icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

rybca
25. jan 2013

@nasta197 nase tiez Julia a Richard...🙂

katuskad
26. jan 2013

ahojte baby. včera večer ma prekvapila bolesť v lavej časti podbruška a vystrelovala do krížov, bola to taká tupá bolesť, skôr to bolo nepríjemné ako bolestivé..... dnes mi už nič nie je. mávate to aj vy? je to ok?

mistrall
26. jan 2013

@ruslanka52 no poznam princip ako sa to robi.. Skor poznam baby ked boli tehotne, mali zapal slepeho creva a museli ich operovat,a dobre to dopadlo..Ten myom ti vlastne nezasahuje k babatku ale tlaci nan ( on je vlastne v svalovine, ta sa potom po vybrati myomu zasije) Neviem ci laparoskopicky alebo klasicky ti to budu robit v tom stupni tehotenstva..
Potom uz len s musi zhojit maternica aby babatko mohlo rast, ono je v podstate chranene, .. drzim palce 😉

zuzu188
26. jan 2013

baby,mám stále taký problém,že ma strašne bolievajú kríže..tak 1-3x za 2 dni..bolesť je taká ako pri takých stredných (ale nie moc silných) kontrakciách..netrvá dlho,cca pol minúty...pri malom som to nemala

grelu
26. jan 2013

@katuskad pokiaľ to prešlo, tak by to malo byť ok 🙂

darka2001
26. jan 2013

No tak mame dalsiu super noc za sebou,uz som sa zacale tesit ze sa tie moje nevolnosti zlepsuju a asi som to zariekla,znova sa budim aj v noci,z mi je zle ,vkuse ma pali zaha,napina ma a dnes rano aj krasny herpes na pere.....to moje babo mi ale dava pekne zabrat 🙂

darka2001
26. jan 2013

@zuzu188 a nemoze to byt len z krizov? Co tak nejaka masaz?

penelope111
26. jan 2013

@zuzu188 Zuzka a magnézium si neskúšala?

zuzu188
26. jan 2013

@darka2001 však kríže ma tak bolia 😒

zuzu188
26. jan 2013

@penelope111 nie..v piatok idem ku dr.,tak mu to poviem

marin.frist
26. jan 2013

@darka2001 pozname pozname 🙂 s tymi nevolnostami, minule som zjedla pol pizze a taku zahu som uz dlho nemala 🙄
tiez som si prave doliecila opar, mam dojem, ze sa na cloveka nachyta vsetko, co sa mihne vo vzduchu 😠

darka2001
26. jan 2013

@zuzu188 tak to je mozne,mna krize tiez pobolievaju,ale v tehu troska inak,chodim na masaz pravidelne,na tehu masaz kde nelezis uz na bruchu ale na boku a mam pocit,ze mi to celkom pomaha,obcas mi tie bolesti vyzaruju az do noh

nasta197
26. jan 2013

@rybca to sa krasne mena slovenske aj pekné zdrobneninky su Riško a Julka a už vieš aj pohlavie? to je este asi skoro asi tak v 16tt ci?

rybca
26. jan 2013

@nasta197 este nie, este je skoro, pohlavie sa dozvieme asi na tom sone v 20tt, ak sa drobec ukaze..🙂)

barchee
26. jan 2013

@zuzu188 aj mňa začali teraz asi 2 dni dozadu fajne bolieť kríže, malo by to byť v poriadku, aj keď je to nepríjemné...zväčšujúca sa maternica môže vytvárať tlak do krížov na nervy v chrbtici...pri malom som toto mala až neskôr v tehu, teraz ma tiež skôr bolia...večer teda dosť silno, neviem si ani vystrieť chrbát poriadne a nemôžem spať na bruchu, lebo sa neviem ani otočiť ako ma bolia kríže potom z tej polohy 😕

mojkamoj
26. jan 2013

@katuskad no ja som včera mala zasa v lavom boku strašne ostré pichanie a prechádzalo to do krížov trvalo to asi 5 hodín....no boli to zastavené.... 😅 dúfam,že u teba to nebude tiež nič vážne,možno drobček už tlačí na dáky nerv a preto...
@zuzu188 tie kríže ma pri druhom tehu boleli neskutočne,ono záleží či je to únosné alebo nie,ja som mala v tom tehu zápal v tele preto ma to velmi bolelo až pálilo,lenže mna bolelo aj bruško že som ani chodiť nemohla...inak aj postel ,teda matrac robí svoje,alebo ak zle ležíš,sedíš,teraz tie kríže dostávajú hold nafrak ☹ mňa tak túto noc boleli lebo som spala na inej posteli vlastne nespala kôli tej bolesti... mne teda hladkanie,či masáš chrbta spôsobuje akokeby minitlaky ,ako pri pôrode tak to radšej neskúšam....

