Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lucymk ahoj ja som o tom pucula vraj sa nema spat na chrpte ale to už v 3 trimestri a to sa už ani neda mne sa aspon nedalo no uplne sa mi zle dýchalo a ubližť mu možes tak vlastne ked ty mas sťažené dýchanie ma stažené dýchanie aj malé a môže sa udusiť pri tejto polohe tiež zlí prísun krvi
@borocka jedna má bábo o mesiac mladšie ako je Filip,ale stále behá po diskotékach a pod...my sme sa spoznali,keď chlap hral v jednej kapele...vtedy som s ním chodila na skúšky a na koncerty..potom sa im kapela rozpadla,keď som otehotnela a vlastne odkedy som skončila v nemocnici na rizikovom nikde sme spolu neboli,ak nerátam rodinné oslavy a výlet na Beckov,keď mal Filip narodeniny...to sú už skoro 2 roky,čo sedím doma 😒
@cerkutka Ja mám od začiatku tehu výtok ako telové mlieko a aj riedky číri, niekedy sa cítim ako by som sa pocikala 🙂
@penelope111 presne taký mám aj ja. Dr. ti naň nedala nič?
@zabavka Ani som sa na to nepýtala 🙂 Myslím si že je to normálne 🙂
@penelope111 no veď aj ja si to myslím, ale dr. sa ma stále pýta, že či mi neprekáža...akooo, že by som z neho bola nadšená sa povedať nedá, ale zas nechcem brať zbytočne chémiu, keď nemusím. Dnes som mala ísť na poradňu a dr. tam zase nebola, ja neviem, či ísť druhému dr. ktorý moju zastupuje, alebo počkať...nechcem ísť k chlapovi 😝 😀 Ale už by som strašne rada videla drobca 🙂
@zabavka Ja mám tiež doktorku a veru neviem či by som išla k mužovi 🙂 Aj keď na 3D pôjdem k mužovi ale to bude robiť z vonku 🙂 teda dúfam 🙂 A nevieš kedy tam tvoja Dr. bude?
dneska som zase krvácala ale nie moc, na pohotovosti povedali, že vraj všetko OK, tlak 115/60, vraj celkom fajn, krčok pevný, bábo v brušku si skáče podľa ultrazvuku 😖 mňa už porazí aké stresy pri tom mojom krpcovi zažívam.. môže to byť preto že mám nakázaný kľudový režim a mne to nedalo a musela som pozmývať kuchyňu? to len z toho trošku také môže byť, že krvácam?? ja neverím, že budem musieť celé tehotenstvo preležať 😖 niééé, ale čo pre svoje deťuľko nespravím.. predpísali mi duphaston vraj dnes, v sobotu a v nedeľu si len mám dať jednu tbl denne.. dúfam, že to bude dobré, teraz čo idem robiť? zase ležať ☹
@penelope111 Ja tiež pôjdem na 3D chlapovi, aj keď tie moje strie, tiež žiadna sláva, ale tak...hlavne že uvidím malinké 🙂 Pri malej som bola u Breštanského v HC. Vôbec neviem kedy, sestrička mi povedala, že si mám zavolať nabudúci týždeň, tak skúsim v pondelok, ale čakám max. do stredy, veď by mi už aj krv mali brať..
@lucka188
@zuzu188 nam to hovorila na predporodnej ze viacej spinkat na lavej strane lebo na pravej si tlacis na zilu a tym za zvysuje tlak v zilach a viac ca srdiecko zatazuje kym prepumpuje celu krvicku a tym sa zvysuje krvny tlak to nie je dobre....ale ze naj je to striedat jednu a druhu stranu....
@lucia192 a papas aj magnezium????
@katarinka_brnka jasné, mám aj magne aj kyselinu listovú aj vitamíny Mamavit .. 😖
@lucia192 tak len oddychovat...mne to iste povedal doky nozky hore a pavukov neometat... 😠
@lucka188 tak mne pokiaľ som ležala bolo zo dňa na deň lepšie, dneska som sa prvý krát odhodlala (nakoľko mi bolo perfektne) ísť pozmývať kuchyňu a zrazu krv a hneď som letela som sa bála nenormálne ☹
@katarinka_brnka no asi budem musieť ležať, neviem si to predstaviť, veď som len v 13tt, ako do 40tt vydržím ležať, šak mi kríže rozstrelí.. 😖
@lucia192 sak nie cely den 🙂 ja ked citim unavu tak si na chvilu sadnem/lahnem oddychnem a idem dalej...
@katarinka_brnka no lenže ja mám prikázané ležanie celý deň jediné čo na vyšetrenie, wc, sprcha, najesť sa.. ani vychádzky nemám povolené, šak sa cítim ako v base
@lucia192 hmmm neviem ja to zasa tak neviem....sak aj navarit aj upratat treba....
@zabavka No to ano ked už si v 17 tt. Ja idem na krv o dva týždne. A teraz pôjdeš na 3 D tomu istému Dr? Ja chcem ísť Jankovskému do TN.
@katarinka_brnka však to, hovorím dnes mi bolo úplne super dvihla som sa že idem zmývať spravila som si vodu na zmývanie pozmývala, vypláchla mop a zrazu sa zo mňa spustilo.. 😖
@penelope111 Neviem, je to ďaleko...teraz asi pôjdem do CEGYS-u. Tu na MK mám termín podla sona, ale ako tak pozerám do knižky, dr. sa drží PM
@lucia192 a to ti nedal ziadne lieky viem ze sa dava duphason ci jak sa to vola na krvacanie kamoska tiez na zaciatku krvacala a hned jej to dal a prestalo to...
@katarinka_brnka zo začiatku som to brávala asi do 10tt, a teraz zase mi dali duphaston
@lucia192 noooo tak to treba pekne brat

@lucymk ja som o tom počula ešte pri prvom tehu..vraj preto,lebo keď je už bábo väčšie a ťažšie,tak tlačí na dolnú dutú žilu a zhoršuje sa prísun krvi pre drobca