icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lylkatomaskova
9. feb 2013

@lucia192 Ano máš pravdu nebola som VIP klientka Bohužiaľ som nemala na to vtedy peniažky mala som ledva 20 rokov nebola vydatá ta asi to aj vďaka tomu tak vyzeralo.Dosť ma to mrzí..prešlo šesť rokov a keby som tam došla teraz vydatá vyštudovaná právnicku fakultu hneď by to bola "iná káva" a pritom som stále tá istá osoba.Navštevujem súkromnú gyn.kliniku a doktorka je super tak dúfam,že to bude už lepšie.Lebo už nemám a určite nebudem mať ani toˇklko síl ako vtedy niečo také vobec prežiť.Skoro každý neviem sko chváli tú Šacu a pritom to bola abnormálna katastrofa.Nemám rada názor v tom zmysle že je to súkromná tak je to lepšie.Súkromná znamená to že to má jeden alebo viacerí majitelia ktorí sa na tom nabaľuju a nejde to do štátnej pokladnice a preto to nemudí byť to naj,ale to už je na inú temu🙂

lucia192
9. feb 2013

@lylkatomaskova vieš čo, to že je perfektná hovoria tie, čo strčili doktorovi do vrecka ;) poznám pár žien čo neplatili a nechali ich trápiť sa, nič si z toho nerob.. 🙂

lylkatomaskova
9. feb 2013

No aj ja si myslím...Ale moja naj kamoška tam rodila tiež aˇnechali ju si odtrpieť svoje a stále ten istý názor ,ale tak čo už...teraz mám dilemu že kam či Nová či stará.K novej mám odpor a tio z dovodu,že tam nechali zomrieť moju mamu...ale že vraj je tam JISKA pre novorodeniatka tak ja fakt už neviem

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 odpadnem ze valit :D aj ja mam 2 kg hore preto sa aj sudujem ze v jakej forme mam zrazu stehna,asi za to mozu aj tie dlhe prechadzky kazdodenne

freyjanr
9. feb 2013

@lylkatomaskova ani nie ze to znie blbo ale raz som to videla kamartku robit a mala som pocit ze to tu malinku vcucne :D strasny hluk a sila ale tvrdia mi ludia ze to je najlepsie

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr tak to určite, budeš vyšportovaná mamina 😀 ale počula som že prechádzky veľmi pomáhajú pre kľudnejšie bábo v tehotenstve 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 no preto som s tym zacala,doteraz som bola leniva jak nikto :D ale kazdy den minimalne tu polhodinovu prechadzku dam,citala som ze bud prechadzky,joga alebo plavanie a kedze plavanie na plavarnach sa neodporuca koli infekcii a na jogu sa mi nejak nechce tak ostalo len toto

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr prechádzka je asi najlepší výber 🙂 môžeš to robiť kedykoľvek akokoľvek a kdekoľvek a ešte si za to ani neplatíš 😀 mňa už tiež trhá na prechádzku, no do 14.2. mám kľudový režim, potom som zvedavá čo mi povie dokino na poradni, dúfam, že mi ho zruší 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 a musis lezat alebo to len nemas prehanat s pohybom?

lucia192
9. feb 2013

@lylkatomaskova verím ti že taký dôvod zaváži, ale z hľadiska pôrodu je jednoznačne nová najlepšia 🙂 a ešte keď tam je JIS neni čo riešiť 🙂 v starej rodila moja sesternica a vraj to nebolo dobré

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr musím ležať, ale tak neležím 24/7 veď to sa nedá.. 😒

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 no ved toto,aj ja som nejak zacala prekypovat energiou,prve 2 mesiace som furt spala...chyba mi robota :( od jesene som nezamestnana

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr mne tiež chýba práca a vôbec teraz posledný týždeň výjsť niekde medzi ľudí, je to otrasné, keď moji chlapci idú na nákup alebo prechádzku a ja zase ostávam doma v posteli :(

