icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

darka2001
2. feb 2013

@rybca neboj aj ja mam taketo blaznive sny,pravidelne, dnes v noci som bojovala vo vojne a zajali ma nemecký vojaci,ale bola som oblecená v plesovej robe 🙂 Vraj je to z tých našich poblaznených hormonov a je to v tehotenstve normalne.

darka2001
2. feb 2013

@kamca93 aj mne je este stále zle a hlavne večer,ale jeden den je lepšie druhý zas horšie

darka2001
2. feb 2013

@kamca93 a prečo je to taký problém,ved by mal byt rad že bude dedko,no nie?naši boli celý natešený aj ked po tých rokoch to aj čakali,tak držim palce

penelope111
2. feb 2013

@zuzu188 Paráda 🙂 Potom som zvedavá na foto 🙂 Zaujímavá kombinácia.

darka2001
2. feb 2013

@pasad draha a ty ako v praci? zvládaš to?

zuzu188
2. feb 2013

@penelope111 tá prvá farba je taká hnedo-sivá a druhá je bielo-sivá...bude to zaujímavé 🙂

lucia192
2. feb 2013

Ahojte maminky, môžem sa k vám pridať? 🙂 Termín mám 29.8., bude to moje druhé bábo 🙂 dnes som 10tt+5d

freyjanr
2. feb 2013

ahojte,tiez by som sa rada pridala,termin 27.8,moje prve babo a v rodine ziadne nemame takze potrebujem kazdu radu

lucialen
2. feb 2013

@drnduliak no to by si mala najlepsie v Bojniciach, aj mne by to viac vyhovovalo. Ja som tam lezala asi 3 dni, ked som bola tehu s malym, ale vsetko bolo v pohode. Len ten primar je taky odstrasujuci, ale zevraj po znamosti ked sa vybavi, tak je to vpohode. V ziari som tiez rodila s Durkechom, nastastie, lebo nejaky bezproblemovy porod to nebol. Ale pri samotnom porode som uz mala vsetkych lekarov co mali sluzbu, teda dalsich troch. Teraz tam je uz p. Durkechova, ktora vyzera, ze tam robi vsetko, ako som citala v teme nemocnice zh, k nej chodim do poradne, lebo ona je vacsinou v ambulancii. A prijimal ma taky mlady dr., nejaky novacik, pamatam si, ze sa volal Martin 😀 Bol mily, len 5 minut pozeral potichu na to sono, uz som sa zacinala bat, a potom sa pytal, ze ci mi uz robili sono. Tak som ho upokojila, ze uz viem, ze su tam dvaja krpci, tak si vydychol 😀 No ze tam je od leta, mi kamaratka hovorila, co rodila v septembri , ze vtedy sa mamickam bal aj medzi nohy pozriet, ze to robila sestricka 😀 No poviem ti, keby mam rodit vtedy ked mal sluzbu, tak sa otocim vo dverach. Baba co lezala so mnou na izbe hovorila, ze na nej sa ucil v to rano robit sono, takze porod si nechcem ani predstavit. No mozno, by volali niekoho ineho.

zuzu188
2. feb 2013

na večeru som upiekla šampiňónové šatôčky...tak fajne som sa najedla 🙂...a inak baby,občas už cítim bublinky,tak rátam,že do 2-3 týždňov ich už budem cítiť stále 🙂

lucka188
2. feb 2013

@zuzu188 Pocuj, to citis pod kozou, alebo ked si das ruku na brucho? Ja stale nemam predstavu ako sa to da rozoznat od criev 😀

zuzu188
2. feb 2013

@lucka188 tak ja už som jedno bublinkovanie zažila,tak sa mi to ľahšie rozoznáva..na to prídeš 🙂..je to také "iné"..ku črevám by som to ani neprirovnala..ja to cítim ako také slabé "klopkanie"

freyjanr
2. feb 2013

@zuzu188 toto ma zaujalo,ake bublinkovanie?neviem co to je ☹

drnduliak
2. feb 2013

@lucialen 😀 no ja sa asi dohodnem s durkechom opat na porod, som bola s nim spokojna...bojnice neviem, chodim do poradne k mifkovej, ktora ma na poslednej poradni nastvala paradne, lebo pozerala, ze kolko vazilo prve babo, lebo teraz nosim slona 😀 😀 a videla, ze som mala kliestovy porod tak mi zahlasila, ze ci som bola hystericka rodicka, ked klieste. no ako som onemela od uzasu 😠 😠 v bojniciach asi rodia kliestami len hysterky....k nej urcite nie, primar je vraj uplne mimo a ma otrasny pristup, takze ked bojnice, radsej k veterinarom 😀 😀 ti su tam kusok od nemocnice

