icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

alaniska
14. feb 2013

@barchee tak to uz hej🙂

alaniska
14. feb 2013

@lucia192 aj ja som na rizikovom hned od potvrdenia tehu testom,ja idem na triple zajtra 16+4tt podla minuleho sona,ale som rada,ze chodim tak casto,mesiac by ma zabilo cakat pri tych mojich problemoch zdravotnych,snad ma objedna zas o 2 tt nie az o 4tt.

penelope111
14. feb 2013

@grelu Som rada že je všetko v poriadku. Pekne odpočívaj 🙂

lucia192
14. feb 2013

@alaniska ja som tiež rada, že každé 2tt mám poradňu, aspoň viem, že je všetko OK 🙂

alaniska
14. feb 2013

@miciluci ako u dr.?

miciluci
14. feb 2013

@alaniska ahoj.mala som otras migrenu,tak som nepisala. Babusko je v poriadku,ma skoro 10cm. Doktor mi ale opat nasadil duphaston a nesmiem nic robit.tyzden budem PN.potom sa uvidi.som stastne ze drobatku sa dobre dari 🙂 .este musimepoliecit manzela,ma chripku a zapal priedusiek☹ doniesol si darcek zo sluzobky z turecka-asi ten teplotny rozdiel. Takze ja lezim v byvacke,on v spalni a obaja rusky na ustach 😝

alaniska
14. feb 2013

@miciluci super,ze je drobcek v poriadku,ja mam duphaston tiez stale ale uz mi znizuje davky.Uz ja sa tiez obavam,ze mi priatel donesie chripku domov,dufam,ze nie poklopem si ale byva chory strasne zriedka nastastie,ak.ale ochorie balim ho k svokre 🙂 Na zaciatku tehu prechladol a tiez som spavala v obyvacke radsej.Tie ruska je super napad,snad pomoze a neochories.Ja som pn od zaciatku,aspon si oddychnes.Mas narocnu pracu?

miciluci
14. feb 2013

@alaniska ja som brala duphaston kvoli nepravidelnemu cyklu.nie som na rizikovom.pracu nemam fyzicky narocnu-robim v cestovke,iba co musim poupratovat pobocku.katalogy tazke nedviham,praca je narocna iba na mozog a aj to skor az od aprila,ked zacne letna sezona.teraz je first minute predpredaj a to je pokojny cas. A ty mas tazku pracu ked si pn? Manzel nebol chory dobrych 7rokov,je to zakon schvalnosti.

alaniska
14. feb 2013

@miciluci v cestovke musi byt zaujimave🙂len s ludmi aj tam mozu nakaslat na teba zial.Ja tiez narocnu len psychicky,stresujucu celkom.Na rizikove ma suchli lebo som po 3 Ma,na kortikoidoch a picham si fragmin na zrazanie krvi,teda nezrazanie🙂

miciluci
14. feb 2013

@alaniska och,to mi je luto,teraz urcite vsetko dopadne vyborne 🙂.Kamaratka mala 2x ma a terz sa uz vytesuje z krasneho dietatka.nikdy jej nezistili pricinu,obaja su v poriadku,asi to tak malo byt aby sa teraz tesili zdravemu chlapiatku.

drnduliak
14. feb 2013

holky chcem sa spytat, ci nahodou nemate niektora podobny problem, mam krcove zily dole na genitaliach a strasne ma to zvykne boliet, hlavne ked dlhsie stojim sa idem zblaznit, neviete, ci si na to mozem nieco dat, detralex alebo pod...na poradnu idem az o dva tyzdne, potom sa spytam aj dr. ale aspon zatial nieco na zmiernenie, dakujeem 😉

barchee
15. feb 2013

@drnduliak ja osobne ich nemám, ale kamoška to mala pri oboch tehu, tiež mi vravela, že je to nepríjemné a bolí to, ale nedávala si na to tuším nič...detralex sťahuje cievy, ten podľa mňa nebude vhodný v tehu, skús skôr nejaké prírodné mastičky, alebo skús sedací kúpeľ v odvare z dubovej kôry, tá sťahuje krčové žily, dostať lekárni také malé mastičky, je tam tuším aj táto dubová kôra, volajú sa Kosmín tie mastičky 🙂

kamca93
15. feb 2013

Baby uz citite nejake pohyby?? Ja stale nic a zacinam sa bat a stresujem uz z toho

miciluci
15. feb 2013

@kamca93 ja som si nebola ista,ale podla mna uz tri dni citim,tak raz za den zatial co som postrehla ze babatenko sa mrvi 😵

lucka188
15. feb 2013

@kamca93 Vsade pisu ze prvorodicky citia prve pohyby najcastejsie okolo 18.-22. tyzdna, takze ziadne stresy 🙂

henriett19
15. feb 2013

@zuzu188 no škoda, snáď sa ti ju podarí nájsť, potom si na mňa spomeň 🙂 Inač peknú profilovku máš 😉

henriett19
15. feb 2013

@zuzu188 Tie červené sa mi páčia asi najviac 🙂

penelope111
15. feb 2013

@zuzu188 Mne sa páčia strihovo najviac tie čierne 🙂

penelope111
15. feb 2013

Tak dnešná poradňa dopadla takto. Bábätko má po ritku 8 cm čiže celé cca 12 cm je veľmi aktívne 🙂 Asi už bolo hladné lebo bolo veľa ľudí dnes 🙂 Termín sa nám posunul s 15.8. na 13.8. 🙂 Na krv idem až o dva týždne. Tlak som mala 120/70 a to ma aj hlava rozbolela.

cerkutka
15. feb 2013

Baby mate aj vy permanentny vytok??

cerkutka
15. feb 2013

@zuzu188 jednoznacne tie cierne🙂 ale zalezi aj od typu tvojej postavy🙂) ked si stihla a vysoka tak potom aj tie tretie su v pohode, na mne by nevyzerali asi najlepsie kedze nie som az taka vysoka🙂

darka2001
15. feb 2013

@zuzu188 a na aku priležitosť to ma byť?

deniska84
15. feb 2013

ahojte. kedy je podla vas najvhodnejsie ist na 3D sono?sestricky ugynekologa by ma chceli dat az v 26. tt ale neviem ci uz to nebude neskoro.kedy sa chystate vy? dakujem

darka2001
15. feb 2013

@cerkutka ja len uplne slabučky nepoužívam ani intimku

mistrall
15. feb 2013

@kamca93 ja nie, neboj, ved min. do 20tt mame cas 😉

mistrall
15. feb 2013

@zuzu188 vsetky su super a na aku prilezitost??

mistrall
15. feb 2013

@cerkutka ja mam, taky biely, niekedy v pohode a niekdy normalne citim vlhko, si musim nohavicky prezliect, dost mi to je neprijemne niekedy 😠 😠

mistrall
15. feb 2013

@deniska84 no myslim , ze nasi gyn,. to robia cca v 20tt ale pozri co som nasla : http://www.femicare.org/?run=content&id=2197&la...

lucka188
15. feb 2013

@deniska84 Ja sa chystam 2x, uz som objednana v 17. tt a druhy sa robieva po 24. tt, to je asi co mysleli tie sestricky