icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

darka2001
9. feb 2013

@lylkatomaskova ano,ale ona tam urcite nerobi dlho,ja ju poznam uz dlho,pracovala v starej nemocnici na odd aj amb takze urcite pozna aj dobrych porodnikov,ale mozno ma aj sama este nejake sluzby v nemocnici,aj jej otec je gynekolog,ja som s nou mala len dobre skusenosti

os
9. feb 2013

no ahojte... moj termin porodu sa rusi... babatko bolo bez odoziev srdca.. takze som musela ist na vycistenie... ci ako sa to vola... prajem vam vseeetko dobre 🙂 .. mozno sa stretneme v nejakom inom mesiaci ;) ... pa 🙂

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr a ešte aj chlieb s tvarohovou nátierkou za tým 😀..my sme ich akurát dnes kupovali 😀

zuzu188
9. feb 2013

@penelope111 zelené sme mali..ale tak každému vyhovujú iné.. však potom uvidíš aké plienky sadnú bábu najlepšie 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 mnaaam tak dones mi jedno

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr alebo pošlem poštou 😀

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 expresne kurierom :D cakam kedy dojde priatel,isiel do madarska vo velkom kupit ovocie a zeleninu tak snad sa na mna nevykasle ked som mu uz 500sms poslala co chcem

penelope111
9. feb 2013

@zuzu188 Však to áno. Každé bábo ma inú prdelku 🙂

darka2001
9. feb 2013

@os tak to mi je luto,nabuduce vela stastia

lucia192
9. feb 2013

@monkovec určite raz utne aj u teba neboj 🙂

lucia192
9. feb 2013

@zuzu188 tak po takej večeri som zvedavá či zajtra budeš mať zas o pol kila menej 😀 lebo keď hej tak mna tu už porazí, to fakt asi ja jediná z vás sa budem gúľať 😀

lucia192
9. feb 2013

@os fúúú, to ma veľmi mrzí! prajem veľa šťastia aby si čoskoro mala nový termín 🙂

grelu
9. feb 2013

@os je mi to ľúto. Nestracaj vieru...nabudúce to dobre dopadne. Drz sa.

kilian
10. feb 2013

@os ☹ drz sa..

mistrall
10. feb 2013

@os och to ma mrzi, viem ako sa citis, aj ja som to podstupila, verim , ze sa vam coskoro zadari a donosis zdrave dietatko 😉 urob si niecim radost naplanujte dovolenku 🙂 drz sa

cerkutka
10. feb 2013

@lenkafurindova pekny....ja som akurat nechcela trojkolesovy🙂) ze vraj sa tazko ovlada jednou rukou...

cerkutka
10. feb 2013

@penelope111 z praktickych dovodov rozmyslame nad ciernou....vies cervena je sice pekna ale co ked budeme mat druhe babo chlapceka?🙂) a zasa smotanova mi pride neprakticka..

cerkutka
10. feb 2013

@os to mi je naozaj luto:((( to je nocna mora asi kazdej z nas pri kazdom vysetreni ze sa nieco take stane... 😢 drz sa a bud silna..

freyjanr
10. feb 2013

@os ako to zvladas? :( drz sa,prajem vela stastia

zuzu188
10. feb 2013

@lucia192 tak som sa odvážila a váha rovnaká ako včera 😀

lucia192
10. feb 2013

@zuzu188 ani mi nevrav!! ja zo včera na dnes +0,3kg hore ☹ 😀 šak už funím ako lokomotíva keď chodím 😀

penelope111
10. feb 2013

@os To mi je ľúto ☹ Drž sa.

penelope111
10. feb 2013

@cerkutka Nebojíš sa že ked bude čierny bude mať bábo moc teplo v kočíku?

lenkafurindova
10. feb 2013

@lucia192 neboj sa, ja sa tiez gulam a este sa len budem :P jem ako na pase, najem sa a do pol hodiny, hodiny, som hladna ako ekby som nikdy v zivote nejedla :D je to des :D

lenkafurindova
10. feb 2013

@cerkutka praveze moj priatel chce len troj a s tou brzdou.. a toto mi na tomto tak ani nevadi :P

lenkafurindova
10. feb 2013

@lucia192 kolko si uz celkovo pribrala?

lucia192
10. feb 2013

@lenkafurindova presne tak jak píšeš! vkuse hladná som a to som najprv nemala ani chute k jedlu len na sladké.. no teraz uff, každú pol hodinu chcem niečo iné :D celkovo som pribrala 3,3kg 😀

lenkafurindova
10. feb 2013

@lucia192 ja to iste, nebolo mi zle, ani nic, ani chute a ja taka rada ze som ani envedela som ze tehu, ze mam ideal, ze som vyhrala a uz mam tiez navrh 🙂 musim sa odvazit a napisem ti aj ja, len som v praci an eviem ci im tu ide dobre vaha 🙂

lucia192
10. feb 2013

@lenkafurindova takže tiež kilká idú hore? 🙂 juchúúú super, nie som sama 😀

freyjanr
10. feb 2013

mam na vas otazku dievence,myslite si ze depilacia voskom v tehotenstve moze uskodit?ja mam totiz s holenim velky problem,aj ked pouzivam gely a ziletky za 20e najkvalitnejsie tak aj tak sa na druhy,treti a stvrty den idem rozskrabat do krvy,mozem sa oholit tak raz za mesiac.no predsa caka nas leto a ja si leto bez vosku neviem predstavit