Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lucia192 ahoooj, urcite nohy v teple, teraz v tejto clapkanici, treba mat nohy v teple stale, a v lekarni predavaju uzasny taky sirup ci co to je, je to brusnicove a taka velka flaska, (je to aj sice drahsie) ale je to najlepsie koncetrovane s tymi brusnicami, maly mal 2-krat zapal mocovych a tomu velmi pomohlo...
baby konečne mi už celkom začalo chutiť, dúfam že to nezakríknem ked pojdem dnes na obed!!!!! ale včera som sa konečne najedla z chuti. ale čo to ked sa najem a som opäť hladná aj teraz ráno som zjedla dva krajce chleba so šunkou a paradajkou a už som po pol hodine hladná!!!!! ozaj aké čajíky pijete? mne tie ovocné nechutia, tak pijem tie instantné a včera som si kúpila čaj ROIBOS- mnaaaaaaaaaam
ahojte. mavate normalne este vytoky z posvy?bez zapachu a svrbenia?
@lucia192 ahoj no dufam, že mi to vydrží bo ked idem na obed tak niekedy som musela všetko nechať a utekať preč čo ma z toho jedla nadrpovalo, musi byť fakt dobré a chutné lebo inak zle nedobre, ale tak bábo asi vie, že to nie je pre neho dobré ked ma takto nadrapovalo................ a ten čajík ako chutí?
@misha1986 presne tak 🙂 ja pri prvom tehotenstve keď som jedla čokoládu tak ma malý sústavne kopal do žalúdka a keď som prestala jesť prestal aj on, asi mu nechutila 😀 a čajík ma príchuť brusnice a lesná jahôdka 🙂 teraz mi to je aj dobre, lebo mám zachladené močové cesty a vraj brusnice pomáhajú, tak budem piť na litre 😀
ráno som sa vážila a mám -2,1 kg..v piatok na poradni som mala -1,6 kg 😒
@misha1986 misicka ja to iste, najem sa a do pol hodiny som hladna ako keby som nejedla 🙂 ja som si kupila caje pre tehotne a pijem ich s medikom a citronom ;)
ja som sa inak tesila, ze si pocas tehu "oddychnem" od vloziek a vdaka tomu denodennemu vytoku musim nosit intimku kazdy den, takze sa nic z planovaneho "oddychu" vpodstate nekona 😀
Ja som momentalne -1 kg a to sedim doma ,keby som ale pracovala urcite by to bolo viac,aspon zatial nemusime zhanat nove oblecko,ozaj kupovali ste si uz nejake tehu saticky?
to sa budeme všetky 🙂...pri malom som posledné 2 mesiace ledva chodila 😀
Ja cakam svoje prve babo tak som riadne zvedava ako to bude v 9 mesiaci,nezistovali ste ake to mali vase mami s vami,ci je to podobne,alebo vy ste boli uplne ine?

@zabavka ani mi nehovor, sak cukriky su vsetky na jedno kopyto, no co uz narobime 😀