icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 záha ešte len bude na konci 😀..našťastie som to nezažila

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 ja som to tiež nemala ale teraz no blah len mlieko pijem, to mi pomáha 🙂

lylkatomaskova
7. feb 2013

Oplatilo sa som v 12tt a budeme mať dievčatko🙂

zuzu188
7. feb 2013

@lucia192 ešte čosi je na záhu,ale nemôžem si spomenúť čo 😒

grelu
7. feb 2013

@zuzu188 mne pomohla soda bikarbona

lucia192
7. feb 2013

@zuzu188 fú viem že soda BB a niektorým aj horčica vraj 😀 a mandle

zuzu188
7. feb 2013

@grelu no fuj 😀

pasad
7. feb 2013

@monkovec @alaniska aj my mame dvoch kocurikov. su vykastrovani, iba v byte, pravidelne ockovani, vysetrovani veterinarom a hlavne su proste sucastou nasej rodiny. nevymenili a nedali by sme ich ani za nic! teraz si pravidelne lahaju ku mne chrbatikom k brusku, pradu a zohrievaju babatko. je to neuveritelny pocit a prejav ich lasky k este nenarodenemu dietatku 🙂

barchee
7. feb 2013

@pasad mne to robil náš havo, keď som čakala Ririho 🙂 som si sadla na zem k nemu a on si položil hlavu k brušku a zaujímavé bolo tom, že malý ma strašne kopal vtedy tam, kde mal pes hlavu...akoby cítil teplo, alebo že tam niečo je príjemné, milovala som to ako reagoval na psa 🙂 pokaždé do neho kopkal keď si havo ku mne lahol 🙂 teraz mu ale dáva riadne zabrať Rišino 😀 aj teraz, on cíti, že som zas tehotná, lebo vonku začal byť zas ostražitejší, je háklivejší keď sa nám niekto cudzí prihovorí, aj na psov reaguje prudšie...chráni nás, odkedy je Riri na svete, je Cheeko úplne iný, vonku nás stále kontroluje, malého chodí hneď ňuchať, keď spadne...je to zaujímavé sledovať, ako sa snaží nás ochraňovať a udržať v bezpečí 🙂

pasad
7. feb 2013

@barchee je to uzasne, ako to v tej prirode funguje 🙂 som zvedava, co sa bude diat, ked uz budem citit pohyby. ci bude tiez babo reagovat na to teplucko a pradenie nasich chlapcov, ci naopak, ako budu oni reagovat, ked ich nahodou "kopne" 🙂

zuzu188
7. feb 2013

baby,ten môj chlapček maličký sa tak teší na bábo 🙂..donesie mi krémik a musí so mnou bruško natierať,dáva mi na bruško svoje hračky,aby sa bábo hralo,tulí sa ku brušku a pusinkuje ho 🙂..bude skvelý braček 🙂

pasad
7. feb 2013

dievcata, neviete co je s nefertitkou? ☹ uz nema v statuse august termin, nema uz ani fotku svoju, nepise...dufam, ze sa jej nestalo nieco zle ☹

zuzu188
7. feb 2013

@barchee naša psica Sandy strážievala Filipka,keď spinkával vonku v kočíku 🙂..len keď sa trošku pomrvil už bola v strehu 🙂..brala ho asi ako svoje šteniatko 😀..teraz sa od malého zas nepohne naša mačka 😀

cerkutka
8. feb 2013

ja asi zomriem z tej brutalnej bolesti hlavy. Najhorsie ze viem ze je to asi z toho ze vecer nieco zjem na noc...lenze co mam nechat chrusta hladneho?? normalne ma muciiii ☹ ked s tym neprestane od zajtra hladuje 😉 ja mu daaaam, este sa to ani nenarodilo a uz ake to je drzeee hihi🙂))

alaniska
8. feb 2013

@pasad jeej,macky su uzasne,aj ja chceem🙂

lucia192
8. feb 2013

@zuzu188 jééj to je aké roztomilé 🙂 môj zatiaľ len pusinkuje a hladká bruško, ale doniesť hračky aby sa malo bábo s čím hrať tak to je geniálne 🙂

grelu
8. feb 2013

@cerkutka na bolesť hlavy mi pomohla cola...ale mňa bolela zatiaľ chvalabohu len raz

misha1986
8. feb 2013

baby je normálne ked ma bolieva podbruško? také ťahy a niekedy aj pichanie?

