icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzzulka
8. dec 2012

@mojkamoj no som 5/5 tt 😀 nám pred rokom zomrel v 24tt chlapček, v septembri MA tak som vyplašená preto ani o mojom tehotenstve nik nevie teda myslim okolie a rodinu, MM to vedel už od prvého dňa 😀 . Tak sa potíchučku tešíme len my. Ja som musela ísť k dr. skôr potrebujem potvrdenie o tehotenstve na hematologiu kde mi nasadia preventivne lieky...ja mam hypertenziu tak som sledovaná 😕

mojkamoj
8. dec 2012

@zuzzulka 😔 ach jaj,to ma mrzí 😔 držím palčeky a verím,že už bobátko neodíde 😉 ja tiež nechcem o tom rodine hovoriť,ale drahý ten by už najradšej povedal... lenže potom sa to roznesie do celého okolia,lebo babky to neudržia a brácha ten vôbec,to je taká huba,ten to bude večer dakde v bare vykrikovať že bude ujo 😅 no bránim sa tomu,ale tak no uvidím...ono čo sa má stať sa stane či to povieme či nie ,ale verím,že sa už nič zlé nestane 😉 tak sa držkate a žiadne rozčulovanie 😅 😉

zuzzulka
8. dec 2012

@mojkamoj ďakujem rozčulovať sa nebudem aj ked prave odchadzam syn ma zapas hra basketbal 😎 Ja si tiez myslim ze to ci to niekomu povies to neovplyvní ale ja som o v septembri povedala a tazko s ami to potom vysvetkovalo ze to tak uz nieje a po case ked som uz tehu nebola mi ludia gratulovali je to cudne ....myslim si ze tie 3 mesiace maju svoje caro a ja to oznamym az po vianociach 😉 bude to podla mna krasne nacasovane. A dr. stvrtok poprosim o rychle sono aby som uz nemusela byt vystavena takemu to stresu ...drzkaj sa a coskoro sa ozvem verim že len a len dobre spravy budem mat 😅

henriett19
8. dec 2012

Ja som tak cvicievala po porode, tak asi aj ja zacnem opat nech nevyzeram ako velryba. Veru teraz treba len opatrne a potom ked nebudu problemy nieco vygooglim 🙂 A veru bude, ma take jedinacikovske tiky lebo vsetci jej vsetko daju tak to bude super pre nu si myslim, nech sa uci hrat pekne s detmi. Sice chodime niekedy aj do skolky a tam sa pekne hra, len niektore deti si vytipuje a je k nim zla neviem preco :/

mistrall
8. dec 2012

@zuzzulka tak gratulujem k srdiecku 😀 super, dúfam že sa vsetky dočkáme ako ty 😉 inak v kolkom si tyzdni,,dakedy máš cca termín?? Tak sa drz a oddychuj

mistrall
8. dec 2012

@zuzzulka jaaj už som si precitala 😀

mojkamoj
8. dec 2012

@henriett19 neboj sa malú to prejde,možno zo začiatku bude troška žiarliť,ale potom bude veeeľmi spokojná 😉

mojkamoj
8. dec 2012

@zuzzulka tak ako dopadol zápas? dúfam,že vyhrali 😉

henriett19
8. dec 2012

@mojkamoj aj ja si myslím 🙂

majkuska2
8. dec 2012

no tak mne to teraz na august predsa nevyšlo, čiaročka na testoch sa úplne vytratila a dnes dorazila mrcha v plnom prude na 32 DC☹ No nič idem v nádeji veriť, že sa zaradím k tehulkam na ďalší mesiac. 😨

zuzzulka
9. dec 2012

@mojkamoj Ahojček jeden vyhrali a jeden prehrali tak že dobre skóre 😎

hannah_
9. dec 2012

ahojte babule, mozno sa k vam pridam 🙂 Dnes som 10dpo, rano som si robila testik a cuduj sa svete, dve ciaroky, jedna slaba, ale vidno ju pekne aj na fotke. MS by nemala dorazit do stvrtok, tak uvidime. Velmi dufam, ze sa nam zadarilo.

