icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

martina05
14. feb 2013

@freyjanr
http://www.hotel-bystre.cz/sluzby-hotelu/bazen-...
toto som len náhodne našla na nete - určite nájdeš viac .....

darka2001
14. feb 2013

@martina05 a mali ste najký špeci kočík,lebo aj mi dosť chodíme na tury tak riešim čo by bol najvhodnejší dopravný prostriedok?

freyjanr
14. feb 2013

@darka2001 jaaaj ked ma niekto bazen doma tak pekne leto pred nami 😉 😀 to bol vzdy moj sen,raz budem mat

ivana2209
14. feb 2013

Baby, chcete mat partnera pri porode?

martina05
14. feb 2013

o cestovaní s deťmi je i táto skupina ---
https://www.modrykonik.sk/skupina/1888/

penelope111
14. feb 2013

@barchee To je dobre v súkromí tam bývať mi tiež chodíme len tak na blink a ubytko zoženieme až tam. Ja vyberiem miesto pozriem na mape aby to bolo hneď pri pláži a podla toho nájdeme ubytko 🙂 Už dva krát som bola Omiš Duce je tam piesková pláž a určite tam pôjdem zas len je to dosť ďaleko takže budúci rok niekde bližšie pôjdeme 🙂 aj vo Vodiciach bolo pekne 🙂

freyjanr
14. feb 2013

@barchee no nam sa podarilo po 2 rokoch snazenia.ale priatela k chudnutiu neprinutim...jak som si vykmila tak mam.najviac ma ide porazit ked od svokri a svagrinej ocuvam co som s nim spravila 😀 jak keby bol nesvojpravny

freyjanr
14. feb 2013

@ivana2209 ja ano.nech vidi o com to je aby mi potom neskusil povedat nieco v tom zmysle ze prehanam

martina05
14. feb 2013

@darka2001 no neviem či je špeci ale našim potrebám absolútne sadol, zvládol Tatry - Vysoké, Nízke, ľahšie túry, a more ...... a mnoho iného .....
http://www.forbaby.sk/index.php?mod=catalog&idP...
- geniálne kolieska - vymeniteľné a odpružené - nemáš problém s akýmkoľvek terénom a ani v snehu !!!!!
a po druhých narodeninách sme do "flotily" pridali ešte tento
http://www.forbaby.sk/index.php?mod=catalog&idP...
Sú naozaj mojimi top kočíkmi .....

penelope111
14. feb 2013

@ivana2209 Keby som rodila prirodzene tak určite nie. Lebo vidím na ňom ked som to spomenula ako o zelenel tak by som ho nenútila 🙂 Jedine že by sám chcel.

freyjanr
14. feb 2013

@ivana2209 aj kamaratka mala a povedala ze ma pocit ze si ju po tom viac zacal vazit ako zenu a ze pochybuje o tom ze by jej tak pomahal keby nevidel kolko sil ju to stalo

ivana2209
14. feb 2013

@freyjanr A suhlasi s tym aj on? Ja by som velmi chcela, ale nejako ho nemozem nahovorit. Hovori, ze asi by nezniesol pohlad ako sa trapim a on mi nemoze pomoct. Hoci mu hovorim, ze by mi pomohol uz len tym, ze bede pri mne. Len dufam, ze nebudem rodit sekciou ako mi povedala doktorka.

darka2001
14. feb 2013

@ivana2209 určite ano a nedávam mu inu možnosť,spolu sme boli pri výrobe tak nech to pekne so mnou dotiahne do konca

ivana2209
14. feb 2013

@penelope111 Ved prave, ze ani ten moj nechce 😒 Ty budes rodit sekciou?

penelope111
14. feb 2013

@freyjanr
@barchee Nám sa podarilo otehotnieť skoro po 4 rokoch 🙂 A to len tým že som sa dočítala v jednej mojej múdrej knihe, že treba dať mužovi vitamín C na spermie a nebral ho ani 3 týždne a už to bolo 🙂 A kamarátka nasadila manželovi tiež lebo sa im nedarilo a aj tá už je tehotná 🙂

freyjanr
14. feb 2013

@ivana2209 ked mu to navrhla tak ani sekundu nevahal,chce tam byt,ved predsa len je taky zazrak zrodenia a myslim ze aj pre chlapa je to krasny zazitok vidiet to babatko naraz so zenou....bol pri splodeni tak bude aj pri rodeni 🙂

ivana2209
14. feb 2013

@freyjanr No mozno si to rozmysli sam a ak nie tak mozno aspon maminu by som brala.

