icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

evkafi
12. feb 2013

@monkovec ved ano, ja verim,ze vsetko je tak ako ma byt 🙂)

alaniska
12. feb 2013

@evkafi no ved nech uz je piatooooooook🙂

evkafi
12. feb 2013

@alaniska a ako sa citis? lebo ja sa vobec necitim ako tehotna ... nic ma neboli, az mam z toho niekedy strach,hihi ale to sa asi moc sledujeme, ze? 🙂

grelu
12. feb 2013

Ahojte, dnes som videla malé, ale za akú cenu...stala som na zastávke a zrazu cítim ako zo mňa niečo tečie....ale strašne. Keďže som bola vedľa nemocnice, hneď som letela tam. Najskôr na wc, kde som zistila, že som komplet od krvi, takže okamzite lekár. Ten ma najskôr pozrel a že nekopletny potrat. Ani neviem ako som odtiaľ vyšla....cestou na sono som plakala tak, že som ani nevidela kadiaľ idem. Na sone zázrak...malé v poriadku ale hematom pod placentou. Takže teraz lezim v nemocke a modlim sa, nech to dobre dopadne :-/

alaniska
12. feb 2013

@evkafi ja sa citim tiez v pohode,bolia ma akurat prsia od zaciatku tehu,brusko male,dnes mam pocit,ze sa do rana riadne zmensilo,som sa aj zlakla,ze kde je.Pribrala som len 1 kg,ale tehu rifle uz nosim.Tiez sa sledujem dost,ci sa mi prsia nezmensili a tak.Obavam sa toho bruska,mala som stale pocit takeho plneho brucha a dnes vobec a to som ani nebola na wcku.

alaniska
12. feb 2013

@grelu jeeezis,az ma zamrazilo.Drzim palce nech ste v poriadku,super ze sa drobcek drzi.Male by ten hematom nemal ohrozit,ze?co s tebou robia?

mojkamoj
12. feb 2013

@lucka188 cez horká by som to ani ja nepoužila,dusno býva aj v tmavých kočiaroch,nieto v šatke,skorej až na jeseň a tak a potom možno aj väčšie na jar...no uvidím,ešte mám dosť času na popremýšlanie 🙂

grelu
12. feb 2013

@alaniska no chuda moje malé, už dva krát oplakane....a to by som mala ísť na serklaz budúci tyzden

mojkamoj
12. feb 2013

@grelu no to musel byť ten najhorší zážitok ☹ hlavne že ste obaja v poriadku...isto bude všetko o.k. a aj drobček,len vela odpočívaj .

ivana2209
12. feb 2013

@grelu Ahoj, viem ako ti je. Ja som asi v 6tt v robote zacala z nicoho nic krvacat. Ziadna bolest, krce len krv... Hrozne som sa zlakla. Primarove slova v nemocnici:"Nevidim to ruzovo, ale ak chcete pockat, pockame" Polezala som si sedem dni v nemocnici, na injekciach a tabletkach, ktore beriem este aj dnes. Na vianoce ma pustili, krvacanie na druhy den preslo, ale asi do 12tt som spinila. Nastastie sa hematom vstrebal a ciastocne vyplavil spinenim. Drzim prsty, neboj urcite to dobre dopadne. Snaz sa neplakat aj ked viem, ze niekedy sa neda...

alaniska
12. feb 2013

@grelu si uzijes strachu chudatko,snad uz naposledy,neboj,dobre bude.Tu serklaz vlastne ani nemozu robit?Co stebou robia v nemocke?

miciluci
12. feb 2013

@grelu och,to museli byt stresy a soky :(....drzkajte sa! urcite bude vsetko v poriadku,babenko bude ok,len pokoj a oddych 🙂

monkovec
12. feb 2013

@grelu budem na teba myslieť, nech ti všetko dobre dopadne 😉

grelu
12. feb 2013

@ivana2209 no ja som tiež v 6tt skončila na pohotovosti s krvácaním, ale to bolo len take minimálne ani ma tam nedrzali a teraz zase.

grelu
12. feb 2013

@alaniska neviem este čo bude s tou serklazou...so mnou teraz nič nerobia...len lezim a dali mi magnezkou
Inak pri prijme som mala strasidelny tlak 160/120 a tep 165. Sa bojím, či nebudem mať aj problém s tlakom

sisulqa
12. feb 2013

@grelu drz sa, verim ze to bude dobre.

alaniska
12. feb 2013

@grelu ufff riadne vysoky,ale zrejme z toho prelaknutia a strachu,neboj snad klesne

deniska84
12. feb 2013

ahojte, mate niektora problemy s pichanim v panve a sedacieho svalu medzi nohami?dnes ma tam zacalo pri chodzi pichat, je to tym ze sa roztazuje panva a posva?

grelu
12. feb 2013

Diky baby....pevne verím, že sa malé udrží

zabavka
12. feb 2013

@deniska84 ja mávam to samé, ale asi tak raz do týždňa

alaniska
12. feb 2013

@deniska84 ja vcera prvykrat,tak som sa zlakla,dost silne to bolo ale chvilku

lucia192
12. feb 2013

@grelu babuľka veľmi ti držím palce, potom daj vedieť ako s vami!! budem na vás myslieť ! 😖 verím, že to s bábom zvládnete a dotiahnete do úspešného konca ! 🙂

grelu
12. feb 2013

@lucia192 vďaka...určite sa ozvem

marin.frist
12. feb 2013

@grelu drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!

penelope111
12. feb 2013

@grelu Držím palce aby bolo všetko ok.

barchee
12. feb 2013

@grelu držím palce, keď je malé ok, tak je dobre 🙂 hematóm zmizne, neboj. Všetko bude ok 🙂

zuzu188
12. feb 2013

dnes som si v Lidli kúpila 4 tehotenské pásy na bruško,jeden je aj s potlačou 🙂...1ks stál okolo 1,50 €..no nekúp to 🙂

deniska84
12. feb 2013

@zuzu188 a to kde?v letaku som nic take nenasla

pasad
12. feb 2013

@miciluci vcera cely vecer, ked som lezala uz na boku v posteli, som mala take zvlastne pocity tak 8cm pod pupkom smerom dolava. nieco medzi plynatostou, tupymi krcmi a pulzovanim krvi v podbrusku. fakt to neviem popisat lepsie, ale zazivala som to prvykrat a bola to taka zmes roznych pocitov. ked som si na podbrusko prilozila ruku a trosku zatlacila, mala som pocit, akoby to boli prve pohyby. potom som si vytiahla fetal doppler a pri tom mieste, cca 5cm napravo som hned nasla aj tlkot srdiecka babatka 🙂. tak uvidime, ci sa to bude stupnovat a zintenzivnovat.

ale nechcem, aby sa niektore z vas zlakli (prvorodicky ako ja), ze to este necitite. ja totiz cvicim relaxacie, taky kvazi autogenny trening uz par mesiacov a dozvedela som sa dnes od jednej doktorky, ze som to mohla prave vdaka tomu citit uz takto skoro, kedze tie relaxacie clovekla ucia vnimat svoje telo intenzivnejsie.

pasad
12. feb 2013

@penelope111 @lucka188 urcite sa skoro dockate a spoznate to! je to fakt strasne zvlastny pocit.