icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cora41
22. jan 2013

@marin.frist nemyslela si nahodou, 4,5 cm? lebo to je 12t+0 obycajne...🙂

marin.frist
22. jan 2013

@cora41 priznam sa, ze nepamatam, co doktor diktoval popri vsetkych dalsich udajoch, bolo to cele dost z rychlika. Tych 34 som vycitala zo spravy, co som dostala, tak mozno sa sestricka pretukla 😀 lebo tiez som si vravela, ze po tyzdni a pol uz musi mat cez 4 cm 🙂

grelu
22. jan 2013

@cora41 držím palce zajtra

cora41
22. jan 2013

@marin.frist urcite ma 🙂, ja som bola na tom pokuse UTZ minuly tyzden, levik mal 4,4cm a doktor povedal, ze som 11t+1. takze ak si ty 12t, tak musite mat urcite viac, ako 3,5🙂 tak sa teskajte 🙂

cora41
22. jan 2013

@grelu dakujem velmi velmi pekne, budeme to urcite potrebovat 🙂

marin.frist
22. jan 2013

@cora41 my sa hlavne strasne tesime, ze nam vsetko vyslo dobre 🙂 ak spravne chapem, Ty na to ides zajtra, tak Ti moc moc drzim palce, nech to tiez dobre dopadne a mozete sa tesit z pekneho zakoncenia 1. trimestra 😉

cora41
22. jan 2013

@marin.frist ved to je najdolezitejsie, ze Vam vseeetko dobre dopadlo, tesim sa s Vami, dufam, ze budem aj ja pisat same pozitivne spravicky zajtra do celeho sveta.. Lebo ak to zajtra dopadne dobre, tak uz to ideme povedat aj celej rodine a aj v praci - lebo to brusko sa uz teda neda schovat 🙂 a ty ako, uz nejake mas?

marin.frist
22. jan 2013

@cora41 my to povieme cez vikend nasim aj svokrovcom a dalej rozhlasovat nemusime, behom dna to zo sameho nadsenia bude vediet cela familia. som rozmyslala, ze poviem muzovi, nech v praci skopci tu fotku a len ju dam mame v obalke, ta aj odpadne 😀 v praci to uz vedia vsetci, kedze som 3. mesiac doma, iste drbny sa postarali o to, aby to vsetci vedeli.
brusko uz mam, jasne 🙂 este to ako tak skryjem volnejsim oblecenim, ked sa posnazim, ale takeho mam malicko 😀
urcite daj zajtra vediet a daj aj fotecku ked tak 😉

cora41
22. jan 2013

@marin.frist no to mas uuuplnu pravdu s tymi infoskami vsade, ludia radi rozpravaju taketo klebety, takze sa to potom rychlo siri... Zajtra dam urcite vediet, no uvidim, ci sa mi podari dat fotka, lebo na to je expert moj manzel a nie je doma, takze mozno az cez vikend. dakujem

monkovec
22. jan 2013

@drnduliak ďakujem, pravdu povediac pomohlo mi že v tom nie som sama 😝 Ale nie, dúfam že sme ok, a je to len niečo z tehotenstva 😵

grelu
22. jan 2013

@cora41 ja vôbec nepochybujem, že to dobre dopadne...ja idem na merania až o dva týždne, takže na stres mám este čas

deniska84
22. jan 2013

nase malicke 🙂

henriett19
22. jan 2013

Inak baby som sa dočítala na MK včera, že vraj keď ocikáte sódu bikarbónu a nešumí tak to bude dievča a ak vyšumí tak chlapec :D zo srandy som to vyskúšala a nešumelo a vo všetkych možných tabuľkách mi vychádza dievčatko tak som zvedava :D

deniska84
22. jan 2013

@henriett19 tak to idem vyskusat aj ja akurat sa mi chce na wc 🙂

grelu
22. jan 2013

@henriett19
@deniska84 toto skúšali aj baby v aprilovkach a výsledok je, že to nefunguje 🙂

