Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat aj ja? Som na rizikovom a zatial som sa nechcela zapajat do diskusie, lebo som netusila ako dopadnem. Ale dufam, ze uz bude dobre a v auguste budem mat svojho anjelika aj ja 🙂
no ja mám termín 29.8. 🙂 ja v pondelok začínam 12tt 🙂 a momentálne som na tom už dobre nekrvácam, tak snáď to bude už len a len lepšie, ty si na tom ako?
@lucia192 Ja som od zaciatku spinila a potom som sa rozkrvacala. Nasli mi dost velky hematom, tyzden som si polezala v nemocnici s diagnozou hroziaci potrat ☹ No krvacanie nastastie prestalo a uz aj spinenie. Dufam, ze sa uz ani neobjavi 🙂 Vo stvrtok idem do poradne, tak uz sa neviem dockat. 🙂
@ivana2209 Júúúj, tak ty až takto? 😕 ☹ no ja som našťastie na tom bola očosi lepšie lebo ja som to mala "len" ako dôsledok vyšetrenia.. v pondelok som bola na CVS (niečo ako amnio, len odoberajú vzorku z placenty) no a toto boli akoby vedľajšie účinky.. 😖 tiež som sa veľmi bála hroziaceho potratu, no to lekári našťastie vylúčili.. 🙂 ja som na rizikovom od začiatku, pretože prvé tehotenstvo som mala rizikové tiež, tak automaticky ma dali, aby sa nič nezanedbalo 🙂 Vo štvrtok ti teda držím palce 🙂 ja idem až 14.2. 🙂
@penelope111 ano, dakujeme 🙂
@lucia192 Ani sme sa poriadne nestihli s manzelom tesit a hned prisli problemy. Doktori mi nedavali velmi velku sancu. Boli to hrozne stresy, plac a neistota co bude... Ale nejako sme to ustali 🙂 Dufam, ze drobec je silny a uz sa v brusku pekne zabyval a bude uz len pocuvat 🙂 Kedze si na rizikovom si asi aj na PN. Dufam, ze uz bude len dobre a ziadne problemy uz nebudeme mat 🙂 A inak trapia ta aj nevolnosti?
@ivana2209 Veru veru, držím palčeky nech je už len a len dobre.. 🙂 A áno som aj na PN 🙂 nevoľnosti no vieš čo, do 10 týždňa som ani nevedela, že som tehotná🙂 no posledný týždeň hrúúúza! ráno sa pol hodinu teperím z postele :D všetko ma bolí hlava, ruky, nohy.. hneď musím po ránu niečo zjesť, lebo inak nedokážem fungovať, ale inak OK :D ty máš nevoľnosti? 🙂
Ahojte dievcata, pridavam sa aj ja, cakam dvojicky, presny termin neviem ale bude to v auguste.....v pondelok idem do poradne. pred dvoma tyzdnami som bola v nemocnici ....zacala som krvacat, ale uz by malo byt dobre. Ja uz mam dve baby doma, takze sa aj trozku obavam ako to zvladneme. 😖 Ja ale verim ze hravo 😉 Starsia ma osem mladsia pat.Teda obe tak za mesiac. no bude to doma veselo.
@kkkatarina To mas fajn, minimalne ta starsia ti moze s babatkami pomahat ako velka sestra 🙂 A aj sa baby vyjadrili ci by chceli bracekov alebo sestricky? To moje neterky boli straaasne sklamane ked ich dalsia teta cakala babo a ukazalo sa ze to bude chlapec. Ze ved chlapov uz mame dost, naco nam je dalsi? 😀
@kkkatarina Jéééj gratulujem, ja som vždy chcela dvojičky 🙂 určite to zvládnete, veď máš doma už dve veľké kočky a tie ti určite rady pomôžu 🙂 a už je dobre s krvácaním? aj ja som krvácala vo štvrtok no chvalabohu to už prešlo 🙂
@freyjanr Ahoj, ja som na tom podobne 2,5kg hore 🙂 a cítim sa momentálne pod psa, ale našťastie mám "len" ranné nevolnosti, ktoré ma okolo obeda pustia, čiže potom fungujem dá sa povedať normálne 😉 a ja tiež musím hneď ráno niečo zjesť, či som alebo nie som hladná 🙂 a ďakujem, snáď bude tehu bezproblémové, aj keď je rizikové 🙂
zdá sa,že lieky už začali účinkovať..od rána som nedostala ešte ani raz bolesti..bodaj by to tak bolo celý deň 🙂
ahojte baby,ako sa mate,co mate nove?mna uz druhy den strasne boli hlava,neviete mi poradit co by som si mohla na tu bolest dat?dufala som ze to vydrzim,ale aj dnes som vstala tym ze mi ide explodovat.....
@lucia192 Od 12 tyzdna sa uz citim dobre. Ja som ani nezvracala, skor mi vadili vone ked sa varilo... Najviac som sa bala toho krvacania. Takisto musim rano stale nieco zjest, uz o osmej ma hlad vyzenie z postele 🙂 Ja som zatial pribrala 1kg, ale brusko je uz vidno dost 🙂 uz by som chcela citit pohyby, aspon by som vedela, ze je vsetko ok.
@midu6 neverila som tomu ale pomohol mi majorankovy caj,a bol aj prekvapivo chutny.skus http://receptar.zena.atlas.sk/majorankovy-caj/n...
@lucka188 dakujem 🙂 Detom sme to este nepovedali, este chceme pockat nejake dva tyzdne, nech je vsetko ok, ale uz som sa ich pytala tak nenapaadne, ci by chceli surodenca, tak mladsia nadsena, starsia tiez, len muz ju postrasil, ze mi bude musiet trozku viac pomahat tak prevratila ocami, tot reakcia 😀 Este sme to skoro nikomu nepovedali, nech prejde ten treti mesiac....
@lucia192 dakujem 😉 uz krvacanie nemam, v nemocnici mi ho zastavili, no dufam ze uz take nikdy nezazijem.v pondelok idem na kontrolu, tak dufam ze vsetko ok dopadne....

@cora41 Takže chlapček. Gratulujem 🙂