Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lylkatomaskova Zuzka Melichova?
@darka2001 ano ano ona poynáš?aká skusenosť?
zeny poculi ste o niecom takom ze gel co sa ma kupit v lekarni pred porodom a potom to v porodnici date nech to pouziju a lahsie sa vyklzne babetko von?mne to zrovna jedna znama spominala ale nevie uz ako sa to vola
@lylkatomaskova na sále pred pôrod už nemôžeš jesť ani piť,kvôli tomu,keby bola potrebná akútna sekcia (je to operácia a pred hoci akou operáciou ti nedajú jesť ani piť)
@lenkafurindova ja keď sa niekedy viac najem, tak mi je z toho zle celý deň, alebo zjem niečo, čo mi nesadlo...raz som si dala ráno topeničku s cesnakom a cítila som ju ešte večer 😖 😀
zeny uz som nasla ten gel http://www.dianatal.eu/slovakia/otazky-a-odpove... ja ho musim mat,mrknite to a vyjadrite svoj nazor podla mna perfektna vecicka
To mi došlo neskor ale to že som bola smadna ma trápilo vtedy najmenej🙂
@freyjanr len aby si ho nemala ešte rýchlejší 😀..noo keby mi na brucho nezatlačil druhý dr. čo mal službu,tak by som rodila dlhšie..nemohla som malého vytlačiť,lebo bol na mňa veľký..na utz pred pôrod mi povedali,že má 3300g (nemala som už plodovú vodu) a pôrodná váha bola 3800g..riadny valibuk bol 😀..sa bojím aby druhé nemalo cez 4 kg 😀
@freyjanr tak to som potom radšej ticho 😀 mne ani pri prvom tehu nebolo nič, ale teraz sa predsa niečo najde, napr. ani škoricu nemôžem cítiť...tak tajne dúfam, že to bude chalan 😀
Baby tie čo ste už rodili a dávali vám pásy na brucho, mohli ste sa počas toho monitorovania pohnúť, alebo nie? Lebo ja nie a to bolo pre mňa pri pôrode asi najhoršie, ležať len na boku a bez pohnutia... 😖
dnešná večera gazdovská slanina 😀..ja sa jej neviem dojesť 😀
@zuzu188 No tesco má viac druhov plienok, Biele tie su také ako igelit nechutné ale zelené su výborné.
zeny ja sa dneska tak nudiiim 😒 piste nieco 😀

Keby som mala o trochu viac rockov a dnešné vedomosti žaloba by bola istá.Ale v nemocniciach sa spravodlivosti ťažko dovolá lekári personál držia spolu-....