icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

henriett19
17. feb 2013

@penelope111 No veď asi aj pôjdem, ešte ma napadlo, že môžem cinknúť kamoške čo robila sestričku v nemocnici tá mi hádam poradí 🙂

penelope111
17. feb 2013

@henriett19 Ak máš komu tak určite jej zavolaj.

penelope111
17. feb 2013

Baby v poslednej dobe mám stále štikútku. Môže to súvisieť s tehu? To mám len tak, že dvakrát sa mi štikne a koniec ale aj niekoľko krát za deň.

luciarichard
17. feb 2013

Ahojte baby, tak nevolnosti ako tak ustúpili ale pre istotu mám zas hrozné bolesti v oblasti panvy a krížov. V piatok som šla k Dr. lebo v noci to bolo na nevydržanie a pri prvom tehu som to nemala tak som sa zlaka či je všetko ok. Dr. mi povedala že s tým mi nepomôže že to sa mi rozťahuje panva tak mi predpísala magnézium. Ale teda bolesti strašné a hlavne v noci ... Máte také problémy niektorá ???

henriett19
17. feb 2013

@penelope111 Už som zavolala a povedala mi, že ona by tam určite šla ale či mi tú krv zoberie mi nevedela povedať, veď uvidím zajtra napíšem ako som dopadla 🙂 Už som si práve dala paralen tak idem frčať do postele papa pekný večer 🙂

penelope111
17. feb 2013

@henriett19 Ok budem čakať na správy 🙂 Tak dobrú noc 🙂

drnduliak
17. feb 2013

@miciluci no sama som zvedava, este som si aj tehu gate stade objednala, o tie sa najviac bojim, ci mi budu, takto bez skusania, ak mi nesadne velkost, tak vam ich tu ponuknem na predaj 😅 😉

eestimlha
17. feb 2013

@penelope111
aj mne sa tak stikuta, ze 1, 2x a prestane.

penelope111
17. feb 2013

@eestimlha Tak v tom nie som sama 🙂

lenkafurindova
17. feb 2013

Baby, zajtra idem k Dr. drzte palce..
Chcem sa ale spytat, kuknite na fotku, ja som v 13tt a mam taketo obrovske brusko, hlavne vecer sa takto ukaze.. Neviem co to ma znamenat 🙂 Mate to niektora tiez tak,,,, Inaksie pribrala som uz 3kg

penelope111
17. feb 2013

@lenkafurindova Ja mám večer brucho ako by som už išla rodiť tak si to vieš predstaviť 🙂

lenkafurindova
17. feb 2013

@penelope111 a to je v poriadku ze je na vecer take? lebo ja neviem.. musim sa zajtra popytat, fakt sa mi zda ze som az moc velka na 13tt ked niekomu to nevidno pomaly tak ako mne ani v 20tt

penelope111
17. feb 2013

@lenkafurindova Myslím si že je to v poriadku. No neviem skús sa teda na to opýtať, ale ja ho mám od začiatku hrozne veľké 🙂 Pri chlapcoch to ide vraj do brucha 🙂 Tak uvidíme 🙂

lenkafurindova
18. feb 2013

@penelope111 a cakas svoje prve babo? Ok akurat sa chystam, tak ked pridem budem informovat 🙂

cerkutka
18. feb 2013

@pasad tieto dni mi vyhovuje, mne by bolonajlepsie hnedpo praci keby sa dalo...ty kedy koncis?? idem aj ja hodit oci na internet, mozno nieco najdem...🙂) inak chcem ist aj plavat....len dufam ze neprechladnem teraz na kupku...

cerkutka
18. feb 2013

@lenkafurindova kraaasne brusko mas jeeeeeej🙂) ja som v 16tt a nemam ani polovicu z tvojho...ja som rano skoro uplne plocha a brusko sa mi vystrci iba po sprche potom znova zajde...🙂) stale rozmyslam kde sa ten krpec schovava🙂

barchee
18. feb 2013

@lenkafurindova ja mám tiež poriadny bruch 😀 😀 je to ok a večer je to tiež ešte väčšie, po celom jediacom dni 😝

borocka
18. feb 2013

@deniska84 pri prvom som tie krce mavala aj ja. skoro kazdu noc. aaj pred tehu som mavala. ale po porode akoby utalo. nebrala som na to nic, ja neznasam akukolvek chemiu. ale ked to dojde, tak napni sval, spicku tlac k telu, patu od tela. tochu zaboli ale po par sekundach povoli.

borocka
18. feb 2013

@lenkafurindova pekne mas 🙂 ja mam o nieco mensie, ale pri prvom som taketo mala cca 17-18tt a teraz to mam uz v 13tt.
pri kazdom tehu je to inak. na zaciatku velky boom, potom utlm. ine zasa dlho dlho nic a potom kazdy den si nove centimetre nameraju. a popraska im koza.

lucia192
18. feb 2013

@lenkafurindova ja som dnes začala 14tt a mám ešte väčšie 😀 a je to ok že je večer väčšie, veď si po celodennej strave 🙂

lenkafurindova
18. feb 2013

@borocka ale ja mam toto prve :P neviem preco to tak rychlo vyslo, ale dr. povedala ze je vsetko v poriadku, ze to je naozaj len ta celodenna strava a nafuknutie, tak super 🙂

lenkafurindova
18. feb 2013

@lucia192 ano ano uz mi to aj Dr. vysvetlila, tak som kludnejsia 🙂

lucia192
18. feb 2013

@lenkafurindova no, hlavne že je bábo v poriadku 🙂

sisulqa
18. feb 2013

Baby matu uz niektora vysledky z triple testu? kolko trvalo nez sa vam ozvali od odobratia krvy?

mojkamoj
18. feb 2013

@lenkafurindova máš ho krásne 😵 nech je aké chce,hlavne drobček nech je v poriadku no nie ? 😉 ja ho mám tiež už pekné ako keby som loptu zjedla 😀

mojkamoj
18. feb 2013

@luciarichard ja s tým má tiež problémy,ale užívam magnésium,aj kôli krčom,aj trpnutiu rúk a musím povedať že pomáha 🙂 mala som to v každom tehu 😒

penelope111
18. feb 2013

@lenkafurindova Ano čakám prvé 🙂 A ako vidím tak máš všetko v poriadku 🙂

penelope111
18. feb 2013

@henriett19 Tak ako?

henriett19
18. feb 2013

@penelope111 Ahoj ráno som sa zobudila už vcelku fit, ani ma hlava nebolela, krvičku mi vzali a všetky výsledky z minula boli v poriadku teraz do týždňa prídu výsledky na downa tak mi povedal dr., že ak mi nebudú volať všetko je ok...a bližšie mi poive už potom na budúcej poradni. Takže snáď mi nebude telefón zvoniť 🙂 a pozeral aj srdiečko, bábo si krásne podrástlo už, nemeral ho síce ale som to videla, povedal, že nabudúce už pomeria všetko a povie aj pohlavie, teraz keď som sa pýtala či už je pohlavie vidno tak pozrel a povedal, že s najvyjššou pravdepodobnosťou to bude dievčatko 🙂 tak uvidíme nabudúce!