Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Dnesna noc bola strasna, 2x som bola na WC, po druhom som nemohla hodinu zaspat a celu noc, na pokracovanie sa mi snival divny sen, ze som bola tehotna, sestricka ma odviedla v nemocnici pred ordinaciu kde ma mali vysetrit, ale tolko som cakala, ze som tam zacala upratovat, potom som sa dozvedela, ze na tej istej chodbe maju aj kurzy herectva a ked som konecne prisla na radu, tak ma cez ordinaciu zobrali cez cely areal kde boli kdejaky cviciaci a rozne chatky do inej budovy kde sme chodili cez zakodovane dvere, az sme dosli do casti, kde boli divny ludia, aj chodili po strope a posadili ma pred doktora, ktory zacal rozpravat po francuzsky a zrazu cez pocitac isiel preklad v slovencine, no uvedomila som si, ze som asi v blazinci, no strasny sen
@penelope111
@henriett19
Pozerala som si nejaké staršie príspevky a všimla som si, že už je nefertitka bez foto aj bez terminu, tak neviem :-/
@grelu
@henriett19 Bohvie čo sa jej stalo :-/
@rybca Vieš čo ja mávam tiež divné sny 🙂 A také zamotané 🙂 Raz sa mi snívalo, že som vyšla na chodbu a všetky susedky boli tehotné alebo že ma manžel podvádzal z osobou ktorú poznám len ja odtiaľto s koníka a stále som ho bila a jeho ani nehlo 🙂 A furt nejaké somariny 😀
Ahojte, ked tu citam vase prispevky tak rozmyslam ci len mne byva este zle stale. Uz vas presli vsetky nevolnosti??? a nacomate chut? Sladke alebo slane??
@kamca93 Mne trvali tie najväčšie nevoľnosti a kecanie zo záchodom 2 - 3 týždne. Teraz mi občas niečo zaťaží akurát žalúdok keď s chuti zjem. Od začiatku som sladké skoro nejedla, ale teraz asi týždeň jem sladké skoro po každom jedle a hlavne neskoro večer pri telke 😀 Ja si asi prejdem všetkým 😀
@penelope111 no mne bolo zle kazdy vecer uz od zaciatku teraz to ako keby trosku prestalo ale niekedy sa to neda ani vydrzat len nechapem ze preco vecer lebo to som este nikde nepostrehla ze by niekomu bolo nevolno vecer, ja by som strasne jedla vsetko sladke aj dnes sa chystam robit si ryzovy nakyp uz sa strasne tesiiim 🙂
@kamca93 Mne bolo tiež zle večer 🙂 Ale do teraz nemôžem určité potraviny lebo mi ostane zle.
@grelu ja som vracala mozno len 2-3 krat len vzdy ma napinalo a strasne mi bolo tak blbo spavala som pri otvorenom okne zabalena v paplone a deke. Drahy z toho nebol moc nadseny ale musel vydrzat ale som rada ze to uz zacina byt lepsie trosku. Ale zle mi este len pride ked poviem mojmu tatkovi ze bude dedo.
@penelope111
@grelu. Baby a vy cakate prve babo ci uz nejake mate??
@kamca93 Ja čakám prvé skoro po 4 rokoch snaženia 😀
Vobec neviem kedy mu to poviem lebo je to tazke tatino babatka je stale pri mne a tlaci ma do toho aby som to tomu mojmu tatinovi povedala len lahsie by sa mi to hovorilo mame keby zila ako tatkovi. Takze vobec neviem
@penelope111 po 4 rokoch?? To ste museli mat nejaky problem asi alebo nie??
viem,že to tu nepatrí,ale konečne mám vybratú farbu kuchyne 😀...som happy 😀
@kamca93 Vlastne ani žiadny problém nebol potvrdený 🙂
@zuzu188 Vyberáte už do bytu? A akú?
@penelope111 hej..v júni už chceme bývať...dali sme si navrhnúť u známeho 🙂
@kamca93 Začala som len také neutrálne oblečenie ale len máličko 🙂 Ešte neviem kedy začneme nakupovať ale už mám vybratú postieľku a kočík mám jeden vyhliadnutý tak uvidíme kedy kúpime 🙂
@zuzu188 Tak to je super. A akú farbu si si vybrala?
@penelope111 driftwood čierny,woodline creme a biela prac. doska

@penelope111 No bohvie kam zmizla