icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lylkatomaskova
9. feb 2013

Keby som mala o trochu viac rockov a dnešné vedomosti žaloba by bola istá.Ale v nemocniciach sa spravodlivosti ťažko dovolá lekári personál držia spolu-....

darka2001
9. feb 2013

@lylkatomaskova Zuzka Melichova?

lylkatomaskova
9. feb 2013

@darka2001 ano ano ona poynáš?aká skusenosť?

monkovec
9. feb 2013

@lucia192 keby to už aj u mňa chcelo uťať 🙂

freyjanr
9. feb 2013

zeny poculi ste o niecom takom ze gel co sa ma kupit v lekarni pred porodom a potom to v porodnici date nech to pouziju a lahsie sa vyklzne babetko von?mne to zrovna jedna znama spominala ale nevie uz ako sa to vola

monkovec
9. feb 2013

@evkafi ja som nemala doteraz žiadne problémy, až na to že cítim sem tam také nepríjemné pocity ako pri menzese, ale to je rozťahovaním maternice.teraz sa mi trošku moje pohodove tehotenstvo narušilo zápalom močových ciest ☹ .

zuzu188
9. feb 2013

@lylkatomaskova na sále pred pôrod už nemôžeš jesť ani piť,kvôli tomu,keby bola potrebná akútna sekcia (je to operácia a pred hoci akou operáciou ti nedajú jesť ani piť)

zabavka
9. feb 2013

@lenkafurindova ja keď sa niekedy viac najem, tak mi je z toho zle celý deň, alebo zjem niečo, čo mi nesadlo...raz som si dala ráno topeničku s cesnakom a cítila som ju ešte večer 😖 😀

freyjanr
9. feb 2013

zeny uz som nasla ten gel http://www.dianatal.eu/slovakia/otazky-a-odpove... ja ho musim mat,mrknite to a vyjadrite svoj nazor podla mna perfektna vecicka

lylkatomaskova
9. feb 2013

To mi došlo neskor ale to že som bola smadna ma trápilo vtedy najmenej🙂

freyjanr
9. feb 2013

@zabavka topenicku s cesnakom kazdy citi cely den ja osobne aj celu noc a to aj ked si dam hodinovy kupel a liter mlieka :D

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr ja som ho tiež chcela,ale potom mi suseda povedala,že jej dcéra si ho kúpila a že je to riadna volovina 😖

zabavka
9. feb 2013

@zuzu188 Bedronka je obchod alebo...?Chceme tam ísť asi budúci týždeň, kuk nejaký nábytok a tak, kúpila by som aj tie plienky len sa bojím toho kupovať viac keď neviem, ako drobcovi sadnú 😒

zuzu188
9. feb 2013

@zabavka hej..to je u nich niečo také ako u nás Lidl

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 mozno len netusi jake by to mala bez neho :D ja nan pocuvam len kladne ohlasi

zabavka
9. feb 2013

@freyjanr ale pred tehu to bolo v pohode, ale teraz mi z nej bolo fakt ťažko, fuj... 😀

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 len mi pride pekne predrazeny ze 100eciek,si myslia ze ked su jediny na trhu mozu davat taketo palky alebo co

zabavka
9. feb 2013

@zuzu188 Vďaka, musím si zapísať ako sa volajú, lebo už som to aj teraz zabudla 😀

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr ja som tiež naňho čítala kladné ohlasy,ale tak zvládla som to aj bez neho 😀

zuzu188
9. feb 2013

@zabavka 😀

freyjanr
9. feb 2013

@zabavka mne je uz tazko aj zo sucheho rozku :D

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 no sak pisala si,tebe mozem len zavidiet porod 😀 ja som mala vzdy vo vsetkom komplikacie tak necakam ze toto bude len tak i ked by som uvitala taku zmenu

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr len aby si ho nemala ešte rýchlejší 😀..noo keby mi na brucho nezatlačil druhý dr. čo mal službu,tak by som rodila dlhšie..nemohla som malého vytlačiť,lebo bol na mňa veľký..na utz pred pôrod mi povedali,že má 3300g (nemala som už plodovú vodu) a pôrodná váha bola 3800g..riadny valibuk bol 😀..sa bojím aby druhé nemalo cez 4 kg 😀

zabavka
9. feb 2013

@freyjanr tak to som potom radšej ticho 😀 mne ani pri prvom tehu nebolo nič, ale teraz sa predsa niečo najde, napr. ani škoricu nemôžem cítiť...tak tajne dúfam, že to bude chalan 😀
Baby tie čo ste už rodili a dávali vám pásy na brucho, mohli ste sa počas toho monitorovania pohnúť, alebo nie? Lebo ja nie a to bolo pre mňa pri pôrode asi najhoršie, ležať len na boku a bez pohnutia... 😖

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 dufam ze budem mat take 2900 malinke jak som bola ja ale s frajerovej rodiny rodia 5 kilove slonicata tak mam pekny strach

zuzu188
9. feb 2013

@freyjanr tak to bude čosi medzi tým 🙂

zuzu188
9. feb 2013

dnešná večera gazdovská slanina 😀..ja sa jej neviem dojesť 😀

freyjanr
9. feb 2013

@zuzu188 dobru chut prajem :D boze prednedavnom by som si s jakou chutou dala aj s cibulkou mnam a teraz snivam o jablku a vsetko je zavrete :(

penelope111
9. feb 2013

@zuzu188 No tesco má viac druhov plienok, Biele tie su také ako igelit nechutné ale zelené su výborné.

freyjanr
9. feb 2013

zeny ja sa dneska tak nudiiim 😒 piste nieco 😀