Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@martina05 ojeeeej, to moj Rišino mal teraz v decembri 2 roky a má 15 kíl 😀 😀 😀 je veľký dosť na jeho vek, ale náš tatino je veľký, tak má gény na to krpec, si robím srandu, že keď pojde do škôlky, bude vysoký ako ja 😀 😀 ozaj, malá chodí do škôlky? či dáš ju len teraz v septembri? zoberú ti ju keď budeš na druhej materskej?
Tak ja sa lúčim, idem pre Vandu do školky...... 🙂 🙂 🙂 🙂
@martina05 on ešte pospí dobre poobede, neska ťahá už 2 hodiny 🙂 ale on v noci sa metá veľmi, nemá veľmi kvalitný spánok ☹ u nás bol spánok obrovský problém do tých 2 rokov....už je to lepšie, ale furt nie dobrý spánok 🙄 niekedy spí pol hodinu, niekedy aj 3...včera spal pol hodinu poobede, tak dnes dospáva 🙂
na už je milosťpán hore, dámy, odchádzam 😀 😀
baby,objednávala ste si niektorá tehu veci s týchto stránok? www.otto.sk a www.4mama.sk ....z prvej si chcem objednať šaty a z druhej legíny,len sa bojím či mi budú dobré
@penelope111 zatiaľ je všetko v poriadku, tak dúfam, že to tak aj ostane...diky, že na mňa myslíte 🙂

@martina05 ano, je super, že je dlhé to sedenie, no moj malý tam už od roka byť veľmi nechcel, chcel chodiť, tak som kočík mala potom vonku len v lete, keď už od tepla nechcel chodiť, posadila som ho do chládku a išli sme, no teraz by som ho tam nedostala už 😀 😀 😀 pop prvé je už jak slon a po druhé tam už vôbec nechce byť, už ho tam ani posadiť neviem, naposledy tam tak tak sedel si pred 3-4 mesiacmi a to som ho s ťažkosťami dala dnu aj von 😀 😀 máme ho teraz u našich v garáži 😝