icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

miciluci
13. feb 2013

@darka2001 tomu uplne rozumiem,my sme spolu tiez uz celu vecnost 😀

miciluci
13. feb 2013

@cukriiicek mne to vsetko robili v jeden den, ale ja vsetky vysetrenia absolvujem iba u jedneho doktora,ma vsetky pristroje a zariadenia.mozno preto mi to robil v jeden den. sono mi robil uz vonkajsie.

cukriiicek
13. feb 2013

@miciluci Ultrazvuk a všetky merania mi bude robiť zajtra,ale kedže som objednaná na 13:00 tak to mi krv asi brať nebudú nechapem prečo mi to nerobia v jeden deň 😒 Výsledky ti povedali hneď?

miciluci
13. feb 2013

@cukriiicek mozno ze ti tu krv zoberu,citala som tu,ze niektorym dievcatam nekazali prist ani nalacno na krv.vysledky sona boli hned,na krv sa caka cca.tyzden. kedze mi nevolali,je vsetko v poriadku 🙂

cukriiicek
13. feb 2013

Aha no môže byť,hneď sa na to spýtam zajtra,v nemocnici kam chodím sú vysledky z krvy skôr nakolko tam je hneď vedla labák tak pevne verím že všetko bude v poriadku.Už sa neviem dočkať aké pohlavie mam v brušku 🙂

miciluci
13. feb 2013

@cukriiicek urcite bude vsetko v poriadku. tak to som zvedava aj ja co cakame,v stredu idem na kontrolu,tak chcem aby mi pozrel a povedal.budem uz skoro 17tt,tak by mohol vidiet v pohode 🙂 nech uz si zacnem robit radost nejakymi vecickami.

alaniska
13. feb 2013

@darka2001 no my sme spolu 4 roky,ale clovek v 30tke uz je usadeny,konicky,ale my uz vymyslame ako a kedy dame sedacku na bicykel,kedy absolvujeme prvy welness aj s babatkom🙂uz aby bolo🙂

drnduliak
13. feb 2013

@cukriiicek moja dr. ma zo zasady vola zvlast na poradne a zvlast na vsetky odbery, ako by to nemohlo byt aj naraz, asi si mysli, ze nemam co robit, len tam behat kazdu chvilu ako na klavir 😀

drnduliak
13. feb 2013

@zuzu188 chudiatko, tak to by som ja neprezila, moj muz sa smeje, ze si viem velmi dobre zariadit baby sitting, mamina, svokra, segra, alebo on 😀 😀 treba si najst cas aj na seba, svojich priatelov a konicky a pri dietati obzvlast, ved inak by mi z toho dobre prepinalo

zuzu188
13. feb 2013

@darka2001 čo už 😒..no budete to mať ťažké,ale zas veľa koníčkov sa dá robiť aj s bábom 🙂

zuzu188
13. feb 2013

@drnduliak len ako sme s mužom začali spolu chodiť,nejako sa moje kamarátstva obmedzili a pôrode a po svadbe je to už bieda 😒..nemám sa s nimi o čom rozprávať..dúfam,že keď sa v lete odsťahujeme nájdem si nejaké super kamošky 🙂

malinkasaruska
13. feb 2013

ahojte baby tak rozhodla som sa ze sa pridam k vam a podelim sa s vami o moje zazitky z ocakavania...🙂
my sme uz v 14 tyzdni a nejake drobne..🙂 mame za sebou screening aj rozne krvne vysetrenia.. drobcek je v poriadku a vyvija sa podla predpokladov dokonca mame uz svoju prvu foku hlavicka rucky nozky vsetko je vidiet no nadhera...🙂
mam stastie lebo som asi jedna z mala ktorym vobec nieje zle ziadne nevolnosti neboli ako keby som ani nebola tehotna a pritom toho som sa najviac bala dokonca som aj doteraz prekypovala energiou ale teraz to trosicku viazne som viacej unavena a trosku sledujem male citove kolisanie ale inak v poho zatial mam plus len 2 kg cize sa tesim ze este nieje nic vidno verim ze tak skoro vela nepriberiem kedze robim s konikmi a vela sa hybem..🙂 tak asi tolko o nasom ocakavani..🙂

freyjanr
13. feb 2013

@lucia192 jaaj,mne to bude robit az za mesiac.nestresuj sa vsetko bude ok si mlada a zdrava baba tak coho sa bat

barchee
13. feb 2013

@drnduliak aj moj gyndo to tak robí...zväčša idem na krv a o dva dni mám poradňu, kde sú už aj výsledky krvi... 😉
@malinkasaruska vitaj medzi nami 🙂 mne tiež nič nebolo ani prvom ani teraz, občas nejaká nevoľnosť na začiatku, ale teraz už vôbec nič 🙂 len boľavé prsia a padavé vlasy 😀 a už vcelku veľký bruch 😀 😀

marin.frist
13. feb 2013

@pasad ja mam tiez celkom stresujucu pracu, robim supervizora na zakaznickom servise v americkej firme... mala som problemy s tym, ze som nevedela vypnut a este aj doma som myslela na pracu, co som neurobila, co musim urobit zajtra, na co nezabudnut... AT mi pomohol konecne vypinat a hlavne lepsie spat 🙂 skvela vec je to.

