icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

babulka
28. jún 2013

@cleona ďakujem, našla som ich na nete. Teda nakupujem všetko možné cez net, ale plienky mi ani nenapadli 😀 Našla som novorodenecké Huggies na feedo.sk v akcii, tak som nakúpila, a aj dvojky 😵

tinus888
Odpoveď bola odstránená
jana201
29. jún 2013

Baby ahojte... mne dnes tak tvrdne brusko... tak az tuhne ... ale potom to prejde. Dala som si magnezko... kollko beriete denne magnezia ... tabletiek?

deniska84
29. jún 2013

@jana201 ja beriem 3x denne 1 tabletku

darka2001
30. jún 2013

@jana201 ja by som mala 3 x 1, ale vacsinou sa zadari tak 2 x1,ale pocula som ,ze by sa mal len do 35 tt,neviete co je na tom pravdy?

adamkohlusko
30. jún 2013

od pondelka nam zacina oficialne materska a moj skolkarik zacina prve prazdniny 🙂 dufam,ze to prezijem 😀 v zdravi

michalaforb
30. jún 2013

Ahojte kočky, ja beriem magnezko 3x1, ale podla Dr. by som mala 3x2. Mne sa to zda prehnane, citim sa dobre aj po 3 tbl, za den. Tiež som sa ho pytala, dokedy mam brať, kedže sme už s malou 35tt + 2 a všade som čitala, že do 36tt by sa malo, ale vravel mi, že ho mam brať až do konca, že to v žiadnom pripade nič neuškodi. Poistila som si to aj na PFP a opytala sa na to ešte raz pôrodnej sestry a ta mi to potvrdila. Takže ho budem brať až do konca, len od buduceho tyždna pridam čaj z alchemylky... To je tiež take... Niekto o alchemylke hovori, niekto o ostružine malinovej. Máte v pláne niekto piť tieto čaje pomaly???

miciluci
30. jún 2013

@babulka ja som ich kupila na mall.sk...stale ich tam maju 🙂

nasta197
1. júl 2013

@babulka ahoj a nie je drahe psotovne? som hladala aj aj na nete ale neviem no...

nasta197
1. júl 2013

Inak napadlo ma mamičky citite ked sa čtikúta vasim babykám v brusku ??? ja riadne 🙂

mojkamoj
1. júl 2013

@tinus888 Ahoj 🙂 je pravda že migréna hrozí ale po pár dňoch odíde,mne trvala presne 7 dní 😝 a miesto vpichu ma bolelo cez rok a niečo...ale prešlo aj to ,ale stálo mi to zato mať krásny pôrod bez komplikácií,nie ako prvý (bez EPI) velmi ťažký zakončený ťahaním malého vákuovou pumpou 😒 takže zajendám si ju a uvidím či využijem 😉

babulka
1. júl 2013

@miciluci na mall.sk píšu, že už sa nepredáva (teda newborn) a našla som tam Huggies iba od veľkosti 3.

@nasta197 je to 5 eur kuriérom až domov - to mi príde taký štandard. Zadarmo majú tuším od 100 eur. Každopádne - chcela som plienky Huggies, lebo mám s nimi veľmi dobré skúsenosti, hlavne tie najmenšie (1 a 2 veľkosť), podľa môjho názoru sú oveľa lepšie ako Pampers (tie mi neskutočne smrdeli umelinou a boli tvrdé), tak som rada, že som našla, kde ich predávajú. V obchode ich už nezoženieš.

deniska84
1. júl 2013

ahojte buduce mamicky..aj vas uz dost bolia krize a mavate aj bolesti podbruska ako pri menstruacii?ja uz od vcera mam poslickov a niekedy mam pocit ze porodim skor..tie krize su niekedy neznesitelne ☹ alebo vas to tam uplne dolu taha,picha a tlaci?

kkkatarina
1. júl 2013

@deniska84 Ahoj, no ja cakam dvojicky, som v 33.tyzdni podla sona, a mna uz tlaci, boli vsade kde sa da.Poslickove mam uz dobre dva tyzdne, krize ma bolia, ked som na nohach taku hodinku, uz musim ist lezat.....takze myslim si ze je to v norme 🙂 🙂 a ked si uz v 36.tt tak urcite....

