icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zabavka
11. feb 2013

@miciluci v piatok idem na poradňu, tak jej to spomeniem, išla by som aj všeobecnej, ale tá je teraz na materskej a zastupuje ju nejaké čudo, tak to by bola škoda času ísť k nemu. Mám kúpené aj Magne B6, ale to neviem či môžem brať...

miciluci
11. feb 2013

@zabavka urcite jej to spomen,za to nic nedas.ja beriem magnezko 2-3 denne,ked ma bolim brusko tak si dam aj 3-4,lekar povedal,podla potreby.manzezko znizuje tlak,tak mozno by sa ti aj ten pulz trosku znizil,ale to sa tiez radsej spytaj na poradni 🙂. ja vsetko konzultujem tam,radsej sama neexperimentujem aby som drobcekovi neuskodila. riadim sa podla toho co mi doki dovoli a co mi doporucuje.zakazal mi cvicit-nevicicm.mam brat magnezko-beriem....atd 🙂...uplne mu verim,lebo je to skvely odbornik a som rada ze chodim prave ku nemu. naposledy som ale bola taka vystresovana z tyych vysetreni(NT.,krv...) ze ked mi dal priestor na otazky,uplne som zamrzla a na nic som si nevedela spomenut co sa chcem opytat 😀

freyjanr
11. feb 2013

@henriett19 a nezjedla si nieco nezvycajne?

freyjanr
11. feb 2013

@kkkatarina dcera ma kolko rokov?

freyjanr
11. feb 2013

@lenkafurindova teraz uz ano,akurat som dojedla obed ale pred tym len jeden jogurt,idem si konecne pospat trosku uz je vsetko ok

zabavka
11. feb 2013

@miciluci to presne ako ja, doma mám milion otázok a ked prídem na poradnu, tak mi všetko vypadne 🙂 Tak magnezko asi radšej brať nebudem, tlak mám 110/75 a keby sa mi zníži, tak to by už asi bol zas moc nízky. Počkám do piatku a uvidím. Z tej mojej dr. mám niekedy zmiešané pocity, raz som v tom týždni, potom zas v tom..tak neviem, som myslela, že sa riadi podla týždňa ktorý vychádza na utz, ale zrejme nie. Sa bojím ale potom, ako budú vychádzať tie testy čo sa robia ešte v 16tt. Snáď vie, čo robí 🙂

freyjanr
11. feb 2013

inak rodicia mi dneska kupili prve dupacky 🙂 nenormalne sa z nich vytesujem,je to ten najkrajsi kusok oblecenia aky som vo svojom zivote videla

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka kasli na tabletkove vitaminy teraz,mamina je zdravotna sestra a zakazala mi to brat,ja kazdy den vypijem flasku magnesie

zabavka
11. feb 2013

@freyjanr a koľko vody vypiješ tak za deň lebo u mňa je to celkom bieda...skúsim si ju kúpiť, uvidím, čo to urobí 😉

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka minimalne tu 1 flasku co je liter a pol vypijem,a este si dam trosku nejakej sladkej vody ci uz caj alebo malinovku,doktor mi vravel ze tekutiny su teraz strasne dolezite ze mam vela pit,doterz som nepila moc ale predvcerom som si doniesla 3 prepravky magnesie a s tymi bublinkami sa to pije lahsie 🙂

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka a doteraz si mala vyssi tlak?lebo ja mam cely zivot 90/60 a nestazujem sa,lepsie jak vysoky 😉

zabavka
11. feb 2013

@freyjanr mne je z bubliniek hrozne ťažko a som po nich nafúknutá, tak jedine nesýtenú, ale vďaka za tip 😉

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka aleco?no sranda ja presny opak :D po bublinkach si grgnem a uz je dobre :D

zabavka
11. feb 2013

@freyjanr nemala, niekedy tak ako ty, ale obvykle tak 110/70...teraz máš aký?

