icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

alaniska
12. feb 2013

@monkovec aj mne sa zda,ze citim,ale vsade citam ze pri prvom tehu az po 20 tt,tak som taka zmatena,ale tak ked aj ty citis tak sa snad ani ja nemylim🙂

drnduliak
12. feb 2013

holky aj ja uz zretelen citim pohyby a strasne sa z toho tesiiim 😵 pri prvom tehu som 1x pocitila az po 20tt tak som celkom prekvapena, ze teraz to prislo tak skoro 😕 konecne sa hlasi, bublinka mala 😵

evkafi
12. feb 2013

@freyjanr ty si nezamestnana alebo PN?

zuzu188
12. feb 2013

@katla ahoj...ja mám tiež bolesti,ale podobajú sa skôr kontrakciám (najskôr ma rozbolia kríže a potom občas podbrušie)..dostala som lieky na udržanie tehotenstva,ale bábo je ok a verím,že aj bude 🙂

zabavka
12. feb 2013

baby aj ja už cítim asi týždeň, len sa mi to zdalo skoro, ale tak, nie som sama, tak snáď sú to pohyby 😀 V ktorej časti bruška ich cítite cca?

freyjanr
12. feb 2013

@evkafi nezamestnana

evkafi
12. feb 2013

@freyjanr a nedala si sa ani vypisat na PN?

freyjanr
12. feb 2013

@evkafi som nezamestnana takze naco PN? nechapem 😀 a navyse nie som chora ale tehotna

freyjanr
12. feb 2013

@evkafi preco sa pytas?

monkovec
12. feb 2013

@alaniska Dnes sa ma aj gynekologička pýtala či ešte necítim pohyby, povedala som že včera prvy krát a zapísala mi to aj do knižky.Takže ak by to bolo málo pravdepodobné určite by sa ma sama od seba na to nepýtala. Viem že to nebolo črevo, ale malý bubák 🙂

evkafi
12. feb 2013

@monkovec ako si vedela,ze je to pohyb babatka? 🙂

evkafi
12. feb 2013

@freyjanr len tak

alaniska
12. feb 2013

@monkovec idem na kontrolu v piatok,idem sa viac sledovat🙂

alaniska
12. feb 2013

@monkovec bola si na triple testoch?treba ist nalacno?ako dlho trvaju vysledky?

monkovec
12. feb 2013

@evkafi lebo si bruško hladkám stále a nikdy predtým som niečo takéto necítila.Bolo to ako keď ti niečo jemne prejde pod rukou a manžel to cítil tiež.

evkafi
12. feb 2013

@alaniska ja idem zajtra k dr, tak som hrozne zvedava ....

evkafi
12. feb 2013

@monkovec a uz si bola teda aj na tych velkych odberoch?

monkovec
12. feb 2013

@alaniska triple sú tie na vylúčenie vrodených vád?ak áno, tak na tie idem na budúci týždeň a odber sa robí na lačno.ke´d som sa pýtala za koľko budú výsledky doktorka povedala že do týždňa.Mám z nich celkom aj obavy, ale snažím sa na to nemyslieť. 😉

alaniska
12. feb 2013

@evkafi ja uz sa neviem dockat piatku,dufam,ze je male v poriadku,tesim sa a aj sa bojim zaroven

evkafi
12. feb 2013

@alaniska ono to vyzera tak,ze asi vsetky co sme tu mame take pocity 🙂

monkovec
12. feb 2013

@evkafi ešte som nebola na žiadnom odbere, len na začiatku tehu ten základný na HIV, žltačku a pod.budúci týždeň idem na odber na vylúčenie vrodených chýb.Dúfam že to bude ok, ty si už bola?

alaniska
12. feb 2013

@monkovec ano tie vrodene,ideem v piatok a na sono,chodim na sono kazde 2 tt

evkafi
12. feb 2013

@alaniska ja idem zajtra na tie triple testy ...ale verim,ze bude vsetko OK 🙂

alaniska
12. feb 2013

@zabavka ja pod pupkom cca 5-7 cm,v nedelu len take tuk a dnes take vlnenie,snad to niesu prdose🙂

evkafi
12. feb 2013

@monkovec ja idem zajtra na to . prave preto mam aj strach aj vsetko dokopy...

monkovec
12. feb 2013

@alaniska to ti závidím že tak často vidíš drobca, moja lekárka sono nemá takže sme mimi videli len raz v 12tt a teraz okolo 20 tt idem na ďalšie.držím palce pri testoch 😉

alaniska
12. feb 2013

@evkafi pevne verim,ze budeme mat v poriadku vysledky,drzim palce.NT som mala 0.9 cm,tak dufam ze DS nevyjde a chrbticku uz videl na sono,tak hadam vidi ci je ok

monkovec
12. feb 2013

@evkafi všetko dobre dopadne, hlavne sa nestresuj to by sa drobčekovi nepáčilo 🙂 aj ti závidím, ty to budeš mať už za sebou a ja budem ešte len čakať ako to dopadne.

alaniska
12. feb 2013

@monkovec to by som sa zblaznila,aj tie 2 tyzdne sa mi zdaju ako vecnost.Ja som po 3 MA na rizikovom,tak preto tak casto.

evkafi
12. feb 2013

@alaniska ja som na NT nebola vobec, chrbticu sme videli minule, tak dufam, ze dr vie co robi 🙂 uz nech je takto zajtra a potom budem trpnut aby mi len nevolali 🙂