icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cora41
5. feb 2013

@penelope111 a ja zase kazde rano bastim detsku presnidavku s piskotami 🙂.. ked som bola naposledy tehotna, tak som v poslednych 2 mesiacoch jedla kazdy den studentsku pecat a skoncila som s 25 kilami navyse🙂 Zatial sladke ako tak, skor mam chut na syry🙂 ale to len pomedzi to, ako mi byva zle, co je zatial este stale cele doobedie.. ale uz aspon poobede je to lepsie 🙂

cora41
5. feb 2013

@freyjanr tak ten pocit si uzivaj 🙂 je to nadherne a plne zodpovednosti zaroven😉

darka2001
5. feb 2013

Tak kocky taky maly problemyk dnes som si vsimla,ze okolo oci a na krku sa mi urobili petechie,male cervene bodky,z coho to moze byt,alebo sa rovno poradit s dr ci pockat?

zabavka
5. feb 2013

@enynka30 ja zas môžem gumených medvedíkov, ale tak som sa cítila previnilo, keď som sa napchávala tými Ečkami 😀

cora41
5. feb 2013

@darka2001 ja by som sa poradilo, nic za to nedas a budes mat info z prvej ruky( okrem toho skus nieco vygooglit) mozno nieco moja najdes.. ja to nepoznam...

zuzu188
5. feb 2013

do konca týždňa som doma kvôli bolestiam..dnes v noci som sa na ne budila každú chvíľu 😒

grelu
5. feb 2013

Tak mám po sone...všetko ok a malé je o 5 dni väčšie...v pondelok idem na konzultáciu kvôli serklazi...sa to teraz len rozbehne

tigi
5. feb 2013

ahojte 🙂 minuly tyzden som pisala ohladom toho, ci mam ist na prvy odber v 12 tt nalacno alebo sa mozem najest. tak som dnes isla nalacno, ale nebola tam sestricka, takze doktor mi odbery nerobil, vraj nabuduce. ale robil mi sono a rovnako ako @freyjanr som videla nasu malu selmicku ako sa tam mrvi a schovava si tvaricku za rucicky. no bola nadherna. 😵 inak je vsetko v poriadku a som teda na zaciatku 12tt. 🙂

@zuzu188 ake mas bolesti? 😕

zuzu188
5. feb 2013

@tigi cítim ich ako slabé kontrakcie..mám aj lieky na udržanie tehu od piatku,tak hádam to prejde

freyjanr
5. feb 2013

@tigi asi ti uz niekto odpovedal ale ak nie tak nemusis ist nalacno,mna ani nevarovali ze mi budu brat takze som bola najedena a sestricka ze to je v poriadku,ako vies ze to bude dievcatko? 😨

freyjanr
5. feb 2013

@zuzu188 to mi je luto ze mas bolesti :( a chytilo ta to same od seba alebo tomu predchadzala nejaka cinnost?nech viem comu sa mam vyvarovat pripadne

tigi
5. feb 2013

@zuzu188 juuuj, drz sa. ak sa ti da lez, aj ked pozeram ze mas jedno chlapätko tak to s nim pojde asi tazsie. lieky mas ake? ja prave zacinam vysadzat utrogestan...

@freyjanr hehe, este neviem. ale rada sa jej prihovaram v zenskom rode. 😵 😀 mne sa prave minule zdalo ze mi sestricka hovorila aby som prisla najedena, ale vtedy som bola taka vytesena z prveho sona, ze som potom rozmyslala, ci sa mi to iba nezdalo. a kedze som si nebola ista, preisla som radsej nalacno, ale s chlebikom v taske, preistotu 😀

zuzu188
5. feb 2013

@freyjanr samé od seba...to sa asi aj dalo čakať,keď prvé tehu bolo rizikové,že aj pri druhom budú nejaké problémy

zuzu188
5. feb 2013

@tigi doma to neni až také hrozné s malým...on sa rád tulí a mazná,tak väčšinou spolu ležíme v posteli 🙂...dal mi zatiaľ duphaston do 14tt a ak budem mať aj naďalej bolesti,tak že mi dá ešte niečo

freyjanr
5. feb 2013

@tigi no tak nabuduce sa kludne napapaj,ja keby neranajkujem asi by som ani nemohla ist nikam jak by mi bolo zle

freyjanr
5. feb 2013

@zuzu188 fuha no drzim palce nech to zvladnete v zdravi 😒

lucia192
5. feb 2013

@grelu ahoj, tak to ti gratulujem že všetko je OK 🙂 a prečo serkláž? čo sa otváraš či ti hrozí predčasný??

zuzu188
5. feb 2013

@freyjanr ďakujeme 🙂

grelu
5. feb 2013

@lucia192 potratila som 3x v 5 mesiaci, tak preventívne...ak už toto nepomôže, tak neviem, čo budeme robiť :-/

lucia192
5. feb 2013

@grelu ou to ma mrzí, držím palce aby to pomohlo!!

grelu
5. feb 2013

@lucia192 no pevne verím, že pomôže, pretože lekári na nič neprišli...vsetky vyšetrenia su negatívne

lucia192
5. feb 2013

@grelu inak ja som počula aj o tom, že niektoré ženy nevedia vynosiť buď chlapcov alebo dievčatá.. mám kamarátku ktorá mala prvú babu, druhého chlapca v 5 mesiaci potratila a potom zas babu a tú donosila, chlapcov nevedela donosiť, možno by to mohlo byť aj to, či nie?

grelu
5. feb 2013

@lucia192 asi nie, lebo u mňa sa to striedalo

lucia192
5. feb 2013

@grelu aha tak potom nič, hm tak držím palčeky aby ti to tentokrát vyšlo a bola si tu s nami až do augusta 🙂

tigi
5. feb 2013

@zuzu188 tak sa pekne tulkajte spolu v polohe lezmo 🙂 drzim palce aby sa to polepsilo.

@grelu fuha, drzim palce aby to dopadlo tentokrat vsetko dobre.

@freyjanr ja nastastie nevraciam, ale zle mi byva, intenzivne pokial sa nenajem. aj preto som mala ten chlebik zo sebou, keby mi prislo zle, aby som mala nieco poruke.

penelope111
5. feb 2013

@cora41 Ale si mi narobila chute stou presnidávkou 😀 Ja som včera zjedla celú čokoládu, margotku a gaštan 🙂

miciluci
5. feb 2013

@grelu mrzi ma to a velmi drzim palce aby teraz vsetko dobre dopadlo a bola si tu s nami az do stastneho konca 🙂

deniska84
5. feb 2013

ahojte.co si myslite o masazi chrbta v tehotenstve? je vhodna alebo sa radsej tomu vyhnut. cez vikend ideme na wellnes pobyt s masazou a neviem ci ju mam podstupit aj ja.aky mate nazor?

luciarichard
5. feb 2013

@deniska84 skôr špeciálnu masáž pre tehotné resp. upozorniť maséra že si tehotná ;)

freyjanr
5. feb 2013

@deniska84 opatrne s masazou,iba po sediacky a hlavne nie bedra,moja mamina ma maserske kurzy a masiruje mi teraz iba krk