henriett19
22. jan 2013

@deniska84 Dobre potom napíš 😀 ja mam dve tehotne kamošky a obe čakajú chlapca tak som im kazala nech to odskusaju ci je to pravda, jednej vysumelo druhej nie tak neviem no ale aj tu na mk pisali ze im to vyslo :D

henriett19
22. jan 2013

@grelu aj som si myslela ze je to len nahoda 🙂

cora41
22. jan 2013

@grelu 🙂

grelu
22. jan 2013

@henriett19 ja si skôr myslím, že to ukáže čo si jedla 🙂

deniska84
22. jan 2013

@henriett19 tak odskusane a nesumelo a moj mi teraz vravi ze je to blbost ze soda bikarbona nikdy nesumi tak asi to nefunguje.my mame jeden trik na pohlavie v rodine vyskusany a zatial vyiel v celej rodine tak som zvedava ci aj nam. nam vychadza chlapec.trik s ihlou poznas?

grelu
22. jan 2013

@deniska84 nesumi ani keby si tam naliala ocot napr?

pasad
22. jan 2013

@cora41 ahoj moja, tak len, ze ti zelam co najkludnejsi spanok dnes a zajtra vela stastia na vysetreni. urcite nam daj vediet, ako ste dopadli a vsetko, ved vies. cmuk, posielam same pozitivne myslienky.

henriett19
22. jan 2013

@deniska84 neviem skús priblížiť 🙂 poznám ešte s obrúčkou zavesenou na šnúrke ale už neviem presne ako to je že keď sa začne hojdať či je dievčatko a keď krúži tak chlapec alebo naopak

henriett19
22. jan 2013

@grelu no veru asi máš pravdu, ale tak z haluze som vyskúšala 😀

pasad
22. jan 2013

@monkovec inak mna pobolieva cela cast brucha pod pupkom a do oboch stran. ale je to taka zvlastna tupa bolest. tak verim, ze je to len rozpinanie sa maternice, lebo teraz rastie omnoho rychlejsie a uz sa vsetky vnutornosti zacinaju posuvat, takze asi tak. kontrolu mam az v utorok, tak uvidime, co povie lekar. kedze nemam ziaden hnedy ani krvavy vytok, tak sa snazim nepanikarit 🙂

cora41
22. jan 2013

@pasad uz som Ta cakala, ci sa ti podari dnes sem zatulat 🙂 zatial som v poho, bola som na skoleni a budem az do piatku, tak na to vobec nemyslim a je to lepsie, ako vcera, lebo som busy 🙂 Ako sa mi mavas? byva Ti zle? dufam, ze uz lepsie, lebo ja ma pocit, ze posledne 2 dni je to trosku lepsie a ked jem kazde 2-3 hodky malo ale pravidelne, tak sa to da a rovnako aj ked sa vecer neprejem, nemam take besne sny 🙂

e.lle
22. jan 2013

tak takýto sme nádherní 🙂 zatiaľ všetko v poriadku, som šťastnáá prešťastnáá. krásne drobátko podrástlo, dokonca nám dr posunula termín o deň skôr. tak som zvedaváááá

pasad
22. jan 2013

@cora41 moja zlata 🙂. ja som ok, az na tu tupu bolest v bruchu, co som pisala hore. ta depka ma nastastie presla. dnes som bola v robote podpisovat tax papiere, tak musim povedat, ze uz sa aj tesim, ze mi ukonci doc pnku v utorok a pojdem medzi ludi. vladzes na tom skoleni?

cora41
22. jan 2013

@pasad ani nepanikar!! jasne, ze ta maternica sa musi nejakym sposobom natiahnut, ved kde by sa ten chrustik zmestil🙂

deniska84
22. jan 2013

@henriett19 no to je podobne len je o s ihlou na niti a ked sa kruzi je to dievca a ked hojda tak chlapec a nam sa hojdalo a dokonca vyslo ze budeme mat 2 chlapcov,na treti krat uz ihla ostala stat 🙂 tak som zvedava