icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mistrall
6. dec 2012

@mokecajka jeej tak super 😵

mokecajka
6. dec 2012

@mistrall ďakujem , sa tešim ako malá, včera na mikuláša som kúpila mangelovi drobulinke body s napisom " i love my daddy" a on tak milo sa ma spýtal: to bude take maličke🙂 neviem či to hormony ale skoro som sa rozplakala

fracle
6. dec 2012

@lulu939075 uz si sa davno neukazala. Je vsetko v poriadku?

lulu939075
6. dec 2012

@fracle Ahoj jasne zatial teda o nijakej novinke neviem, akurát som nevydržala a preobjednala sa na 13.12 takže štvrtok 13teho 😀

44domcca44
7. dec 2012

@mistrall
@mojkamoj baby tak ja vas opustam dnes som zacala krvacat...:(

mojkamoj
7. dec 2012

@44domcca44 bež k lekárovi,možno bábo vydrží,možno máš len prasknutú cystu,alebo implantačné krvácanie... držím palce

44domcca44
7. dec 2012

@mojkamoj ahojky no nic babo sa nepodarilo zachranit..:( v utorok este na enake krvne testy a uvidi sa..:(

mojkamoj
7. dec 2012

@44domcca44 ☹ držím palčeky aby sa to už nabudúce udržalo a nestalo sa nič zlé 😔 vraj po spontánom skorom ...je najlepšie hneď otehotnieť,vtedy je telo už pripravené najlepšie,pôjdeš,teda pôjdete do toho? ak áno držím silno palčeky 😉

44domcca44
7. dec 2012

@mojkamoj ano moja pojdem dal mi kyselinu listovu a hned po novom roku sup sup...:D co hlavu hore ved mam jedno a druhe urcite pride

mojkamoj
7. dec 2012

@44domcca44 kyselina listová je skvelá,aj ja ju papám vždy popredu a beriem na začiatku tehu ,inak môžte asi už aj cez vianoce skúsiť ,pod stromčekom 😉 ak nieje problém otehotnieť,tak druhé príde hneď 😉

sieratanka
7. dec 2012

@44domcca44 drzime palceky.... Rychlo popracovat na dalsom 😉

44domcca44
7. dec 2012

@sieratanka
@mojkamoj dakujem babenky za podporu... este stale mi je do placu ale nam aspon malinku...:D

mistrall
7. dec 2012

@44domcca44 och to ma mrzi :(( drzim ti palce nech sa zadari co najskor 😉

44domcca44
7. dec 2012

@mistrall dakujem..

mojkamoj
7. dec 2012

@44domcca44 poplač si ulaví sa ti aspoň trošička 😔 ale verím,že o mesiac už budeš opať medzi nami tehulkami a už to bude v poriadku 😉 máš krásnu babulku a čoskoro k nej pribudne súrodenec 😉 potom nám to prosím prídi povedať nech sa môžem tešiť s tebou 😉

44domcca44
7. dec 2012

@mojkamoj ano dam vediet dufam ze to bude cim skor... dalsi problem bude s tym ze priatel chodi na turnusi tak ci nam budu vychadzat plodne dni... ale uvidime..

lulu939075
7. dec 2012

@44domcca44 och to mi je naozaj lúto ☹

ja už by som bola najradšej aby bol štvrtoook nech už som u Dr. a viem čo sa mi tam deje, ako malinké rastie a už chcem knižku 😀

44domcca44
7. dec 2012

@lulu939075 ani nevrav ja som uz doplakana ako pes... skusime po novom roku uvidime..:(

mimus
7. dec 2012

@44domcca44 ja som sa tiez vytesovala, ze sa nam konecne zadarilo a budem konecne medzi tehulkami. Bohuzial to skoncilo tak ako u teba 😢 vcerajsi den bol najhorsi. Dnes este poplakavam, ale som s tym podstatne vyrovnanejsia. Mam aj trocha strach ako to dopadne nabuduce, kedze toto uz bol druhy spontanny odchod ☹

Takze ja oficialne opustam aj augustovky. Zelam vam baby, aby ste tehu prezivali co najlepsie a mali krasne levicatka 😉

44domcca44
7. dec 2012

@mimus je to smutne ale co uz... neboj budeme mat neskor..

henriett19
7. dec 2012

Ahojte pridávam sa k vám, zatiaľ nemám potvrdené od dr. ale dnes mi po 7 dnoch meskania ms vysiel pozitívny test, zajtra idem testovať znovu a potom k dr. 🙂 termín mi vychádza na 11. 08. 2013 🙂

mojkamoj
8. dec 2012

@henriett19 Vitaj a gratulujem 😉 veď ani mi poniektoré sme ešte u dr neboli 🙂 ja chcem ísť až 21.12. ten termín vychádza aj mne 😉 a ako sa cítiš ?