zuzu188
2. feb 2013

@freyjanr ako bublinkovanie budeš cítiť prvé pohyby 🙂..ja som ich pri prvom tehu cítila v 16tt a v 18tt už bolo pohyby krásne cítiť aj keď mi niekto priložil ruku na bruško 🙂

freyjanr
2. feb 2013

@zuzu188 jeeej a teraz to citis uz v 12tom?na toto sa strasne tesim 🙂 ja ze az neviem kedy za par mesiacov zacnem citit babatko

zuzu188
2. feb 2013

@freyjanr občas už hej 🙂..ani som to takto skoro nečakala..už som aj čítala,že niektoré baby začali cítiť pohyby až po 20tt

freyjanr
2. feb 2013

@zuzu188 chcem ho citit co najskor lebo kazde rano sa budim zo strachom ci este zije ked nic necitim 😒

kamca93
2. feb 2013

@darka2001 praveze vobec neviem co mi nato povie kedze si stale hovori a aj nam vsetkym ze dedo chce byt az po 50 ze ma este cas a este dve skoloupovinne deti ma a stara sa o ne sam no somnou ale tak ja tu nebudem doma tak dlho takze neviem

darka2001
2. feb 2013

@kamca93 aha už chápem,tak to máš naozaj ťažké,držím palce nech je to v pohode a možete si to tehotenstvo len uživať

zumasi
2. feb 2013

@freyjanr len tak som zavitala do temy.. ja som bola augustovka 2012 🙂 a presne si pamatam ze prve pohyby som zacala citit prvy marcovy tyzden :D to som bola asi v 19 tt myslim. takze casu doooost 🙂 vsetko dobre prajem 🙂

cora41
2. feb 2013

@darka2001 ahoj moja🙂 trosku ta potesim, ze ked prides do 14 tyzdna, tak ti bude zle naozaj menej 🙂

zuzu188
2. feb 2013

@freyjanr neboj 🙂..to má ešte čas 🙂..do 20tt ti už budú kopance aj bruško vydúvať 🙂

cora41
2. feb 2013

ahojte baby🙂 tak som znova spat znovuzrodena aj s nasim Theom - ktory bude urcite, lebo sme po amnio. Vsetky vas pozdravujem a tesim sa, ze ste vsetky v poriadku. Velka srdecna vdaka patri Kosicankam, ktore boli myslienkami stale so mnou a na ktore sa tesim, takze kedy si dame stretko? 🙂

freyjanr
2. feb 2013

@zuzu188 to musi byt strasne krasne

kamca93
2. feb 2013

@darka2001 dakujem no dufam ze to zvladneme a budeme vsetci v poriadku. 🙂

zuzu188
2. feb 2013

@kamca93 až teraz som si všimla,že máš toľko rokov ako ja 😀..z rodičov si nič nerob..ja som prvýkrát otehotnela v 17-tich..rodičia sa strašne hnevali a keď to predýchali,nevedeli sa dočkať,kedy sa bábo narodí 🙂..teraz je malý ich maznáčik 🙂..teraz čakáme druhé a bála som sa ich reakcie viac ako pri prvom..vzali to úplne v pohode a na bábo sa tešia od začiatku 🙂

darka2001
2. feb 2013

@cora41 tak to dufam,ja mam jeden den lepší druhý horší,ale najhoršie je to stále večer,sladké nemožem vobec lebo aj po malom kolačiku ide všetko von,ale pekne nám to ubieha,čakam sice ešte výsledky krv testov ,ale verim ,že aj to bude o.k nevoľnosti prejdu a už si to budem len užívať

zuzu188
2. feb 2013

@freyjanr veru 🙂

lucia192
2. feb 2013

Pekný večer žienky, ako si vás tu tak čítam, je vás tu dosť 🙂 mne je posledné dni tak na houby, až je to neskutočné! doteraz som ani nevedela, že som tehotná a zrazu fú prišlo to aj na mňa.. a veľmi sa bojím, kedže som na rizikovom :( vo štvrtok som bola aj na pohotovosti kvôli krvácaniu a kŕčom v podbrušku, našťastie sme obaja s drobcom v poriadku 🙂 vy sa ako máte, cítite? koľko ste doposiaľ pribrali, či schudli? 🙂