icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

ivana2209
11. feb 2013

@sisulqa Ahoj tak pred chvilou som sa vratila od doktora. Povedal mi, ze placenta neprekryva krcok, len don trosku zasahuje, ale ze by sa to malo upravit ako bude maternica rast. Babo je v poriadku, tak som rada. Nic sa neboj, bude dobre. Potom napis ako pokracujes.

ajka_h
11. feb 2013

Caute kocky tak sa pridavame aj my k vam termin cca 8.8 🙂 Presne na muzove narodeniny 🙂

lucia192
11. feb 2013

@ajka_h ahoj ahoj 🙂 vitaj medzi nami 🙂 tak to ti krásne vyšiel termín a krásny termín, možno mu dáš darček 🙂

miciluci
11. feb 2013

@zabavka termin mam 9.8. a Ty?

katla
11. feb 2013

Caute baby, Som teraz 13tt a celkom ma pobolieva podbrusko. Rano ani nie, ale do vecera sa to vystupnuje. Tade na spodku ako je mocak. Neni to nic neznesitelne, ale aj tak sa bojim.Hovorila som to doktorke a povedala, ze ak nekrvacam je to ok. Myslte, ze sa mi roztahuje maternica? Cakame dvojicky, takze asi je viac natiahnuta ako pri jednom babatku. Co myslite? Mate aj vy taku skusenost? Dakujem.

mistrall
11. feb 2013

@katla no podla mna hej, jaj mam tiez obcas take tlaky, aj pobolievanie, ale nie je to nic hrozne, potom to prejde obcas to nastupi, ak kedy, podla mna je to tahom za tie vazy, co drzia maternicu a jej roztahovanim a este viac kedze cakaas dvojicky..Myslim ze sa nemusis bat, mam to podla mna kazda druha 🙂

penelope111
11. feb 2013

@katla Ja mám také bolesti skoro stále a tiež mi Dr. povedala, že pokiaľ nekrvácam tak to asi bude v poriadku. Na každý UTZ chodím zo strachom :-/ Aj teraz v piatok idem a už som na nervy či je všetko ok. Magnézium si nedávaš?

katla
11. feb 2013

@penelope111 Presne toto prezivam aj ja. Stale si hovorim, ze isto je vsetko ok, ale aj tam ked mam UTZ, tak mam strach a radost zaroven. Ale brucho mi rastie,krvacat nekrvacam, tak si hovorim, ze "musi" byt vsetko ok. Ale aj tak som sa aj tu chcela poradit.

penelope111
11. feb 2013

@katla Ja tiež hovorím že určite je všetko v poriadku ale aj tak mám strach 🙂 V 7 tt mi Dr. povedala, že nevidí žiadnu akciu že nerastie a mala som prísť o týždeň. Sestrička mi mala brať krv a nechcela mi ju zobrať že počká čo povie Dr. či je všetko ok a ja som jej na to povedala, že mi ju kľudne môže zobrať, že určite je všetko ok aj tak bolo ale aj tak mám za každým strach. A hlavne sa spolieham na to, že ak by nebolo niečo v poriadku tak by som krvácala.

zabavka
11. feb 2013

@miciluci ja mám dva termíny, ale myslím, že to bude bližšie k tomu druhému podľa utz, teda 1.8 🙂

katla
11. feb 2013

@penelope111 Moje babatka su nastastie od uplneho zaciatku v poriadku respt. nik ma tak nevystrasil ako asi teba.
To je od tych lekarov niekedy neludske.

