Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@barchee ja uz si to tak presne nepamatam, ale ked som bola na prehliadke v 20tt tak sa ma doky spytal ci uz nieco citim, a ja som mu s takym tonom ze " ved to sa neda necitit" odpovedala. takze to zacalo tiez tak po 16tt. teraz mozno bude aj skor. ale kym to bude vidiet na bruchu a kym to partner tiez bude citit tak asi rovnako pocitam.
@barchee Je to možné, že zas cvičilo bábätko moje, ale bolo to smiešne a zvláštne 🙂 Keby som sa pozorovala tak by som si aj myslela, že si to nahováram, ale toto bolo také nečakané keď som telefonovala 🙂 Mohla by som to cítiť stále a silnejšie aby som vedela, že je všetko ok 🙂
zbuchala som obrovsku misku zmrzliny s horucim ovocim. mnam
dnešná poradňa nedopadla moc dobre..dostala som lieky na udržanie tehotenstva kvôli tým bolestiam čo mávam...ale inak bábo je v úplnom poriadku..zodpovedáme 11+5tt,termíny máme 18. a 19. augusta..bábo má skoro 4,8 cm,srdiečko mu bije,má dve ručičky aj nožičky,stále sa vrtelo a aj NT máme v norme..ďalšia poradňa v 16tt,ak by bolesti neustúpili,tak aj skôr
@penelope111 zeby chlap? 🙂
@penelope111 ani jedno..celé je to fialové 😒
@darka2001 Vyzerá to tak 🙂 Som zvedavá či to bude pravda 🙂
@zuzu188 Je to fialové ale viac do modra 🙂 Som zvedavá či to bude naozaj chlapec ako si to od začiatku myslím 🙂
@daniela7481 troska nerozumiem -mas tu 13 tyzden,pises 10+5 tak na to je 5,3 cm celkom dost 😉
@penelope111 aj ja som strašne zvedavá čo budeš mať 🙂
@darka2001 predtým som mala na sone pekne napísané, kolký týžden + kolko cm. Na tomto sone to nebolo ale doktor vravel: hmmm 5,3cm, vrtí sa tam, všetko ok..... tak som pochopila že má 5,3 cm 🙂 a to može byť nie? ja som do toho jelen, niekde píšu tak,. niekde tak.... ale ked Dr. hovorí že všetko ok tak snad jo 🙂
ty si bola kedy naposledy a kolko malo male? viem že sa to nema porovnávať ale vidím že maš termín ako ja tak len pre info, dakujem 🙂
Ja mam straaaasnu chut na nejaky dobre pocukrovany kolacik! Vcera som pozerala nejake centra pre deti a maminy v Petrzke a jedni mali taky brutal obrazok na hlavnej stranke ze odvtedy myslim len na ten kolac 😀 Manzelik mi slubil cukraren, tak snad to dodrzi 😝
@zuzu188 Aj ja 😀 Neviem sa dočkať až to budem mať od Dr. potvrdené čo to bude 🙂 Ešte dva mesiace a pôjdem na 3D 🙂
@lucka188 Ja som takto videla fotku kašu zo sekanou včera a od vtedy mi na to sliny tečú 😀
@penelope111 to ti už dovtedy aj tvoja dr. povie
@daniela7481 tak mi mame termin 19.8 a meranie bolo v stredu to sme boli 11+2 a mali sme 4,76 cm a vraj je vsetko o.k apotla tabuliek vraj 12 tyzden je to od 6-8 cm,ale naozaj sa to neda velmi porovnavat,kym je vsetko o.k tak par mm podla mna nie je az tak podstatny
ja som nikdy nejedla sladké, fakt už muselo byť pred MS a teraz mi je konečná........ môj partner dokonca vydedukoval, že som tehotná vdaka sladkostiam skor ako ja... lenže má to velkú nevýhodu a to zapchu, s tou bojujem od začiatku a potom tie kilá navyšem čo už ked si díte pýta 🙂
@penelope111 Ja sa chystam aj na to male 3D v 16. tyzdni a dufam ze uz vtedy sa vsetko ukaze 🙂
@darka2001 tiež si myslím že je to v norme 🙂

@penelope111 jeej, asi sa mrvil stuplik poriadne 🙂 oni sa teraz nozkami zapieraju o maternicu, ja osobne si myslim, ze ak sa tak silnejsie zapre, tak to moze vyvolat nejaky pocit jemny...ved nikde nie je dokazane, ze zena nemoze citit pohyby skor ako v cca 20 tyzdni 🙂 ako som uz pisala vcera, na milion percent som citila maleho v tom 14 ci 15 tt bolo 🙂