Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Kočky chystáte sa niektorá do Poľska? Ak ano kedy a kam?
@penelope111 zevraj sa tam oplatia plienky, ja byvam pri PLR hraniciach ale nechodievam moc, ale asi zacnem 🙂 Na co chces ist ty? Ja ked chodim tak - Jablonka, ale nie trhy, ale obchody
@lylkatomaskova to uz kupijes odsavacku? :D ja si kupim tu na vysavac co sa pripaja,vyzera to brutalne ale je to dobra vec
@penelope111
@lenkafurindova my sme v Poľsku kupovali DADA plienky...boli super 🙂
@lenkafurindova
@zuzu188 Chcela by som odsávačku elektrickú avent ale u nás stojí cca 120 eur a to sa mi nechce za to dať. Vraj v Poľsku sa dá kúpiť za 40 eur. Neviem čo je na tom pravdy. Poznáte tam aj obchody s detským oblečením a tak? Ja som bola raz v Targu a raz v Poľskom Tešíne ale nie v obchode. V tedy ma takéto veci nezaujímali 😀
@penelope111 odsávačka ti bude úplne stačiť obyčajná z lekárne na vysávač..my sme ju kúpili za cca 7 €...a stačí ju kúpiť vtedy,keď ti bábo ochorie..my sme ju skôr nekúpili
a mám o ďalšieho pol kila menej..kiežby to takto šlo aj po pôrode 😀
baby a kociariky ste uz pozerali? my sme si uz vcera vybrali..manzel chcel aj kupit ale som mu povedala ze este pockame aspon mesiac....vy uz mate?
@zuzu188 Zle som to napísala 😀 Myslela som odsavačku na mlieko 🙂 Na soplíky chcem tu na vysávač 🙂
@cerkutka Aký mate vybratý? Ja zatiaľ len na nete pozerám,
@zuzu188 presne tieto dada mi odporucila kamoska co ma babo.. ja som si zatial objednala pampersky pre novorodencov a potom este od 4-6kg a potom prejdem na lacnejsie 🙂
@zuzu188 preco mas o pol kila menej? byva ti este zle ci z toho? ja len naberam bohaca :/
@penelope111 vola sa cam dynamico..taliansky vyrobca...splna vsetko co sme my potrebovali..🙂)
@penelope111 jááj..na mlieko si určite dopredu nekupuj..nemusíš ju vôbec využiť..ja som si kúpila ručnú aventku,keď som ju v pôrodnici používala prvý týždeň (tam mi ju oni požičali),lebo som nemohla vtedy ešte malého kojiť,som si myslela,že ju využijem doma...iba zavadzala a neskôr ju malý pokazil,tak šla do koša
@lenkafurindova lepšie ako pampers sú babylove z DM-ky a sú aj omnoho lacnejšie
@lenkafurindova neviem..normálne jem všetko
@cerkutka ja tiez zatial na nete, nasla som favorita ale za 800e bohaca, tak musim cakat ci nasporim alebo vezmeme iny 🙂
@zuzu188 ved ty si zase profik vo vsetkom, ty kokos, ma budes ucit ako prvorodicku 🙂 no skoda, ze som nevedela, lebo tie pampers som objednala cez net, bo som v robote, nevadi 🙂
@zuzu188 ale nebyva ti uz zle nie?
@lenkafurindova však minieš a potom vyskúšaš iné 🙂..my sme tiež používali pampers,potom dada a nakoniec babylove..už nebýva
@lenkafurindova posli link

juchú dnes na mňa konečne prišla prvá tehotenská chuť na niečo iné ako sladké, konečne začínam normálne jesť, no teda "normálne" 😀 drobček si zapýtal poriadne veľkú a šťavnatú syrovú pizzu 😀