Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Oplatilo sa som v 12tt a budeme mať dievčatko🙂
@monkovec @alaniska aj my mame dvoch kocurikov. su vykastrovani, iba v byte, pravidelne ockovani, vysetrovani veterinarom a hlavne su proste sucastou nasej rodiny. nevymenili a nedali by sme ich ani za nic! teraz si pravidelne lahaju ku mne chrbatikom k brusku, pradu a zohrievaju babatko. je to neuveritelny pocit a prejav ich lasky k este nenarodenemu dietatku 🙂
@pasad mne to robil náš havo, keď som čakala Ririho 🙂 som si sadla na zem k nemu a on si položil hlavu k brušku a zaujímavé bolo tom, že malý ma strašne kopal vtedy tam, kde mal pes hlavu...akoby cítil teplo, alebo že tam niečo je príjemné, milovala som to ako reagoval na psa 🙂 pokaždé do neho kopkal keď si havo ku mne lahol 🙂 teraz mu ale dáva riadne zabrať Rišino 😀 aj teraz, on cíti, že som zas tehotná, lebo vonku začal byť zas ostražitejší, je háklivejší keď sa nám niekto cudzí prihovorí, aj na psov reaguje prudšie...chráni nás, odkedy je Riri na svete, je Cheeko úplne iný, vonku nás stále kontroluje, malého chodí hneď ňuchať, keď spadne...je to zaujímavé sledovať, ako sa snaží nás ochraňovať a udržať v bezpečí 🙂
baby,ten môj chlapček maličký sa tak teší na bábo 🙂..donesie mi krémik a musí so mnou bruško natierať,dáva mi na bruško svoje hračky,aby sa bábo hralo,tulí sa ku brušku a pusinkuje ho 🙂..bude skvelý braček 🙂
dievcata, neviete co je s nefertitkou? ☹ uz nema v statuse august termin, nema uz ani fotku svoju, nepise...dufam, ze sa jej nestalo nieco zle ☹
ja asi zomriem z tej brutalnej bolesti hlavy. Najhorsie ze viem ze je to asi z toho ze vecer nieco zjem na noc...lenze co mam nechat chrusta hladneho?? normalne ma muciiii ☹ ked s tym neprestane od zajtra hladuje 😉 ja mu daaaam, este sa to ani nenarodilo a uz ake to je drzeee hihi🙂))
baby je normálne ked ma bolieva podbruško? také ťahy a niekedy aj pichanie?
@lucia192
@barchee ahojte 🙂 vidim ze uz riesite mená. mám podobný problém s manželom, že nejako ma vysmeje s každým menom, ktoré navrhnem, ale narozdiel od vás ten moj so ziadnym vlastným nápadom nechodí. 😠 Možno neskor ho to chytí. Mne sa asi v 11-tom týzdni snívalo, ze som porodila dievcatko, normalne som v sne rodila, akurat som nic necitila, len videla a bola velmi velka, podla mna aj 6-7 kilo a volala sa Karolína a mala dost huste kratke vlasy 🙂 tak neviem ako to dopadne, muz ma dva metre a 115 kg 😀 ale meno karolina sa mu nepaci a ani mne az tak nie. ale Branko je krasne meno pre chlapca, pre mna cislo 2 hned po Teodorovi. meno Teo sa mi velmi paci 🙂 U dievcatka som rozmyslala velmi nad menom Bronislava, len som jedina, komu sa to meno paci 🙂 potom Alica a Bianka. Nebude to jednoduche...
@pufa moj muž je na tom rovnako ako tvoj aj výškou aj váhou 😀 a malý sa narodil predčasne, takže neviem koľko by vážil, kebyže sa na termín narodí 😅 ale teraz je z neho chlap veľký, je taký mocný, pevný...presne ako muž, nie tučný ale pevný veľký 😀 😀 šak si robím srandu, že keď ho budem nosiť do škôlky, bude taký vysoký ako ja 😀 😀 Moj brácho sa volá Branislav a je to riadny tlko 😀 😀 😀 mne hneď od začiatku tehu rezonuje v hlave Karolínka...tak ako pri prvom som hneď mala v hlave Riška, oni si sami vyberú 🙂 šak uvidíme, necháme sa prekvapiť, či bude môj tušák správny, ale v každom prípade je úplne iný ako pri prvom synovi... 🙂 Kamošky majú Teodorov, veľa to meno teraz dávajú deťom, to je ako 2 roky dozadu bol Maxim také časté meno... 😝

@lucia192 záha ešte len bude na konci 😀..našťastie som to nezažila