sisulqa
8. feb 2013

@misha1986 urcite ano, roztahuje sa maternica, teda pokial viem. Mna boli stale, asi sa tam robi miesto pre slonica 😀

barchee
8. feb 2013

@pasad aj ja som sa to pýtala pred pár dňami tu, tiež som si všimla, že nemá v profile už nič 😒
@zuzu188 ano ano aj Čičo to robil, spal pri malom v spálni a keď sa malý zobudil, utekal za mnou a vrtel chvostom, tak sme furt vedeli, že už je hore drobec 🙂

pufa
8. feb 2013

@lucia192
@barchee ahojte 🙂 vidim ze uz riesite mená. mám podobný problém s manželom, že nejako ma vysmeje s každým menom, ktoré navrhnem, ale narozdiel od vás ten moj so ziadnym vlastným nápadom nechodí. 😠 Možno neskor ho to chytí. Mne sa asi v 11-tom týzdni snívalo, ze som porodila dievcatko, normalne som v sne rodila, akurat som nic necitila, len videla a bola velmi velka, podla mna aj 6-7 kilo a volala sa Karolína a mala dost huste kratke vlasy 🙂 tak neviem ako to dopadne, muz ma dva metre a 115 kg 😀 ale meno karolina sa mu nepaci a ani mne az tak nie. ale Branko je krasne meno pre chlapca, pre mna cislo 2 hned po Teodorovi. meno Teo sa mi velmi paci 🙂 U dievcatka som rozmyslala velmi nad menom Bronislava, len som jedina, komu sa to meno paci 🙂 potom Alica a Bianka. Nebude to jednoduche...

zuzu188
8. feb 2013

@lucia192 on má strašne rád detičky 🙂

barchee
8. feb 2013

@pufa moj muž je na tom rovnako ako tvoj aj výškou aj váhou 😀 a malý sa narodil predčasne, takže neviem koľko by vážil, kebyže sa na termín narodí 😅 ale teraz je z neho chlap veľký, je taký mocný, pevný...presne ako muž, nie tučný ale pevný veľký 😀 😀 šak si robím srandu, že keď ho budem nosiť do škôlky, bude taký vysoký ako ja 😀 😀 Moj brácho sa volá Branislav a je to riadny tlko 😀 😀 😀 mne hneď od začiatku tehu rezonuje v hlave Karolínka...tak ako pri prvom som hneď mala v hlave Riška, oni si sami vyberú 🙂 šak uvidíme, necháme sa prekvapiť, či bude môj tušák správny, ale v každom prípade je úplne iný ako pri prvom synovi... 🙂 Kamošky majú Teodorov, veľa to meno teraz dávajú deťom, to je ako 2 roky dozadu bol Maxim také časté meno... 😝

pufa
8. feb 2013

@barchee fakt? ja som este nepocula o nikom, kto by mal Teodora. Tak fajn, aspon nebude jediny, ked to teda bude chlapcek. ja si ale vnutorne myslim, ze to bude dievcatko, tak uvidime. 🙂 Maxima v rodine mame aj Karolínku, tak vyberieme niečo čo nemáme, nech sa to nemýli 🙂

lucia192
8. feb 2013

@pufa ahojky 🙂 no vieš čo, tak my pre chlapca už máme a dúfam, že na sto percent 😀 vybrala som meno Maxim 🙂 a dievčatko ešte nemáme vôbec 😀 a ani žiadne nápady, moja polovička nejak zaostáva s tými menami a vyberá fakt "kúsky" 😀

lucia192
8. feb 2013

@zuzu188 to je dobré, aspoň nebude mať v škôlke a škole problém 🙂

cerkutka
8. feb 2013

@grelu cola urcite nie...pre mna je to spustac🙂) akoze ja viem co mi to robi....ale neviem naozaj ci mam nechat svoje dieta hladne a nemat bolesti alebo sa najest a potom trpiet...neviem fakt co je lepsie/horsie...soffiina volba 😒

sisulqa
8. feb 2013

@lucia192 Aj my budeme mat Maxika 🙂 ale bude len Max kratko.

cerkutka
8. feb 2013

@pasad inak mas pravdu ze uz nefetinka nema v statuse ze caka babetko...vobec neviem co sa s nou stalo, skus jej napisat sukromnu postu

lucia192
8. feb 2013

@sisulqa no ja som tiež uvažovala či Max alebo Maxim, ale vybrali sme Maxima 🙂