penelope111
14. feb 2013

@ivana2209 Ano sekciou. Ja by som ho na tvojom mieste nenútila lebo by to mohlo naňho vplývať úplne opačne ako si predstavujeme 🙂 Mohol by mať s toho šok keď sa na to necíti.

freyjanr
14. feb 2013

@penelope111 na tomto nieco bude,lebo teraz som si spomenula ze na jesen sme zacali uzivat C ako prevenciu pred chorobami...ja to robim kazdy rok a vlani zacal aj on....nooo toto bude velka pravda

ivana2209
14. feb 2013

@darka2001 Ale ta vyroba bola prijemna 🙂 S tym porodom to asi bude horsie, no uvidime 🙂

ivana2209
14. feb 2013

@penelope111 Ved ja ho nenutim, len by som si to priala. A preco budes rodit sekciou. Aj mne doktorka povedala, ze pravdepodobne sa jej nevyhnem, ale ja este stale verim, ze ano.

darka2001
14. feb 2013

@martina05 noooo,vyzerajú veľmi dobre musim si to preštudovať,aj cena by bola o.k a ten výber farieb,asi som viac na výber nikde navidela,bývame na kopci ,na konci dediny takže tie kolieska su pre mna velmi dolezite,vdaka

alaniska
14. feb 2013

@ivana2209 no ja som ani velmi nechcela,ale on sa tam chysta z vlastnej iniciativy,tak som.zvedava ako sa nakoniec rozhodne 🙂

barchee
14. feb 2013

@penelope111 moj nebol pri malého narodení, on je sralo v tomto, nemá rád nemocnice, lekárov...by ho tam seklo, to viem určite 😀 😀 bola so mnou pri pôrode moja mamina 🙂 teraz skúsim jemne pošťuchnúť muža, či chce byť, ale pochybujem... 😀

anka56
14. feb 2013

@miciluci pytala si sa ci pouzivam angelsounds? tak som si ho vcera objednala ..tak budem v ocakavani kedy mi pride a ci to funguje 🙂 hlavne kvoli ujisteniu ze je vsetko O:K a nech si to vypocuje aj moj muz, ja srdiecko posujem aspon raz za mesiac u gynekologa 🙂

ivana2209
14. feb 2013

@alaniska Preco nechces, aby bol pri tebe?

freyjanr
14. feb 2013

@martina05 vidim ze sa vyznas v kocikoch a ja o nich bohuzial neviem absolutne nic ale za to mam uz jeden vybrany a chcem si uz teraz kupit lebo sa bojim ze cez leto uz taky nenajdem tak rada by som pocula tvoj nazor nan http://www.mall.sk/kociky-sportove-stvorkolky/s...

martina05
14. feb 2013

@darka2001 je naozaj super, keď potrebuješ kolieska vymeníš za otočné a ideš... A fusakotaška je tieť omnoho lepšia ako klasická vanička, je prenosnejšia, nezaberie ti v aute kopec miesta, v zime nahradí nánožník a v miernej zime i fusak.....

penelope111
14. feb 2013

@freyjanr Tak aspoň vieš že neklamem 🙂 Keby nemala kamarátka potrat ☹ a som v tej knihe niečo hľadala pre ňu tak by ma ani nenapadlo pozrieť niečo pre nás čo by nám mohlo pomôcť. Je to blbé ale je to tak do teraz by ma nenapadlo niečo také a tehu by som určite stále nebola ☹

barchee
14. feb 2013

@penelope111 my sme skúšal, Cčko, Macu, selén...všetko, čo som našla v múdrych knihách aj na nete a prd z toho 😅 on mal tých spermii málo aj na umelé oplodnenie samotné, preto nám robili ICSI - to je priamo vstreknutie spermie do vajíčka...nenechali to oplodniť sa samé, ale oplodnili oni, inak klasické IVF sa robí tak, že sa dajú spolu prečistené spermie a vajko a samo sa oplodní - ak je spermii dostatok ale sú pomalé napríklad, lenže my sme nemali ani dostatok a boli ešte aj pomalé...

anka56
14. feb 2013

@martina05 ahoj martinka, checla som sa ta spytat ako skusenej maminy 🙂 ze pisala si o welnese s morskou vodu ..Celkovo sa chcem spytat ci je vhodny welnes ..citala som ze babätko moc nema rado hiorucu vodu aj sa snazim sprchovat s takou akurat. .. Som v 14 tt mozem ist do welnesu do teplej vody cca 28stupnovej? A co sa tyka zajtrajsej prednasky s laktacnou poradkynou v Nitre.. dam ti vediet do vecera ci pridem ...