na druhy,treti a stvrty den idem rozskrabat do krvy,mozem sa oholit tak raz za mesiac.no predsa caka nas leto a ja si leto bez vosku neviem predstavit

@lylkatomaskova ano,ale ona tam urcite nerobi dlho,ja ju poznam uz dlho,pracovala v starej nemocnici na odd aj amb takze urcite pozna aj dobrych porodnikov,ale mozno ma aj sama este nejake sluzby v nemocnici,aj jej otec je gynekolog,ja som s nou mala len dobre skusenosti