zvedavamt
13. feb 2013

@mojkamoj
ja som po termine nemala, sla som po znamosti rodit do Handlovej,lebo mali pekny popis na nete-hodnotenie porodnic , vtedy to vyzeralo,ze tam porodim najprirodzenejsie. Ale opak bol pravdou. Lezala som tam tyzden pred terminom,aby sme nezhanali odvoz na poslednu chvilu a nakoniec ma Dr ukecala na vyvolavacku ,tak som pretrpela 13h kontrakcii a ked vecer nic,tak mi dali nieco od bolesti a sla som spat. po polnoci ma zobudila mokra postel. nedovolili mi ani sprchu, hned ma brali na pasy a dolu ma pustili len po klystyre, ktory nemal byt povinny,ale aj na ten ma ukecali a zas naspat na pasy. Mala som rodit na kresle,ale tak mi ho nastavili,aby Dr videla,ze som bola skoro dolu hlavou. Necitila som kontrakcie ani po oxitocine, tlacili mi na brucho celou silou,rukami ma roztahovala Dr, bola som malo otvorena, no prirodzeny porod ako ...
Rano ma viezli na sekciu,aby ma uz netrapili. Nedali mi vobec sancu podielat sa na narodeni mojho dietatka. Aj dalsia starostlivost "stala za to. Preto som teras rozhodnuta, ze rodit mozno budem v MFN,ale len s dulou.

henriett19
13. feb 2013

Baby v júli idem segre na svadbu a pomaly už obzerám šaty, lebo neviem do akých sa napracem, nemáte nejakú inšpiráciu? Dnes si bola zajednať sestra svadobné a popolnočné a tieto sa jej páčili pre mňa http://www.salonluxenia.sk/index.php?view=categ... čo poviete?

henriett19
13. feb 2013

@zuzu188 aj ja sedím len doma a tiež starému dovolím ísť s chalanmi pozrieť si futbal do krčmy alebo cez leto som mu dovolila ísť s futbalistami na opekačku na takú chatku a ja som šla na dve hodinky o 11 večer keď mi už mala zaspala za kamoškami na chatu ked oslavovala jedna narodky a to sa so mnou nebavil pomaly týždeň a pritom mi malú strážila mamina a ani sa len neprehodila čo tak pekne spinkala

lucia192
13. feb 2013

BABUĽKY !!! Zajtra idem na prvý 3D a na meranie NT, držte nám s drobčekom palčeky, aby to všetko dobre dopadlo a nech máme to NT v norme 🙂 inak, závidíím, že už cítite bublinky! Ja cítim maximálne tak hlad tak sa idem znova (dnes už asi 12x) najesť 😖 a potom sa sťažujem, že priberám 😀

zuzu188
13. feb 2013

@henriett19 tí chlapi nás riadne obmedzujú 😒

miciluci
13. feb 2013

@henriett19 su krasne,maju ich aj u nas len v inch farbach a veru by som si ich hned pozicala na tuto sobotu,idem na ples,ale veru ta serpa pod prsiami je dost obtiahnuta a nezdaju sa mi prilis na brusko rastuce,ani mi ich neponukli ako vhodne saty pre tehotnu.aj si si ich skusala? sedeli ti?

henriett19
13. feb 2013

@zuzu188 To áno, ale je pravda, že sme boli aspon raz spolu cez leto na jednej akcii ked mala fabrika u nas vyrocie ale ja som sla domov o jednej uz lebo som ani nepila kedze kojim ani nic tak ma to tam nebavilo 😀 zato moj drahy dosiel asi pol hodinu alebo hodinu po mne a na totalku , takze som sa musela starat este aj o neho 😀

zuzu188
13. feb 2013

@henriett19 šatičky sú krásne 🙂..len či sa ti do nich bruško zmestí..ja si idem na maturu objednávať tehu šaty zo stránky,z ktorej som si objednala jedny,keď som Filipa čakala..teraz ju len musím nájsť 😀

henriett19
13. feb 2013

@lucia192 Budeme držať palce 🙂 Ja tiež som stále hladná a tiež mám už +3kg ale ty máš aspoň takú super váhu ja mám 60,8kg 😀 a tiež necítim zatiaľ bublinky, aj keď minule sa mi zdalo, no asi to boli črevá, keďže som stále nafúknutá ako balón 😒

henriett19
13. feb 2013

@zuzu188 som rada, že sa páčia, len to, že to bruško či tam napchám, lebo ja som mala dosť veľké aj pri Laure, ak nájdeš tú stránku tak mi ju pls pošli 🙂

henriett19
13. feb 2013

@miciluci práveže som neskúšala len sestra s mamou boli v salóne a ked prisli domov tak mi hovorili ze tam videli saty aj take pre mna...fakt neviem co si obleciem este aj teplo riadne bude nooo bude to boj 😀

miciluci
13. feb 2013

@henriett19 urcite nejake zozenies a hadam aj nejake lahsie,lebo tieto az take lahucke nie su,ja potom dam fotku z plesu ake som pozicala ja.

zuzu188
13. feb 2013

@henriett19 jasné 🙂..zajtra ti ju pošlem,lebo teraz som tu cez mobil..a keď si hodíš do obrázkov v googly tehotenské šaty,tak tam také pekné modré vyhodí 🙂

lucia192
13. feb 2013

@henriett19 ja mám +4kg hore a už ledva chodím, prvé tehu som pribrala 22kg 😀 a ďakujeme 🙂

henriett19
13. feb 2013

@miciluci Dobre som zvedavá, ja už teraz panikárim lebo ja som veľmi nerozhodná, aj keď teraz až tak na výber mať nebudem, och keby mali svadbu teraz tak už by som mala vybraté - do týchto som sa zaľúbila na prvý pohľad 😀