miciluci
1. júl 2013

@babulka tak to mas pravdu 😒 teraz som to pozrela lepsie,ja ked som objednavala,este mali aj newborn,ale brala som hodne velkost 3, velkost 2 vobec nemali. vela chvalia babylove z dmky a aj tesco plienky,tak ja pokupim z tychto znaciek,vyskusam.pampersky aj mne straaasne smrdia 😝

luciarichard
1. júl 2013

@nasta197 my štikáme aj 2-3 krát denne 😉

nasta197
1. júl 2013

@miciluci
@babulka žienky pampersky smrdia aj mne.... a hlavne tie s harmančekom to je hroza.... tiež som rozmyslala nad tým z DMKy beby love su perfektne mala som ich pri malom asi dva krat ale vo velkosti 3 neviem ci maju aj mensie musim urobit prieskum 🙂 tesco sme mali tiež tie sa mi nepacia malému sa zaparovala ritka a mal vyrážky lebo su take
,, igelitove,, nepriedusnee

miciluci
1. júl 2013

@nasta197 myslim ze bl z dm maju aj newborn-na tie sa chystam tiez 🙂
takze vravis ze tie tesco su nanic,ale tusim ich je viac typov,ani jeden nie je dobry?

nasta197
1. júl 2013

@miciluci tie co su cele v bielom baleni alebo bielo modrom ani nekupuj to je istota .... tie v zelenom isto neviem ake su .. ja som par krat pri kupe plienok aj natrhla obal a kukla aký je material aby som nekupila mačku vo vreci... ale pssssssssssst 😎

magdav
1. júl 2013

@miciluci @nasta197 my sme v piatok kupili v DM Baby love 1 Newborn 2-5kg, 28 ks stalo 4,99 Eur

mabliss
2. júl 2013

@nasta197 Ahoj, áno, štikúta sa maličkému. Niekedy aj dvakrát denne. 🙂 Snažím sa vtedy rozhýbať, väčšinou prestane. Asi mu to nie je príjemné, tak ako ani nám. Ale je to milučké. Pekný dník. 🙂

nasta197
2. júl 2013

@magdav a tak to je dobra cena ci? musim ist aj ja už na to 🙂)

nasta197
2. júl 2013

@mabliss no veru mne to tiež nieje moc prijemne ke dsa mu štikuta mi trha celím podbruskom .. :P tak ked sa pohýbeš tak mu prejde?

mirkita
2. júl 2013

@tinus888 ahoj, ja som mala prvy porod s EPI a bolesti okamzite zmizli, porod bol v pohode, akurat som necitila ani tlaky 😒 ale migrena ani ina bolest absolutne vobec miesto vpichu ma nebolelo...takze ja sa nemozem stazovat...epi si teraz zaplatim tiez a uvidim, mozno opat vyuzijem, ale skor sa pripravujem na to ze ak to zvladnem bez, budem rada, jeden porod by nebolo zle si "uzit" 😀

mabliss
2. júl 2013

@nasta197 Áno, osvedčilo sa mi to. Aj dnes ráno sa mu začalo štikútať, nie a nie prestať, tak som vstala (lebo som ležala podložená vankúšmi 🙂 ) - a za chvíľu už prestal. Neviem, či to je len náhoda, ale zaberá to. 🙂

magdav
2. júl 2013

@nasta197 poviem Ti uprimne ze cenu som neriesila, mala som doma blocik tak som to tu dala 🙂

niki18
2. júl 2013

baby mate neake skusenosti s epi-no???

kiki75
2. júl 2013

@niki18 vcera sóm bola na prednaske v ruzinove a doktor nam poradil, aby sme si EPI vybavili vopred, aj ked sa rozhodneme nakoniec ze to nevyuzijeme.pretoze ak nemate papier od anesteziologa, tak vam ju nepichnu pri porode, ani keby ste chceli.... takze sa oplati vybavit si papiere dopredu. ja uz inac ani neuvazujem o bez EPI porode, ja uz sa teraz trasiem, takze ja urcite s EPI....ty este váhas ?buduci tyzdn je v ruzinove prednaska o EPI inac keby si mala zaujem

kiki75
2. júl 2013

@niki18 sory teraz vidim ze si z kosic.....

niki18
2. júl 2013

@kiki75 ja som myslela balonik epi-no 😀 to nieje to iste....a jasne ze chcem epiduralku!!! inac si to neviem predstavit!