Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 Ak máš komu tak určite jej zavolaj.
Baby v poslednej dobe mám stále štikútku. Môže to súvisieť s tehu? To mám len tak, že dvakrát sa mi štikne a koniec ale aj niekoľko krát za deň.
Ahojte baby, tak nevolnosti ako tak ustúpili ale pre istotu mám zas hrozné bolesti v oblasti panvy a krížov. V piatok som šla k Dr. lebo v noci to bolo na nevydržanie a pri prvom tehu som to nemala tak som sa zlaka či je všetko ok. Dr. mi povedala že s tým mi nepomôže že to sa mi rozťahuje panva tak mi predpísala magnézium. Ale teda bolesti strašné a hlavne v noci ... Máte také problémy niektorá ???
@penelope111 Už som zavolala a povedala mi, že ona by tam určite šla ale či mi tú krv zoberie mi nevedela povedať, veď uvidím zajtra napíšem ako som dopadla 🙂 Už som si práve dala paralen tak idem frčať do postele papa pekný večer 🙂
@henriett19 Ok budem čakať na správy 🙂 Tak dobrú noc 🙂
@penelope111
aj mne sa tak stikuta, ze 1, 2x a prestane.
@eestimlha Tak v tom nie som sama 🙂
@lenkafurindova Ja mám večer brucho ako by som už išla rodiť tak si to vieš predstaviť 🙂
@penelope111 a to je v poriadku ze je na vecer take? lebo ja neviem.. musim sa zajtra popytat, fakt sa mi zda ze som az moc velka na 13tt ked niekomu to nevidno pomaly tak ako mne ani v 20tt
@lenkafurindova Myslím si že je to v poriadku. No neviem skús sa teda na to opýtať, ale ja ho mám od začiatku hrozne veľké 🙂 Pri chlapcoch to ide vraj do brucha 🙂 Tak uvidíme 🙂
@penelope111 a cakas svoje prve babo? Ok akurat sa chystam, tak ked pridem budem informovat 🙂
@lenkafurindova kraaasne brusko mas jeeeeeej🙂) ja som v 16tt a nemam ani polovicu z tvojho...ja som rano skoro uplne plocha a brusko sa mi vystrci iba po sprche potom znova zajde...🙂) stale rozmyslam kde sa ten krpec schovava🙂
@lenkafurindova ja mám tiež poriadny bruch 😀 😀 je to ok a večer je to tiež ešte väčšie, po celom jediacom dni 😝
@pasad skus pozriet toto: http://www.bfit.sk/sk/mama-a-dieta/cvicenie-pre..., http://www.mcstonozka.sk/kurzy.phtml?id5=10672 (tu bude treba asi zavolat),
@deniska84 pri prvom som tie krce mavala aj ja. skoro kazdu noc. aaj pred tehu som mavala. ale po porode akoby utalo. nebrala som na to nic, ja neznasam akukolvek chemiu. ale ked to dojde, tak napni sval, spicku tlac k telu, patu od tela. tochu zaboli ale po par sekundach povoli.
@lenkafurindova pekne mas 🙂 ja mam o nieco mensie, ale pri prvom som taketo mala cca 17-18tt a teraz to mam uz v 13tt.
pri kazdom tehu je to inak. na zaciatku velky boom, potom utlm. ine zasa dlho dlho nic a potom kazdy den si nove centimetre nameraju. a popraska im koza.
@lenkafurindova ja som dnes začala 14tt a mám ešte väčšie 😀 a je to ok že je večer väčšie, veď si po celodennej strave 🙂
@borocka ale ja mam toto prve :P neviem preco to tak rychlo vyslo, ale dr. povedala ze je vsetko v poriadku, ze to je naozaj len ta celodenna strava a nafuknutie, tak super 🙂
@lucia192 ano ano uz mi to aj Dr. vysvetlila, tak som kludnejsia 🙂
@lenkafurindova no, hlavne že je bábo v poriadku 🙂
Baby matu uz niektora vysledky z triple testu? kolko trvalo nez sa vam ozvali od odobratia krvy?
@lenkafurindova máš ho krásne 😵 nech je aké chce,hlavne drobček nech je v poriadku no nie ? 😉 ja ho mám tiež už pekné ako keby som loptu zjedla 😀
@luciarichard ja s tým má tiež problémy,ale užívam magnésium,aj kôli krčom,aj trpnutiu rúk a musím povedať že pomáha 🙂 mala som to v každom tehu 😒
@lenkafurindova Ano čakám prvé 🙂 A ako vidím tak máš všetko v poriadku 🙂
@henriett19 Tak ako?
@penelope111 Ahoj ráno som sa zobudila už vcelku fit, ani ma hlava nebolela, krvičku mi vzali a všetky výsledky z minula boli v poriadku teraz do týždňa prídu výsledky na downa tak mi povedal dr., že ak mi nebudú volať všetko je ok...a bližšie mi poive už potom na budúcej poradni. Takže snáď mi nebude telefón zvoniť 🙂 a pozeral aj srdiečko, bábo si krásne podrástlo už, nemeral ho síce ale som to videla, povedal, že nabudúce už pomeria všetko a povie aj pohlavie, teraz keď som sa pýtala či už je pohlavie vidno tak pozrel a povedal, že s najvyjššou pravdepodobnosťou to bude dievčatko 🙂 tak uvidíme nabudúce!

@penelope111 No veď asi aj pôjdem, ešte ma napadlo, že môžem cinknúť kamoške čo robila sestričku v nemocnici tá mi hádam poradí 🙂