Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ahojte, dnes som videla malé, ale za akú cenu...stala som na zastávke a zrazu cítim ako zo mňa niečo tečie....ale strašne. Keďže som bola vedľa nemocnice, hneď som letela tam. Najskôr na wc, kde som zistila, že som komplet od krvi, takže okamzite lekár. Ten ma najskôr pozrel a že nekopletny potrat. Ani neviem ako som odtiaľ vyšla....cestou na sono som plakala tak, že som ani nevidela kadiaľ idem. Na sone zázrak...malé v poriadku ale hematom pod placentou. Takže teraz lezim v nemocke a modlim sa, nech to dobre dopadne :-/
@evkafi ja sa citim tiez v pohode,bolia ma akurat prsia od zaciatku tehu,brusko male,dnes mam pocit,ze sa do rana riadne zmensilo,som sa aj zlakla,ze kde je.Pribrala som len 1 kg,ale tehu rifle uz nosim.Tiez sa sledujem dost,ci sa mi prsia nezmensili a tak.Obavam sa toho bruska,mala som stale pocit takeho plneho brucha a dnes vobec a to som ani nebola na wcku.
@grelu Ahoj, viem ako ti je. Ja som asi v 6tt v robote zacala z nicoho nic krvacat. Ziadna bolest, krce len krv... Hrozne som sa zlakla. Primarove slova v nemocnici:"Nevidim to ruzovo, ale ak chcete pockat, pockame" Polezala som si sedem dni v nemocnici, na injekciach a tabletkach, ktore beriem este aj dnes. Na vianoce ma pustili, krvacanie na druhy den preslo, ale asi do 12tt som spinila. Nastastie sa hematom vstrebal a ciastocne vyplavil spinenim. Drzim prsty, neboj urcite to dobre dopadne. Snaz sa neplakat aj ked viem, ze niekedy sa neda...
ahojte, mate niektora problemy s pichanim v panve a sedacieho svalu medzi nohami?dnes ma tam zacalo pri chodzi pichat, je to tym ze sa roztazuje panva a posva?
Diky baby....pevne verím, že sa malé udrží
@grelu drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!
@grelu Držím palce aby bolo všetko ok.
dnes som si v Lidli kúpila 4 tehotenské pásy na bruško,jeden je aj s potlačou 🙂...1ks stál okolo 1,50 €..no nekúp to 🙂
@miciluci vcera cely vecer, ked som lezala uz na boku v posteli, som mala take zvlastne pocity tak 8cm pod pupkom smerom dolava. nieco medzi plynatostou, tupymi krcmi a pulzovanim krvi v podbrusku. fakt to neviem popisat lepsie, ale zazivala som to prvykrat a bola to taka zmes roznych pocitov. ked som si na podbrusko prilozila ruku a trosku zatlacila, mala som pocit, akoby to boli prve pohyby. potom som si vytiahla fetal doppler a pri tom mieste, cca 5cm napravo som hned nasla aj tlkot srdiecka babatka 🙂. tak uvidime, ci sa to bude stupnovat a zintenzivnovat.
ale nechcem, aby sa niektore z vas zlakli (prvorodicky ako ja), ze to este necitite. ja totiz cvicim relaxacie, taky kvazi autogenny trening uz par mesiacov a dozvedela som sa dnes od jednej doktorky, ze som to mohla prave vdaka tomu citit uz takto skoro, kedze tie relaxacie clovekla ucia vnimat svoje telo intenzivnejsie.
@penelope111 @lucka188 urcite sa skoro dockate a spoznate to! je to fakt strasne zvlastny pocit.

@monkovec ved ano, ja verim,ze vsetko je tak ako ma byt 🙂)