Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@rybca tak ta unava mna trapi permanentne. dnes som spala 16 hodin s prestavkami na wc samozrejme...plynatost mavam obcas aj ja, aj tie krce, ale to je ten rast maternice a celkovo zmeny v brusnej dutine. na to som sa uz psychicky nejak pripravila, ze to bude cele tehu pravdepodobne. ale to vracanie som cakala, ze zmizne uz.
@katuskad ja pijem tiez bublinkovu, mame SodaStream, tak si to natlakujem kolko chcem, cize malinko a hned je to ine ako obyc voda z vodovodu, lebo mna napriklad obyc voda neodsmedi, neviem preco, ale mozem jej vypit aj liter, ale na jazyku stale citim smad, ale ked tam mam aspon malinke bublinky, tak v pohode
@evkafi Tak ja už som neodolala 😀 Kúpila som zimný overal za polovicu no nekúp to 😀 2 bodky, 2 dubky a podbradník 😀
@penelope111 v tescú za polovicú? 🙂
@penelope111 akú veľ.si kúpila ten overal, 68?
@evkafi Ano v tescu F & F krémový plyšový 🙂
Caute baby, skoro kazdy vecer si precitam, co tu napisete a celkom mi to pomaha zvladnut tehu s nadhladom, len chytam paniku, ze niektore prispevky idete davat iba pre priatelov, mozem sa pridat?
@zabavka Na 3 - 6 mesiacov a som to teraz pozerala a je to 68.
babule a majú augustovky 2013 aj nejakú súkromnú tému, či?
@zararozalia Vitaj 🙂 Konecne nejaka dalsia Bratislavcanka 🙂
@zararozalia vitaj a nechytaj paniku 😉 nemame tu sukromnu temu pokial viem (ako napriklad julovky). ak je nieco uz prilis intimne, vyuziva sa sukromna posta iba vtedy na zaslanie infa. tesi nas, ze ti aspon trosku pomaha toto nase kecanie 😉
@lucka188 dik, k akemu lekarovi chodis? ja k cunderlikovi
@penelope111 ano viem aky, to su nadherne veci 🙂

@pasad nechcem strasit,ale znama vravacala do konca tehotenstva pri oboch dcerkach treba verit, ze to zmizne zo dna na den 😉