lucialen
26. jan 2013

@lucialen prepac, ze som sa neozvala, bola som obzriet nemocnicu v zh 😒 Sestricky po starom a lekari dvaja novi... Ja som z lipnika, pri chrenovci 🙂

lucialen
26. jan 2013

@drnduliak som predtym odpovedala sama seba 😀 prepac, ze som sa neozvala, bola som obzriet nemocnicu v zh Sestricky po starom a lekari dvaja novi... Ja som z lipnika, pri chrenovci

zvedavamt
26. jan 2013

@henriett19
no ja este uvidim,ale ak sa necham ukecat na MFN tak urcite len s dulou
ale tahaju ma aj Bojnice,lebo tam robi na porodnici kamoska sestricku
najprv robila v Handlovej a tam mi aj vybavovala sono a potom pobyt pred porodom,ale tam to uz zavreli

zvedavamt
26. jan 2013

@darka2001
ak mozem poradit,tak ja na zahu pijem napoj z mladeho jacmena doobeda, pomaha perfektne
a ked daco sladke pojem,jasne ,ze to stupne, tak si dam umeocot do vody a uz je dobre
najlepsia by bola dietka bez sladkeho,ale to teras tazko,ked som rada,ze daco zjem a chut mam na nie moc zdrave veci 😒

zuzu188
26. jan 2013

@mojkamoj práveže v noci ma vôbec nebolia..to ma hocikedy cez deň chytí,či stojím,sedím alebo ležím 😒....a to sa už "neviem dočkať",kedy ma začne bolieť pol chrbta..pred prvým tehu som si natiahla sval na chrbte a ku koncu tehu bola tá bolesť neznesiteľná

henriett19
26. jan 2013

@zuzu188 aj ja idem v piatok k dr. 🙂 ides na poradnu ci na to "velke" sono?

zuzu188
26. jan 2013

@henriett19 na prvú poradňu,čiže urobí "veľké" sono,zoberú krv a vypíšu knižku 🙂

henriett19
26. jan 2013

@zuzu188 aha lebo ja som už bola 2x u dr. prvykrat na potvrdenie tehu hned mi dal aj knizku, druhykrat som mala prvu poradnu a tam mi kazal ze mam prist toho 1.2. to budem 13tt tak ze mi spravi to sono a poriadne zmeria babo a 18.2. mi kazal zas na dalsiu poradnu prist

zuzu188
26. jan 2013

@henriett19 ja som bola 4x..1-krát nebolo ešte nič vidieť,2-krát bola mini bodečka,3-krát bolo vidno už aj rastúce bábo a 4-krát mi potvrdil tehu..u môjho dr. je prvá poradňa až v 12tt a vtedy už urobí aj všetky vyšetrenia čo treba..ďalšia by mala byť až v 16tt

zuzu188
27. jan 2013

@henriett19 oprava 😀..na 4-krát mi potvrdil srdiečko..tehu potvrdil,keď bolo vidno tú minibodečku 🙂

zabavka
27. jan 2013

ahojte baby, ja som v 12tt na poradni už bola, ale moja dr. mi žiadne merania drobca nerobila a teraz idem až v 16tt 😒

penelope111
27. jan 2013

@zabavka Vôbec ti bábätko neodmerala? Mne odmerala koľko má teraz v 12 tt a zobrala mi krv ale nejaké iné vyšetrenia alebo iné merania mi nerobila. Zas idem o 3 týždne.

zabavka
27. jan 2013

@penelope111 nie, nemerala...doteraz ho vždy odmerala, všetko sedelo, resp. bolo väčšie o týždeň ako malo byť podľa PM, ale teraz nie, síce som tam bola asi 10dní dozadu, ale...krv zobrala, srdiečko bilo, tak dúfam, že je to OK 🙂

penelope111
27. jan 2013

@zabavka Tak to nevadí 🙂 určite je všetko ok 🙂 Ja by som tam najradšej chodila každý deň aby som vedela, že je všetko ok 🙂