icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

enynka30
6. feb 2013

@zabavka ani mi nehovor, sak cukriky su vsetky na jedno kopyto, no co uz narobime 😀

enynka30
6. feb 2013

@borocka hej hej, ja som bola na pri prvom synovi s muzom na svadobnej ceste v grecku, a to teda vyzeralo, take som mala este plus aj to teplo nohy, mi vravel yeti ze som, taka opuchnuta na nohach 😀

enynka30
6. feb 2013

@lucia192 ahoooj, urcite nohy v teple, teraz v tejto clapkanici, treba mat nohy v teple stale, a v lekarni predavaju uzasny taky sirup ci co to je, je to brusnicove a taka velka flaska, (je to aj sice drahsie) ale je to najlepsie koncetrovane s tymi brusnicami, maly mal 2-krat zapal mocovych a tomu velmi pomohlo...

misha1986
6. feb 2013

baby konečne mi už celkom začalo chutiť, dúfam že to nezakríknem ked pojdem dnes na obed!!!!! ale včera som sa konečne najedla z chuti. ale čo to ked sa najem a som opäť hladná aj teraz ráno som zjedla dva krajce chleba so šunkou a paradajkou a už som po pol hodine hladná!!!!! ozaj aké čajíky pijete? mne tie ovocné nechutia, tak pijem tie instantné a včera som si kúpila čaj ROIBOS- mnaaaaaaaaaam

borocka
6. feb 2013

@misha1986 ja nepijem ziadne.
beriem vitaminy pre tehotne. a akurat si potom parkrat spravim caj na podporu kojenia ( hoci tomu velmi neverim)

deniska84
6. feb 2013

ahojte. mavate normalne este vytoky z posvy?bez zapachu a svrbenia?

borocka
6. feb 2013

@deniska84 ja mavam, vcera myslim cely den nic, ale inak mavam. nic nesvrbi, nepali, ale mne to trochu zapacha.

deniska84
6. feb 2013

@borocka lebo aj ja mavam teraz casto ale ja bez zapachu teda.ked si zabudnem dat intimku tak neprijemy mokry pocit v nohavickach mam 🙂

barchee
6. feb 2013

@deniska84 ano, cez deň ;) nesvrbí, nezapácha, len mení farby...raz mliečny, raz žltkavý, raz priesvitný....a večer začnem mať úplne "sucho", niekedy ma tam až ťahá, musím si normálne šušulu utreť vlhčenou utierkou 😅 intimnku musím mať stále, či som tehu alebo nie som tehu ;)

zabavka
6. feb 2013

@deniska84 ja tiež mávam, už od začiatku, ale v tehotenstve je to bežné 😉
@enynka30 keď ich miluješ, nieje čo riešiť 😝 😀

lucia192
6. feb 2013

@enynka30 ďakujem 🙂 tak oblečená chodím teplo dosť v zime mám 2x ponožky jedny tenké, jedny hrubé tak nechápem či mi nejaké prechladnutie sadlo na tú najcitlivejšiu oblasť momentálne alebo čo, ale určite niečo s brusnicami vyskúšam 🙂

lucia192
6. feb 2013

@misha1986 Ahoj 🙂 tak to gratulujem k chuti do jedla, ja som ju zatiaľ ešte stále nenašla, už je to síce lepšie ako to bolo ale ešte stále to nie je ono ☹ ja pijem čajík Klember Ľúbim ťa 🙂 potom sa cítim tak romanticky 😀

misha1986
6. feb 2013

@lucia192 ahoj no dufam, že mi to vydrží bo ked idem na obed tak niekedy som musela všetko nechať a utekať preč čo ma z toho jedla nadrpovalo, musi byť fakt dobré a chutné lebo inak zle nedobre, ale tak bábo asi vie, že to nie je pre neho dobré ked ma takto nadrapovalo................ a ten čajík ako chutí?

lucia192
6. feb 2013

@misha1986 presne tak 🙂 ja pri prvom tehotenstve keď som jedla čokoládu tak ma malý sústavne kopal do žalúdka a keď som prestala jesť prestal aj on, asi mu nechutila 😀 a čajík ma príchuť brusnice a lesná jahôdka 🙂 teraz mi to je aj dobre, lebo mám zachladené močové cesty a vraj brusnice pomáhajú, tak budem piť na litre 😀

zuzu188
6. feb 2013

ráno som sa vážila a mám -2,1 kg..v piatok na poradni som mala -1,6 kg 😒

lenkafurindova
6. feb 2013

@misha1986 misicka ja to iste, najem sa a do pol hodiny som hladna ako keby som nejedla 🙂 ja som si kupila caje pre tehotne a pijem ich s medikom a citronom ;)

miciluci
6. feb 2013

@deniska84 som na tom tak isto,ako keby som si cvrkla 🙂

pasad
6. feb 2013

ja som sa inak tesila, ze si pocas tehu "oddychnem" od vloziek a vdaka tomu denodennemu vytoku musim nosit intimku kazdy den, takze sa nic z planovaneho "oddychu" vpodstate nekona 😀

lucia192
6. feb 2013

@zuzu188 to nevadí 🙂 pri prvom tehu som schudla 7kg a až potom som začala priberať 🙂 určite o chvíľku začneš aj ty 🙂

lucia192
6. feb 2013

@deniska84 ahoj áno mávam 🙂 asi je to normálne v tehotenstve 🙂

zuzu188
6. feb 2013

@lucia192 ja pri prvom iba 3

zuzu188
6. feb 2013

@pasad ja nemám vôbec žiadny tehu výtok

lucia192
6. feb 2013

@zuzu188 každé tehu je iné 🙂 ja som pri prvom schudla 7kg a pri druhom na šupu pribrala 2,5 kg 🙂

darka2001
6. feb 2013

Ja som momentalne -1 kg a to sedim doma ,keby som ale pracovala urcite by to bolo viac,aspon zatial nemusime zhanat nove oblecko,ozaj kupovali ste si uz nejake tehu saticky?

zuzu188
6. feb 2013

@lucia192 ja som rada,že ešte nepriberám 😀...len ma to dosť prekvapilo,lebo som sa dlho držala na -1,8kg,potom som trošilinku pribrala a už to mám dole

zuzu188
6. feb 2013

@darka2001 už nosím tehu rifle 🙂...je v nich pohodlnejšie 🙂

lucia192
6. feb 2013

@zuzu188 ja by som tiež chcela chudnúť, no pri tomto tempe že za 2 týždne som nabrala 2,5kg tak sa na konci už len gúľať budem 😀

lucia192
6. feb 2013

@darka2001 ahoj 🙂 tak ja zatiaľ nosím tehotenské len rifle inak volnejšie legíny a tričká sú mi dobré ešte moje pôvodné, síce trošku obtiahnuté ale netlačia nikde tak to zvládam, no pomaly už začnem zo skrine vyťahovať tehotenské oblečenie asi 🙂

zuzu188
6. feb 2013

to sa budeme všetky 🙂...pri malom som posledné 2 mesiace ledva chodila 😀

darka2001
6. feb 2013

Ja cakam svoje prve babo tak som riadne zvedava ako to bude v 9 mesiaci,nezistovali ste ake to mali vase mami s vami,ci je to podobne,alebo vy ste boli uplne ine?