nattynda
9. dec 2012

Ahojte, mne prišli už aj výsledky z krvi, ktoré sú vynikajúce a tak niekedy na začiatku augusta ...BY TO MALO BYT! :D

hannah_
9. dec 2012

@nattynda gratulujem 🙂

nattynda
9. dec 2012

@hannah_ ďakujem pekne a držím ti palce 🙂

sieratanka
9. dec 2012

ahojte,no vcera som tu novinku oznamila mojej dcere,velmi som sa toho bala ako som spominala ma 13 a puberta s nou zacina plieskat 😀 prijala to celkom fajn,najprv splietala nieco o tom,ze prave dostala infarkt,ale dnes mi vyberala oblecenie zo satnika,ze co budem nosit v lete a na jar 🙂)))

katasa
9. dec 2012

@hannah_ takéto aj mne ukázalo, tak som pre istotu kúpila digi 🙂

mojkamoj
9. dec 2012

@hannah_ Ahoj,držím palce nech silnie ,je už teraz pekná na 10DPO 😉

mojkamoj
9. dec 2012

@sieratanka No vidíš,ešte aj mini vecičky ti bude pomáhať vyberať,lebo vieš ona vie čo je moderné,my už nie 😀 inak pekná profilovka 😉 len neviem ktorá si ty a kto je tá druhá,len nehovor ,že dcéra lebo vyzeráte potom ako sestry 😎 😉

mojkamoj
9. dec 2012

@nattynda No super, to je skvelá správa 😉 a nie žeby malo byť ale bude 😀

minicko
9. dec 2012

@katasa katuska,tak nakoniec budeme spolu este aj v augustovkach 😉

katasa
9. dec 2012

@minicko dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúfam 🙂

nattynda
9. dec 2012

@mojkamoj Áno presne tak, opravujem sa. 😉 Len tomu stále nemôžem uveriť, že sa tak zadarilo, hlavne keď to nemôžem povedať manželovi, lebo mu to chcem oznámiť na Vianoce 🙂

mojkamoj
9. dec 2012

@nattynda 😉 a to vydržíš v sebe nosiť také veľké krásne tajomstvo? ja nie,ja som mu hneď ukázala testíky 😀 Vianoce sú ďaleko,býva mi zle,hned by ma môj prekukol 😅 a som rada ak mi už teraz pomôže ,hlavne s deťmi a môžem si sem tam oddýchnuť 😎 Na Vianoce to chcem oznámiť rodine 🙂 ja sa totiž riadim heslom,nikdy nevieš ktorý deň je koho posledný ,tak ži tak ako keby bol,preto by som to nedokázala tajiť pred mužom 🙂 ale teda drahý bude mať pekné Vianoce 😵 teda vlastne vy všetci 😉
@katasa ďalšia augustovka? 😉

nattynda
9. dec 2012

@mojkamoj No to je dobrá otázka :D Ani sama neviem či vydržím až do Vianoc, jediné čo ma pri tom drží je že sa to oplatí, keď mu pod stromčekom poviem, že darček mu príde až v auguste 🙂 ... Ja mávam zatiaľ len ranné nevoľnosti, manžel je vtedy už v práci, takže zatiaľ plán vychádza - pri prvom tehotenstve sa predĺžili na celodenné . 🙂 Ale je to možné že ma prekukne, tak to bolo aj v prvom tehotenstve. Manžel sa ma spýtal či nie som náhodou tehotná a mne to začalo až vtedy dochádzať 🙂

katasa
9. dec 2012

@mojkamoj ešte nemám potvrdené 😉

mojkamoj
9. dec 2012

@nattynda hehe mne to stále nedochádza,aj keď mi je tiež sem tam zle 😉 ale stále to nieje také že euforické,akurát dnes som mala uplakanú náladu,žeby hormony? 😅 no som zvedavá kedy to praskne,či nato príde skôr či až pod stromčekom 😉

mojkamoj
9. dec 2012

@katasa držím palce 😉 a kedy ideš na potvrdenie? ja až pred Vianocami to by mal byť 7tt ak stihnem,inak až po... 🙂

nattynda
9. dec 2012

@mojkamoj presne, hlavne keď manžel je v tom, že sa ešte stále snažíme no 😀 inak minule som robila pre dcérku adventný kalendár, taký po domácky vyrobený a dostala som obrovskú chuť zjesť jej ho, ale neviem či to mám pripisovať k tehotenstvu :D aj ja som zvedavá, potom dám vedieť... a gratulujeeem aj ja tebe 🙂

mojkamoj
9. dec 2012

@nattynda ďakujem 😵 Inak s tým snažením,aj preto som to mužovi musela povedať,lebo nechcem na začiatku riskovať nič,po sexe môže nastať špinenie a nechceme prvé týždne riskovať,jedna kočka tak prišla o bábo 😔 a ja som tiež mala jeden MA-2.tehu ,v 1 tehu krvácanie,v 3tehu cystu,zápal ,no chcem proste počkať 😉 ale inak to snaženie je krásne 😅 😉 no dnes som musela synovi zjesť čokoládové tyčinky,lebo akosi prišla chuť a teraz sa kŕmim červenou repou 😀