Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzzulka 😔 ach jaj,to ma mrzí 😔 držím palčeky a verím,že už bobátko neodíde 😉 ja tiež nechcem o tom rodine hovoriť,ale drahý ten by už najradšej povedal... lenže potom sa to roznesie do celého okolia,lebo babky to neudržia a brácha ten vôbec,to je taká huba,ten to bude večer dakde v bare vykrikovať že bude ujo 😅 no bránim sa tomu,ale tak no uvidím...ono čo sa má stať sa stane či to povieme či nie ,ale verím,že sa už nič zlé nestane 😉 tak sa držkate a žiadne rozčulovanie 😅 😉
@mojkamoj ďakujem rozčulovať sa nebudem aj ked prave odchadzam syn ma zapas hra basketbal 😎 Ja si tiez myslim ze to ci to niekomu povies to neovplyvní ale ja som o v septembri povedala a tazko s ami to potom vysvetkovalo ze to tak uz nieje a po case ked som uz tehu nebola mi ludia gratulovali je to cudne ....myslim si ze tie 3 mesiace maju svoje caro a ja to oznamym az po vianociach 😉 bude to podla mna krasne nacasovane. A dr. stvrtok poprosim o rychle sono aby som uz nemusela byt vystavena takemu to stresu ...drzkaj sa a coskoro sa ozvem verim že len a len dobre spravy budem mat 😅
Ja som tak cvicievala po porode, tak asi aj ja zacnem opat nech nevyzeram ako velryba. Veru teraz treba len opatrne a potom ked nebudu problemy nieco vygooglim 🙂 A veru bude, ma take jedinacikovske tiky lebo vsetci jej vsetko daju tak to bude super pre nu si myslim, nech sa uci hrat pekne s detmi. Sice chodime niekedy aj do skolky a tam sa pekne hra, len niektore deti si vytipuje a je k nim zla neviem preco :/
@henriett19 neboj sa malú to prejde,možno zo začiatku bude troška žiarliť,ale potom bude veeeľmi spokojná 😉
@mojkamoj aj ja si myslím 🙂
no tak mne to teraz na august predsa nevyšlo, čiaročka na testoch sa úplne vytratila a dnes dorazila mrcha v plnom prude na 32 DC☹ No nič idem v nádeji veriť, že sa zaradím k tehulkam na ďalší mesiac. 😨
Ahojte, mne prišli už aj výsledky z krvi, ktoré sú vynikajúce a tak niekedy na začiatku augusta ...BY TO MALO BYT! :D
ahojte,no vcera som tu novinku oznamila mojej dcere,velmi som sa toho bala ako som spominala ma 13 a puberta s nou zacina plieskat 😀 prijala to celkom fajn,najprv splietala nieco o tom,ze prave dostala infarkt,ale dnes mi vyberala oblecenie zo satnika,ze co budem nosit v lete a na jar 🙂)))
@sieratanka No vidíš,ešte aj mini vecičky ti bude pomáhať vyberať,lebo vieš ona vie čo je moderné,my už nie 😀 inak pekná profilovka 😉 len neviem ktorá si ty a kto je tá druhá,len nehovor ,že dcéra lebo vyzeráte potom ako sestry 😎 😉
@nattynda 😉 a to vydržíš v sebe nosiť také veľké krásne tajomstvo? ja nie,ja som mu hneď ukázala testíky 😀 Vianoce sú ďaleko,býva mi zle,hned by ma môj prekukol 😅 a som rada ak mi už teraz pomôže ,hlavne s deťmi a môžem si sem tam oddýchnuť 😎 Na Vianoce to chcem oznámiť rodine 🙂 ja sa totiž riadim heslom,nikdy nevieš ktorý deň je koho posledný ,tak ži tak ako keby bol,preto by som to nedokázala tajiť pred mužom 🙂 ale teda drahý bude mať pekné Vianoce 😵 teda vlastne vy všetci 😉
@katasa ďalšia augustovka? 😉
@mojkamoj No to je dobrá otázka :D Ani sama neviem či vydržím až do Vianoc, jediné čo ma pri tom drží je že sa to oplatí, keď mu pod stromčekom poviem, že darček mu príde až v auguste 🙂 ... Ja mávam zatiaľ len ranné nevoľnosti, manžel je vtedy už v práci, takže zatiaľ plán vychádza - pri prvom tehotenstve sa predĺžili na celodenné . 🙂 Ale je to možné že ma prekukne, tak to bolo aj v prvom tehotenstve. Manžel sa ma spýtal či nie som náhodou tehotná a mne to začalo až vtedy dochádzať 🙂
@mojkamoj presne, hlavne keď manžel je v tom, že sa ešte stále snažíme no 😀 inak minule som robila pre dcérku adventný kalendár, taký po domácky vyrobený a dostala som obrovskú chuť zjesť jej ho, ale neviem či to mám pripisovať k tehotenstvu :D aj ja som zvedavá, potom dám vedieť... a gratulujeeem aj ja tebe 🙂
@nattynda ďakujem 😵 Inak s tým snažením,aj preto som to mužovi musela povedať,lebo nechcem na začiatku riskovať nič,po sexe môže nastať špinenie a nechceme prvé týždne riskovať,jedna kočka tak prišla o bábo 😔 a ja som tiež mala jeden MA-2.tehu ,v 1 tehu krvácanie,v 3tehu cystu,zápal ,no chcem proste počkať 😉 ale inak to snaženie je krásne 😅 😉 no dnes som musela synovi zjesť čokoládové tyčinky,lebo akosi prišla chuť a teraz sa kŕmim červenou repou 😀

@mojkamoj no som 5/5 tt 😀 nám pred rokom zomrel v 24tt chlapček, v septembri MA tak som vyplašená preto ani o mojom tehotenstve nik nevie teda myslim okolie a rodinu, MM to vedel už od prvého dňa 😀 . Tak sa potíchučku tešíme len my. Ja som musela ísť k dr. skôr potrebujem potvrdenie o tehotenstve na hematologiu kde mi nasadia preventivne lieky...ja mam hypertenziu tak som sledovaná 😕