Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lylkatomaskova vieš čo, to že je perfektná hovoria tie, čo strčili doktorovi do vrecka ;) poznám pár žien čo neplatili a nechali ich trápiť sa, nič si z toho nerob.. 🙂
No aj ja si myslím...Ale moja naj kamoška tam rodila tiež aˇnechali ju si odtrpieť svoje a stále ten istý názor ,ale tak čo už...teraz mám dilemu že kam či Nová či stará.K novej mám odpor a tio z dovodu,že tam nechali zomrieť moju mamu...ale že vraj je tam JISKA pre novorodeniatka tak ja fakt už neviem
@lylkatomaskova ani nie ze to znie blbo ale raz som to videla kamartku robit a mala som pocit ze to tu malinku vcucne :D strasny hluk a sila ale tvrdia mi ludia ze to je najlepsie
@lucia192 no preto som s tym zacala,doteraz som bola leniva jak nikto :D ale kazdy den minimalne tu polhodinovu prechadzku dam,citala som ze bud prechadzky,joga alebo plavanie a kedze plavanie na plavarnach sa neodporuca koli infekcii a na jogu sa mi nejak nechce tak ostalo len toto
@lylkatomaskova verím ti že taký dôvod zaváži, ale z hľadiska pôrodu je jednoznačne nová najlepšia 🙂 a ešte keď tam je JIS neni čo riešiť 🙂 v starej rodila moja sesternica a vraj to nebolo dobré
ked tento kocik nenajdem aj cez leto asi budem musiet dieta nosit na rukach,neni nadherny?strasne sa mi lubi takyto styl,mierne starozitny http://www.mall.sk/kociky-sportove-stvorkolky/s...
Fu asi si tie nemocnice pojdem omrknut a spravím si názor...a čo povie manžel 🙂
Pekný kočiarik aj mne sa takýto štýl páči...Nemusím ani trojkolky
ahojte poradte mi nieco sa silnu migrenu .... lieky nie..
@nasta197 majorankovy caj,z vlastnej skusenosti potvrdzujem ze zabera
http://receptar.zena.atlas.sk/majorankovy-caj/n...
@freyjanr tak držím palce nech sa vám to rozbehne čo nejlepšie 😉 ja robim v jednej firme v BA finančného poradcu, čiže mám len stretnutia s klientmi kde spíšeme zmluvy, preto som aj išla na polovičný úväzok, lebo malého môžem brať so sebou na stretnutie, iné by bolo stáť 12 hodín za pokladňou, tam by som asi po materskej hneď nenastúpila
@lylkatomaskova mas presne pravdu ,slobodna a mlada tak to bola zla kombinacia pre sacu,smutne,lebo mam pocit ,ze v dnesnej dobe to vsade tak chodi a kam chodis na sukr gyn ak smiem vediet,ka tvoja dr je aj porodnik tak sa skus dohodnut s nou,alebo nech ti ona poradi ved doktori sa medzi sebou poznaju,za kym ist,alebo ako to urobit.
Este sa chcem poradit, v posl tyzden mam akoby tlak okolo maternice,moc mechura,nieje to bolest,ani krce,ale obcas aj ked si sadnem tak mam akoby citim cele pav dno,moze to byt tym ,ze sa to tam cele stale roztahuje?
Hahaha ta Vy ste teda🙂 Netušila som že to niekedy v živote poviem ale ja mám svokru najlepšiu na svete 😵
@darka2001 Ano spýtam sa jej v Pondelok mám kontrolu tak uvidím čo mi na to povie....Chodím na Zelezníky Gemerska 3 Mudr.Melichová je užasná som s ňou maxim.spokojná

@lucia192 Ano máš pravdu nebola som VIP klientka Bohužiaľ som nemala na to vtedy peniažky mala som ledva 20 rokov nebola vydatá ta asi to aj vďaka tomu tak vyzeralo.Dosť ma to mrzí..prešlo šesť rokov a keby som tam došla teraz vydatá vyštudovaná právnicku fakultu hneď by to bola "iná káva" a pritom som stále tá istá osoba.Navštevujem súkromnú gyn.kliniku a doktorka je super tak dúfam,že to bude už lepšie.Lebo už nemám a určite nebudem mať ani toˇklko síl ako vtedy niečo také vobec prežiť.Skoro každý neviem sko chváli tú Šacu a pritom to bola abnormálna katastrofa.Nemám rada názor v tom zmysle že je to súkromná tak je to lepšie.Súkromná znamená to že to má jeden alebo viacerí majitelia ktorí sa na tom nabaľuju a nejde to do štátnej pokladnice a preto to nemudí byť to naj,ale to už je na inú temu🙂