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka teraz sa mi celkom upravil,uz neviem kolko bolo na vysetreni,pockaj idem si zmerat 😀

zabavka
11. feb 2013

@freyjanr oki, čakám 😀

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka no mam 108/70 a 88 pulzov/min 😀 ze ma nenapadlo sa doteraz kontrolovat

zabavka
11. feb 2013

@freyjanr tak to máš v pohode, aj ten pulz 🙂 Ja neviem čo som ho mala tak vysoký, ale možno to bude aj tou vodou, že som nič nepila, koza 😀 Ale celkom sa mi oplatilo ísť na tú poradňu dnes, aj keď drobca som nevidela, čo som sa už tešila, že konečene po mesiaci...ale tak, dostala som prenatal box a zistila som, že som nič nepribrala za mesiac, čo je u mňa zázrak, tak som celkom rada 🙂

miciluci
11. feb 2013

@zabavka ja mam tiez nizsis tlak a preto ma podla mna stale boli hlava,ale aspon mi konecne opat po 3 mesiacoch zacala chutit kava,tak si jednu denne slabucku urobim a mam pocit ze mi je lepsie na tu hlavu. ja som aj rozmyslala ze si vsetky otazky spisem do konceptu a budem pripravena 🙂. juuuj,som rada ze mam dokiho ktoremu verim na 100%. ja zasa riesim problem,ze on v nasom meste nerodi a ci ist za nim rodit alebo ci rodit v zarucenen dobrej porodnici.neviem sa rozhodnut. ale bojim sa porodu teda poriadne 😅

freyjanr
11. feb 2013

@zabavka a preco si ho nevidela?ja som ho dostala pred tyzdnom jak sa tesim z tej pidi plienocky 🙂 a dobre mi padli tie brozurky lebo ja som fakt nic nevedela

mistrall
11. feb 2013

@os vies, ja som si vtedy povedala, ked som potratila, ze isto bolo moje babatko tak postihnute , ze by neprezilo a myslim ze je mensia bolest takto, ako potom keby sa trapilo len. To mi pomohlo, a vacsinou je to vzdy tak..zdrave babatko prezije, a vam sa to isto podari na druhy krat 🙂 drz sa 🙂

henriett19
11. feb 2013

@freyjanr nie praveze jem to take veci co jedavam stale a nikdy mi z nich nic nebolo, to asi tymi hormonmi bude 🙂

zabavka
11. feb 2013

@miciluci tak ja čo sa pôrodnice týka nemám o čom rozmýšlať, bude to TN 🙂
@freyjanr lebo dr. tam nebola, ale len sestrička

miciluci
11. feb 2013

@zabavka jeeej ja si tiez vyberam TN al. CA 🙂 mozno sa stretneme.

zuzu188
11. feb 2013

@miciluci ak pôjdeš rodiť do CA,tak sa možno stretneme 🙂...ja by som do inej pôrodnice rodiť nešla...bola som veľmi spokojná 🙂

miciluci
11. feb 2013

@zuzu188 tak to rada pocujem. dam potom vediet,ako som sa rozhodla 🙂

miciluci
11. feb 2013

@marin.frist ahoj,tak som si dala do albumu tie nohavice.tak si ma pridaj do priatelov,lebo to nemam zverejnene. este sa v nich aj ja odfotim ,len som nestihala. je to http://www.tehotenske-oblecenie.eu/

barchee
11. feb 2013

@darka2001 šak práve, nemám rada tie pásy, na leto si plánujem kúpiť také lahučké ľanové gate, v alpine pro som také videla, dúfam, že ich budú mať aj teraz na jar alebo na leto, mali takú hrubú mäkkú gumu na páse, boli super, ale len som ich okukovala vtedy 😝

som sa akurát vrátila z utz, už mi ho robila zvrchu bruška 🙂 NT je v poriadku, bábo sa hmýrilo, mrvilo, papalo palec stále 😀 krásne, 25.2. som sa objednala na malý 3D utz, tešim saaaaaaaa 😀 😵 😵

zabavka
11. feb 2013

@miciluci ja som tiež bola spokojná s pôrodnicou v TN, tak ma ani neprakvapilo jej umiestenie 🙂 A kedy máš termín?

marin.frist
11. feb 2013

@miciluci dakujem 🙂 som si Ta pridala ako priatelku, aby som potom mohla nakuknut do Tvojho albumu 😉