Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@freyjanr aj ja mám Lauru 🙂
@lucia192 tak u nas Max neprichaza do uvahy lebo psa mame Maxa a to by bolo divne,pacil sa mi Richard ,ale to mi zrusil manzel,ale zatial so ziadnym navrhom neprisiel vraj je este casu dost a este premyslam nad Sebastianom,alebo Felixom,len si neviem predstavit zdrobnelinu.
Udievcatka by som to mala jednoduchsie Eliska,Sabina,Lujza,Sona ,ale ja mam pocit ze budeme mat chlapca tak uvidime.
@darka2001 No lenže ja nechcem Maxa, ale Maxima 🙂 a tak ho aj budeme volať - Maxim/Maximko 🙂 Ja mám Sebastiána a volám ho Sebastiánko, Sebík, Sebko 🙂 niekto volá aj Bastík ale to zase ja poznám psov, čo sa volajú Basty.. a Félixa som uvažovala aj ja ale tak buď teda Félixko alebo Felko, my sme sa už u dievčatka rozhodli, že bude Zarka 🙂 ale tiež mám pocit, že to bude chlapec 🙂
ahojky
kukam,ze preberate mena. nam kamoska uchmatla Deana,tak teras neviem ake dame,aby sa aj k priezvisku hodilo.
Vcera som uz skoro videla nase babo,ale som sa neodstala na sono,tak az v pondelok ☹
Toto som dnes nasla,ak by dakoho zaujalo, kedze u nas som zatial nenasla cvicenie pre tehotne
http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/tehot...
pekny dnik vseckym
@zuzu188
ja pijem na zahu napoj z mladeho jacmena hned rano a popijam ho aj do obeda, inak by som bola ako pri prvom tehu 4mes na vode a hroznovom cukre,aby som nevracala. Ked je v zaludku vela kyseliny, vzdy ju treba zriedit hlavne cistou vodou. Segre zas pomohol slaby caj z medovky a rooibosu-ona uz ani hlt vody nemohla a este jedla chlorelu od 1tab postupne zvysovala a za par dni bola vpoho. Dovtedy skusala kadejake jedla,kombinacie a nic. Fatra nepomaha, max zvysi tlak a zatazi oblicky vysokym obsahom sodika. No a bez upravy stravy to ties nejde. Viac cerstvej zeleniny ako polotovarov. Ovocie v doobednych hodinach,na vecer uz nie. Kurna a mne akurat vecer ide chut na pomarance.
Drzim palce
@freyjanr v prvom rade pri pôrode trpí viac dieťa ako rodička a tomu od bolesti nikto nič nedá...sú s ňou spojené aj dosť vážne komplikácie..škoda,že už nemôžem nájsť článok,ktorý som čítala ešte počas prvého tehu o nej...tá bolesť pri pôrode sa dá vydržať,bola to taká iná bolesť..taká "krajšia"..ja si ani pôrod bez bolesti neviem predstaviť
@zuzu188 😀 hah joj ja som bola v škôlke čert 😀 chlapcom som sťahovala gate až kým neostali s holým zadkom 😀 a viem, že som sa v škôlke raz aj vydala 😀 a milovala som paradajkovú polievku s písmenkami od tety kuchárky kdež to doma od mamky som ju nemala rada 😀 zlaté časy a teraz už mám svoje deti, bože ako ten čas letíí 🙂
@freyjanr ja som mala epi zaplatenú, ale mi ju nestihli dať....neľutujem 🙂 ani teraz si ju nedám, dokonca kamoška, čo rodila prvého s pei a druhé jej epi už nedopichli, lebo bol pôrod moc pokročilý - mi vravela, že teraz bez epi sa jej lepšie rodilo, lebo všetko cítila...ja som jej to vravela, nie je nad to cítiť signály svojho tela a riadiť sa nimi 😉 telo samo ti dá vedieť kedy tlačiť a kedy oddychovať...epidurálka to všetko utlmí...a zbytočne. Tá bolesť je najhoršie posledné kontrakcie pred samotným pôrodom bábätka, vytlačenie bábätka už bolí len máličko, ja som bola prekvapená, že to nebolo až také hrozné dokonca, stále som čakala tie neuveriteľné bolesti a oni nikde 😀 ale mala som bezproblémový pôrod, kebyže sa trápim 3 dni tak asi hovorím inak...ale ja som bola spokojná s prirodzeným pôrodom 🙂
@zuzu188 no nad tym som ani nerozmyslala ze aj dieta trpi,to bolo pekne sebecke odo mna,citala som tento clanok http://baby-web.topky.sk/clanky/a1341-Epiduralk... asi by to chcelo aj nejaky nepropagacny si precitat
inak je tu aj niekto kto bude rodit v NR?
@mojkamoj no mam spanku uz dost, konecne som zacala spat skoro normalne, akoze zobudim sa este zoparkrat v noci ale nie je to tak ako predtym ze nemozem spat...ale vidis..to ma nenapadlo ze moze to byt aj svietenie, my zvykneme zaspavat pri telke...vidis..no neviem skusim najskor s tym nejedenim a ked to nepomoze tak vypnem telku🙂) joooj moja tha ty to mas fakt tazke ked ani pit nemozes....boooze tak to moj bolihlav je asi nic oproti tvojim problemom..snad to rychlo prejde...

@freyjanr ja som chcela niečo ako Zoe, Zara, Darja.. neviem mne sa strašne páčia atypické mená 🙂