sieratanka
8. dec 2012

Dobre rano, ako sa maju vase malilinke bruska? Nejake zmeny, ranne nevolnosti , alebo zvlastne chute? 🙂

mistrall
8. dec 2012

@sieratanka no nejak ma stale tlaci mechur, ale ja do toho pijem este uro caj cize skor to bude z toho ze je stale plny 😀 😀 inak ziadne priznaky, podbrusko akurat take tlaky, pichanie vselico, chvilu mam pocit akoby menstruacia mala prist, och

henriett19
8. dec 2012

@mojkamoj ja chcem ist tiez v ten tyzden ako ty, to je super, ze nam to rovnako vychadza 🙂 citim sa celkom v pohode len mi je obcas na vracanie ale este som nevracala vobec, ty sa ako citis? mas uz aj dake kila navyse lebo ja som uz aj pribrala :/

zuzzulka
8. dec 2012

Ahojte, už som sem písala mala som vtedy trochu chaos v termínoch 😀 Bola som štvrtok na sone potvrdil mi tehotenstvo bolo vidno aj akciu srdiečka tak som šťastná. No sono mi robil trošku dlhšie aby som bol istý a trošku som začala špiniť včera , žiadna číra krv len trošku na papieri hnedkastý výtok aj dnes ráno. Ach nemám rada toto vyšetrenie vždy potom špiním 😖 som sa zľakla lebo po tom trápení som sa konečne začala tešiť a hneď komplikácia. Našťastie ma nič nebolí a na nete som sa dočítala že po sexe aj po takom to vyšetrení deň dva sa môže objaviť taký to zafarbený výtok...no nemá to byť číra krv a bolesti. Tak som o čo si kľudnejšia aj keď budem kľudná až o sone o týždeň vtedy mi vystavia aj knižku a to už je aká veľká zodpovednosť. A ešte by som chcela povedať že mi je ľúto každej kočky čo prišla o svoj uzlíček no na druhej strane netreba na nič čakať a pokúsiť sa opäť. Moje drobátko je splodené hneď v prvú ovulku po potrate. Treba veriť ! Aj ja po tom všetkom verím!!!!!!

mojkamoj
8. dec 2012

@henriett19 aj mne občas ako keby niečo stálo v krku ,tiež nezvraciam,nevracala som ani pred tým,len mi bývalo strašne zle,točí sa mi hlava ,tak už to pomaličky prichádza 😝 ale nevadí,aspoň vieme že je drobcom v bruškách dobre nie ? 😉 no snažím sa si váhu ustrážiť,bo som pribrala ešte pred tehu,takže už sa strážim,vela pijem vody občas aj s citronom,to ma osviežuje,cítim sa lepšie 🙂 a trošilinka si pocvičujem doma,ale len na nôžky,aj to mi dodáva energiu troška 😉

henriett19
8. dec 2012

@mojkamoj ja som tiez predtym nevraciavala takze dufam, ze aj teraz to tak bude...a tiez sa mi hlava toci dost a mam aj brusko nafuknute, veru urcite im je dobre 🙂 tiez sa snazim si to trosku ustrazit lebo som aj predtym pribrala aj som chcela si pocvicit len neviem ci sa moze a smadi ma ako kona stale tiez vela pijem 🙂

mojkamoj
8. dec 2012

@zuzzulka no super,tak srdiečko bije o 106 😵 a ozaj ako to máš teraz s termínom ? 😅 to špinenie je naozaj z vyšetrenia,aj ja som to tak mala,preto sa zdráham ísť skoro ,nechcem sa hned stresovať,lebo človek aj ked vie že špiní z vyšetrenia,stále je tam to ale,kor keď prežil predtým niečo zlé....ja som tiež mala medzi chlapcami MA ,tak tiež ma to sem tam prepadne zlá myšlienka,ale vždy ju prevalcujem tým,že bude všetko v poriadku a ako vravíš, treba tomu veriť že to bude o.k. 😉

mojkamoj
8. dec 2012

@henriett19 je cvičím tka že lahnem na zem a troška dvíham nôžku na boku,lebo mám hruškovitú postavu,ale to len tak jemne,isto sa nebudem namáhať niečim iným,ale toto mám akože namiesto večernej chôdze,keď pozerám panelák alebo pod 😅 veď aj pri chôdzi človek v podstate "cvičí" a prekrvíš si skvelo organizmus,čo je dobré aj pre drobca 😉 inak na čt 1 lebo 2 dávali vždy cviky pre tehotné,tak myslím,že to nieje zakázané ,ale samozrejme,len pre tie ženy čo nemajú problémy v tehu,a to teraz je ťažké zistiť a riskovať že ako to bude,takže ja zatial len tak light 😉 inak maličká bude rada že sa bude môcť mať s kým hrať 🙂