penelope111
11. feb 2013

@katla Však to bola som riadne v šoku. Musíme pozitívne myslieť, že je všetko ok 🙂

katla
11. feb 2013

@penelope111 Presne tak. Za chvilku budes citit kopkanie a budes mat istotu 🙂

penelope111
11. feb 2013

@katla Na to sa už neviem dočkať 🙂

pasad
11. feb 2013

@penelope111 ak sa nemylim, tak ja som sa prave dnes vecer dockala 😉

dara121
12. feb 2013

Ahojte babenky tak my sme už dneska 13+3tt. Včera sme boli na NT všetko v poriadku a v norme, meriame 7,5 cm. Je to krásne ako sa malé krútilo a točilo a neverila by som ako čkalo a nadhadzovalo ho !!! Je nádherné. Špiniť som prestala na konci 11tt tak som rada, že sa to ukľudnilo lebo ten stres prvé týždne bol hrozný. Sme šťastný, že to takto pokračuje a že rastieme krásne a že máme aj krv, ster, aj sono v poriadku. Zajtra idem ešte s výsledkami k svojej gynde tak dúfam, že zas uvidím malého /malú.

monkovec
12. feb 2013

Včera som prvý krát cítila pohyby môjho drobca, no bola som hotová.A ešte lepšie na tom je že ich cítil aj manžel 🙂

katarinka_brnka
12. feb 2013

@monkovec waaaw tak skoro supeeeer aj ja ceeeem 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monkovec
12. feb 2013

@katarinka_brnka no som bola riadne rada, nebolo to žiadne kopanie ale skôr také vlnenie.Manžel mi stále drží a počúva bruško a včera hovorí cítil som ho, tak som si položila ruku aj ja a cítila som pod rukou zreteľný pohyb.Dnes doktorka počúvala drobcovi srdiečko, a bolo presne tam kde sme cítili pohyb.Boli sme z toho obaja dojatý 🙂))Aj ty sa čoskoro dočkáš.

katarinka_brnka
12. feb 2013

@monkovec jeeej no krasa je to fakt zazrak 🙂 no ja idem na pradnu vo stvrtok tak sa tesim na mrnuuuska 🙂

lucka188
12. feb 2013

@monkovec Ja si stale myslim ze to nebudem vediet rozoznat od pohybov criev a podobne..

katarinka_brnka
12. feb 2013

@lucka188 aale rozorname :P

monkovec
12. feb 2013

@lucka188 keď to príde, tak to budeš určite vedieť rozoznať.veď si určite často držíš bruško, a toto bude iné ako čokoľvek predtým, niečo čo si ešte necítila.

miciluci
12. feb 2013

@pasad naozaj? 🙂)) a ake to bolo? co si citila?

mojkamoj
12. feb 2013

Ahojte,aj ja som už pocítila pohyby,hlavne ak ležím,už 4 dni a ak mi muž hladká bruško ,je to krásne,lebo vtedy aspon viem že je drobec tam a v poriadku 😵 je to také vydúvanie sa,tvrdé hrbolčeky,prajem nech to už pocítite každá 😵 a inak rozmýšlate niektorá nad šatkou,alebo niečoho na nosenie bábatka? zatial nad tým len premýšlam,nemám skúsenosti s týmto 🙂

monkovec
12. feb 2013

@mojkamoj mne sa mimča v šatkách veľmi páčia, ale príde mi to aspoň pre mňa také nemotorné.Skúsim skôr ergonomický nosič, z neho bábo raz dva vyberiem .Ale na druhej strane , keby som nemala stresy zo šatky išla by som určite do nej.

mojkamoj
12. feb 2013

@monkovec ja si myslím,že je to len o nácviku,skúsim to s tou šatkou ,chcela by som to namiesto nosenia na rukách,ak by plačkalo,nie na časté nosenie ale len semtam,alebo na rýchli prechod po vonku ,no uvidím,musím si o tom niečo prečítať,ale tiež sa mi to páči,aj ked zo začiatku som na to ked som to videla pozerala čudesne 😅 ale okuknem aj tne nosič 😉

penelope111
12. feb 2013

@pasad Super 🙂 Závidím 😀

lucka188
12. feb 2013

@mojkamoj Ja nad tym rozmyslam, ale nie som si ista ci je to dobry napad este v lete, lebo citala som ze to brutalne zohrieva a clovek sa z toho strasne poti..

darka2001
12. feb 2013

@pasad jej,pozeram,ze si 16 tyzden tak to mam za par,dufam.......