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 a ty si nezamestnana alebo PN?budem drzat palce za 5 dni

freyjanr
9. feb 2013

ked tento kocik nenajdem aj cez leto asi budem musiet dieta nosit na rukach,neni nadherny?strasne sa mi lubi takyto styl,mierne starozitny http://www.mall.sk/kociky-sportove-stvorkolky/s...

lylkatomaskova
9. feb 2013

Fu asi si tie nemocnice pojdem omrknut a spravím si názor...a čo povie manžel 🙂

lylkatomaskova
9. feb 2013

Pekný kočiarik aj mne sa takýto štýl páči...Nemusím ani trojkolky

nasta197
9. feb 2013

ahojte poradte mi nieco sa silnu migrenu .... lieky nie..

freyjanr
9. feb 2013

@nasta197 majorankovy caj,z vlastnej skusenosti potvrdzujem ze zabera
http://receptar.zena.atlas.sk/majorankovy-caj/n...

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr ja som zamestnaná ale na PN momentálne, lebo po materskej som šla na polovičný úväzok popri rodičovskému príspevku 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 aspon mas nejaky prijem,ja som zufala teraz,odkazana na rodicov a priatela,ale rozbiehame teraz nieco s priatelom tak drz palce 🙂 mozno za 3 tyzdne uz budem robit vo svojom 🙂 prvy krat v zivote ma nebude zdierat milionarska svina jak pri poslednom zamestnani 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 a co robis na pol uvezku ked smiem vediet

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr tak držím palce nech sa vám to rozbehne čo nejlepšie 😉 ja robim v jednej firme v BA finančného poradcu, čiže mám len stretnutia s klientmi kde spíšeme zmluvy, preto som aj išla na polovičný úväzok, lebo malého môžem brať so sebou na stretnutie, iné by bolo stáť 12 hodín za pokladňou, tam by som asi po materskej hneď nenastúpila

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 no to je uplne super ze mozes mat maleho v praci so sebou a nerusi ta pocas stretnuti?

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr niekedy áno, niekedy nie, niekedy vystihnem chvíľu tak, že akurát spinká a niekedy keď je chorý tak ostane s babkou 🙂

freyjanr
9. feb 2013

@lucia192 jaj no to je dobre ze ho mas kde dat,moja mamina zije vo svajciarsku a svokru mam akoze zlatu ale len pokial nic od nej nikto neziada :D ja na to budem sama

lucia192
9. feb 2013

@freyjanr určite to zvládneš 🙂 ja mám zase svokru 500km odo mňa 😀 na východe 🙂 tak tam je najlepšia 😀 ale nie, nemôžem sa stažovať 🙂

darka2001
9. feb 2013

@lylkatomaskova mas presne pravdu ,slobodna a mlada tak to bola zla kombinacia pre sacu,smutne,lebo mam pocit ,ze v dnesnej dobe to vsade tak chodi a kam chodis na sukr gyn ak smiem vediet,ka tvoja dr je aj porodnik tak sa skus dohodnut s nou,alebo nech ti ona poradi ved doktori sa medzi sebou poznaju,za kym ist,alebo ako to urobit.
Este sa chcem poradit, v posl tyzden mam akoby tlak okolo maternice,moc mechura,nieje to bolest,ani krce,ale obcas aj ked si sadnem tak mam akoby citim cele pav dno,moze to byt tym ,ze sa to tam cele stale roztahuje?

lylkatomaskova
9. feb 2013

Hahaha ta Vy ste teda🙂 Netušila som že to niekedy v živote poviem ale ja mám svokru najlepšiu na svete 😵

lylkatomaskova
9. feb 2013

@darka2001 Ano spýtam sa jej v Pondelok mám kontrolu tak uvidím čo mi na to povie....Chodím na Zelezníky Gemerska 3 Mudr.Melichová je užasná som s ňou maxim.spokojná