Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
caute zienky jak sa dnes mate?ja od rana absolutne necitim ze by som cakala babo,ziadna nevolnost,ziadne chute,ziadny plac pre nic...este som aj spala celu noc prvy krat....jaaj strasne sa tesim ze za 2 dni zacnem 4ty meiac a to najkritickejsie bude za mnou 🙂
@miciluci citim sa dobre ..ja sa tak citim od zaciatku, vracala som iba 2kryt za cele 3mesiace. keby som nemala naliate prsia aj zvacsene a dvorce jak 2 eurovky 😀 tak by som ani nevedela ze som tehotna 🙂 . Tak etse som zabudla na zapchy a bolesti brucha na zaciatku ked mi rastla maternica ale to sa dalo vydrzat a netrvalo to dlho ..vzdy vecer ma to chytilo.. radsej som si objednala z ebay-u angelsound na pocuvanie tlkotu srdiecka dietatka ..Vy sa citite podobne ci mate nevolnosti?
@grelu Držím palce, nech je všetko v najlepšom poriadku, určite to zvládnete!
Ahojte kocky,
posledny tyzden som vas trochu zanedbavala, bolo vela povinnosti.
vcera som bola na prehliadke, terin porodu mi urcil na 21.8., babatku nameral 6,5 cm ( co vraj vobec nie je vela. ze je to norma), do knizky mi zapisal ze som 12+6tt, NT zapisal 1,6 ( co to znamena?? je to ok??)
krcok skomentoval ze vyzera byt pevny a dost dlhy.
a ked som prisla domov, ukazujem patkovi na mojej dlani aky velky je bracek. a maly sa pyta: a to odkial vies?? uz sa ti narodil?? a kde ho mas??
ale slubil mi pato ze aj ked to bude sestricka tak ju bude lubit a starat sa o nu. ale sestricka to byt nemoze, lebo on caka braceka a kupili sme iba jednu vetrovku pre jedno babatko.
no a pohyby......teda neviem, ale mne sa zda ze uz tu a tam nieco kopne. akoby sa naozaj silno odrazilo od steny a aj to trochu zaboli. ale nikdy sa to neopakuje tak si vobec nie som ista...
ja som tiež bola na NT ale ako hladam tak v knižke nemam nič napísane,len dr vravel ,že 1 cm
No normálne vám závidím,že už je vam dobre,mna stále pali záha a napína ma teda riadne,ale naposledy som vracala v piatok tak aj to poteší.....ale váhovo som stale pod 1,5 kg a bruško to je väčšie hlavne večer,ale cez noc sa stále stratí
@borocka
@zuzu188 jeeej tak to skoro .. ja zatial nemam pocit ze by som babo citila len ho vidim ako sa mi brucho nafuklo za posledne dva tyzdne :D... inak nic ale sa velmi tesim ... ale tak snad ma nebude kopat do brucha a bude mierumolovne :D
inak zuzi skoda ze ste neboli na tom plese sme tam nikoho nepoznali ale zabavili sme sa fain sme mohli byt dve tehulky.. aj ked jedna tehulka tam bola este ale mala take vecie brusko uz...
ani mojmu muzvoi sa nechcelo ist na ples ..a ja by som uz tak isla spolocensky trosku vyzit .. 😖 asi uz nie su ziadne plesy naplanovane, tak pojdem asi az o rok ..
@anka56 mne konecne minuly tyzden nevolnosti skoncili,kazdodenne a celodenne utrpenie skoncilo tak sa vytesujem a papam...vela 😀 musim sa zacat krotit a najst si opat nejaky rezim jedenia,lebo budem ako slonica zachvilku. jedlo mi stale velmi nechuti,ale uz som si asi roztiahla zaludok a stale som hladna 😖 .zapchou som zatial nastastie netrpela,mala som skor opacny problem,ze moj zaludok to neposielal vrchom ale spodnou cestou von 😀 .a pouzivate ten angelsounds? pocujes srdiecko svojho miminka dobre?
@zuzu188 tak to by u nas neprešlo!!!!ja skor riešim opačný problém my sme manželia už 12 rokov takže máme plno koničkov,priatelov,chodime kade tade bez toho aby nas niečo obmedzovalo a teraz to budeme musieť okresať a mam troška obavy ako si na to zvykneme,predsa za tie roky už mame nejaký režim.
Baby ja idem zajtra na skíning,som 12tt+3 zajtra bude robiť ultrazvuk merania atď,a krv v iný deň nemalo by sa to všetko robiť v jeden deň?Ako to prebieha?A robí sa vnútorny ultrazvuk že?
@zuzu188 tak to by u nas neprešlo!!!!ja skor riešim opačný problém my sme manželia už 12 rokov takže máme plno koničkov,priatelov,chodime kade tade bez toho aby nas niečo obmedzovalo a teraz to budeme musieť okresať a mam troška obavy ako si na to zvykneme,predsa za tie roky už mame nejaký režim.
@miciluci tak si ma troška potešila aj ja dufam ,že tie nevolnosti konečne prestanu

@zvedavamt pekne ti drobčeka veru pomeral 😵 no to si si musela vytrpieť s prvým pôrodom,vyvolanie je horšie ako spontánne,ved práve človek je potom v strese prečo ešte nerodí kedže už má po termíne a pritom ešte neprišiel ten správny čas 😒