Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@cerkutka Ten som aj ja pozerala len sa mi na ňom nepáči jedna vec a to je strieška na športovej časti strašne sa mi zdá hranatá a ja neznášam hranaté veci asi preto mam aj gauč polkruh 😀 To je len moja deformácia ale ináč je ten kočík veľmi pekný 🙂 Akú farbu ste pozerali? Ja rozmýšľam nad tým alebo nad dorjanom 🙂
@zuzu188 Sa bojím aby som nedostala zápal ako moja sestra. Tá neodsávala a dostala taký zápal prs že sa s toho nemohla dostať aj kojiť musela prestať.
baby a tie plienky sa dajú v Poľsku bežne kúpiť alebo?Ja tam tiež plánujem ísť na nákup, chcela som Pampersky, ale tak uvidím, ako sa to tam cenovo pohybuje. Kočíky pozerám aj ja, ale keď sa mi ako tak pozdáva zostava s vaničkou, tak ten športiak, nič moc...Máte nejakých favoritov??? 🙂
@zuzu188
@lenkafurindova Všetky kočky čo poznám čo majú deti používajú plienky s tesca tie zelené a si ich najviac chvália. Pampersky vraj pretekajú a zaparuje sa v tom ritka 🙂
@lenkafurindova To je tiež pekný kočík, ale mne sa zdá že je nízko vanička keďže meriam 172 cm by som sa musela veľa zohýnať 🙂
@penelope111 ja mam tiez 176cm ale rada sa kvoli nemu zohnem ;)
@lenkafurindova To ja taká ochotná nie som 😀
Kedysi sladkosť 1-2 krát za mesiac, teraz každý deň aspoň jeden keks.Som zvedavá ako budem vyzerať o pár mesiacov 😝
Baby inaksie aj vy mate ten problem /ktorym samozrejme nie je zle/ ze ked sa najete napr. aj do syta a do hodinky ste hladna ako keby ste nejedli ???
@lenkafurindova ja som na tom rovnako, preto sa snažím jesť menej ako pred tehu lebo viem, že za hodku, dve som zas hladná 😀
@penelope111 ja som mala tiež zápal,iba som mala skoro celý deň malého na prsníku a na druhý deň už bolo ok
@penelope111 mi sme mali raz tescové a už nikdy v živote...boli hrozné...strašne tvrdé a zle sali
tak my sme zas len tesco, zo všetkých druhov pampersiek sa mi malá vyhádzala na ritke a úplne najhoršie boli tie parfumované. Takže ja môžem doporučiť zelené tescáče 🙂 ale tak kolko detských ritiek toľko názorov 😉
@freyjanr Chcem si kupit po porode ,ale tak zbieram informácie aby som vedela🙂 Takže na vysávač tak nevadí,že to znie blbo účel je hlavný
@zabavka je to hrozne s tym jedeni, ja sa snazim tiez menej ale niekedy sa mi neda 🙂
Baby, štvrtok som bola v poradni, všetko bolo OK. Ale od štvrtka pociťujem, že malinký kopká menej. Môže to byť tým, že už má málo miesta? Ako cítim ho teraz tak slabulinko, nie stále, ale v takých odstupoch. Je to OK?
ja mám termín 20 augusta 🙂)
Baby dá sa "zariadiť" aby som rodila skor tak cca o dva týždne ak miminko bude ok a na cisársky,Prosím nheodcudzujte ma,že som padavka ..lebo pri prvom porode to bolo niečo katastrofalne....Rodila som v Šaci došla som tam o druhej ráno,že mi praskla plodová voda a nič mi nebolo hneď ma prijali a o dve hodky začali kontrakcie prvé dve hod.sa to dalo zvládnuť ale potom tá bolesť bola ukrutná a trvala nonstop žiadne prestávky resp desať min.nič a desať min konzrakcia niečo v tom zmysle ...Takto ma nechali vrieskať 12hodín bez ničoho bez vody epiduralo no nič vracala som triasla som sa nevedela som dýchať dávali mi kyslík "hodili ma do sptrchy tam ma nechali netuším koľko ležala som tam poskrúcana aspoň že som dýchať vedela.Odpadla som tri krát .Doktorka ako ma prebrali začala na mňa vrieskať že čo robím že si decko zabijem a že nech tam nezjapem kto to má počuvať.Bola to taká bolesť,že som chcela zomrieť nech miminko vyberú a chcem zaspať aby som mala pokoj.Naraz došli asi dvanásti lekári a to nepreháňam že mám ísť na salu prisaham že som sa plazila tam nikto mi nepomohol nikto vobec uspali ma prebrala som sa mám krásnu dcerku to ma tak naplnilo šťastím že na všetko to som na čas zabudla a že to stálo za to.Bola udusená museli ju oživovať ani raz odked ma prijali mi nespravili dajaký ultrazvuk alebo hoc čo či je v poriadku cítila som sa ako posledná romka z Luníka 9.Tak preto sa pýtam či sa dá skor na cisarsky atď.Vyčítam si to aj ja možno ja neviem ja som dajaku chybu spravila pri tom porode že mi tak bolo no ja neviem.
@lylkatomaskova a co tak zmenit nemocnicu a zazmluvnit si dokiho?
Kocky ja sa zase chystam aj na kocik do polska.sesterka tam kupila minuly rok o polovicu lacnejsie ale sampzrejme ze v obchode.ale niekedy az na jar
No do Šace určite už nepojdem to je samozrejme..Ale ako si to myslela zazmluvniť si niekoho
@darka2001 Oplatí sa do Polska neviem keď sa niečo pokazíako to bude s reklamáciou
@lylkatomaskova myslím, že ty si nespravila chybu žiadnu, počula som už viacerých žien ako "pekne" sa v Šaci ku ním správali (kedysi som v KE žila, tak poznám nemocnicu), predpokladám, že si nebola VIP pacientka, teda nemala si zaplatené, lebo kto nemá zaplatené, tak ten je v pôrodnici handrou.. takže si nič nevyčítaj a po takejto skúsenosti by som aj ja šla plánovanou sekciou 🙂 určite sa to dá vybaviť, ale na to asi potrebuješ zazmluvniť lekára a s ním sa dohodnúť 🙂 a určite v inej pôrodnici ako bol prvý pôrod 🙂
ahojte baby, tie,co ste v 16tt ako sa citite? boli vas nieco alebo? lebo mna nic, az mam z toho uz pomaly strach 🙂 snad je vsetko v poriadku ked nic neboli 🙂))
@lylkatomaskova zazmluvniť si lekára znamená, že sa s ním dohodneš za istú sumu neviem koľko to je cca 300eur a on bude mať nad tebou dohľad, bude ti robiť vyšetrenia a príde k tvojmu pôrodu aj mimo služby ak by bol spontánny, samozrejme vie s tebou aj naplánovať sekciu 🙂 spýtaj sa na to svojho gynekológa 🙂

@mojkamoj no bodaj by si mala pravdu, teda s tym, ze bude taky kratky, nie s tym, ze to nestihneme 😀