Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Tak kocky taky maly problemyk dnes som si vsimla,ze okolo oci a na krku sa mi urobili petechie,male cervene bodky,z coho to moze byt,alebo sa rovno poradit s dr ci pockat?
do konca týždňa som doma kvôli bolestiam..dnes v noci som sa na ne budila každú chvíľu 😒
Tak mám po sone...všetko ok a malé je o 5 dni väčšie...v pondelok idem na konzultáciu kvôli serklazi...sa to teraz len rozbehne
ahojte 🙂 minuly tyzden som pisala ohladom toho, ci mam ist na prvy odber v 12 tt nalacno alebo sa mozem najest. tak som dnes isla nalacno, ale nebola tam sestricka, takze doktor mi odbery nerobil, vraj nabuduce. ale robil mi sono a rovnako ako @freyjanr som videla nasu malu selmicku ako sa tam mrvi a schovava si tvaricku za rucicky. no bola nadherna. 😵 inak je vsetko v poriadku a som teda na zaciatku 12tt. 🙂
@zuzu188 ake mas bolesti? 😕
@zuzu188 juuuj, drz sa. ak sa ti da lez, aj ked pozeram ze mas jedno chlapätko tak to s nim pojde asi tazsie. lieky mas ake? ja prave zacinam vysadzat utrogestan...
@freyjanr hehe, este neviem. ale rada sa jej prihovaram v zenskom rode. 😵 😀 mne sa prave minule zdalo ze mi sestricka hovorila aby som prisla najedena, ale vtedy som bola taka vytesena z prveho sona, ze som potom rozmyslala, ci sa mi to iba nezdalo. a kedze som si nebola ista, preisla som radsej nalacno, ale s chlebikom v taske, preistotu 😀
@zuzu188 tak sa pekne tulkajte spolu v polohe lezmo 🙂 drzim palce aby sa to polepsilo.
@grelu fuha, drzim palce aby to dopadlo tentokrat vsetko dobre.
@freyjanr ja nastastie nevraciam, ale zle mi byva, intenzivne pokial sa nenajem. aj preto som mala ten chlebik zo sebou, keby mi prislo zle, aby som mala nieco poruke.
@cora41 Ale si mi narobila chute stou presnidávkou 😀 Ja som včera zjedla celú čokoládu, margotku a gaštan 🙂
ahojte.co si myslite o masazi chrbta v tehotenstve? je vhodna alebo sa radsej tomu vyhnut. cez vikend ideme na wellnes pobyt s masazou a neviem ci ju mam podstupit aj ja.aky mate nazor?
@deniska84 skôr špeciálnu masáž pre tehotné resp. upozorniť maséra že si tehotná ;)

@penelope111 a ja zase kazde rano bastim detsku presnidavku s piskotami 🙂.. ked som bola naposledy tehotna, tak som v poslednych 2 mesiacoch jedla kazdy den studentsku pecat a skoncila som s 25 kilami navyse🙂 Zatial sladke ako tak, skor mam chut na syry🙂 ale to len pomedzi to, ako mi byva zle, co je zatial este stale cele doobedie.. ale uz aspon poobede je to lepsie 🙂