Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@grelu Som rada že je všetko v poriadku. Pekne odpočívaj 🙂
@alaniska ahoj.mala som otras migrenu,tak som nepisala. Babusko je v poriadku,ma skoro 10cm. Doktor mi ale opat nasadil duphaston a nesmiem nic robit.tyzden budem PN.potom sa uvidi.som stastne ze drobatku sa dobre dari 🙂 .este musimepoliecit manzela,ma chripku a zapal priedusiek☹ doniesol si darcek zo sluzobky z turecka-asi ten teplotny rozdiel. Takze ja lezim v byvacke,on v spalni a obaja rusky na ustach 😝
@miciluci super,ze je drobcek v poriadku,ja mam duphaston tiez stale ale uz mi znizuje davky.Uz ja sa tiez obavam,ze mi priatel donesie chripku domov,dufam,ze nie poklopem si ale byva chory strasne zriedka nastastie,ak.ale ochorie balim ho k svokre 🙂 Na zaciatku tehu prechladol a tiez som spavala v obyvacke radsej.Tie ruska je super napad,snad pomoze a neochories.Ja som pn od zaciatku,aspon si oddychnes.Mas narocnu pracu?
@alaniska ja som brala duphaston kvoli nepravidelnemu cyklu.nie som na rizikovom.pracu nemam fyzicky narocnu-robim v cestovke,iba co musim poupratovat pobocku.katalogy tazke nedviham,praca je narocna iba na mozog a aj to skor az od aprila,ked zacne letna sezona.teraz je first minute predpredaj a to je pokojny cas. A ty mas tazku pracu ked si pn? Manzel nebol chory dobrych 7rokov,je to zakon schvalnosti.
holky chcem sa spytat, ci nahodou nemate niektora podobny problem, mam krcove zily dole na genitaliach a strasne ma to zvykne boliet, hlavne ked dlhsie stojim sa idem zblaznit, neviete, ci si na to mozem nieco dat, detralex alebo pod...na poradnu idem az o dva tyzdne, potom sa spytam aj dr. ale aspon zatial nieco na zmiernenie, dakujeem 😉
@drnduliak ja osobne ich nemám, ale kamoška to mala pri oboch tehu, tiež mi vravela, že je to nepríjemné a bolí to, ale nedávala si na to tuším nič...detralex sťahuje cievy, ten podľa mňa nebude vhodný v tehu, skús skôr nejaké prírodné mastičky, alebo skús sedací kúpeľ v odvare z dubovej kôry, tá sťahuje krčové žily, dostať lekárni také malé mastičky, je tam tuším aj táto dubová kôra, volajú sa Kosmín tie mastičky 🙂
Baby uz citite nejake pohyby?? Ja stale nic a zacinam sa bat a stresujem uz z toho
@zuzu188 no škoda, snáď sa ti ju podarí nájsť, potom si na mňa spomeň 🙂 Inač peknú profilovku máš 😉
@zuzu188 Tie červené sa mi páčia asi najviac 🙂
@zuzu188 Mne sa páčia strihovo najviac tie čierne 🙂
Tak dnešná poradňa dopadla takto. Bábätko má po ritku 8 cm čiže celé cca 12 cm je veľmi aktívne 🙂 Asi už bolo hladné lebo bolo veľa ľudí dnes 🙂 Termín sa nám posunul s 15.8. na 13.8. 🙂 Na krv idem až o dva týždne. Tlak som mala 120/70 a to ma aj hlava rozbolela.
Baby mate aj vy permanentny vytok??
ahojte. kedy je podla vas najvhodnejsie ist na 3D sono?sestricky ugynekologa by ma chceli dat az v 26. tt ale neviem ci uz to nebude neskoro.kedy sa chystate vy? dakujem
@deniska84 no myslim , ze nasi gyn,. to robia cca v 20tt ale pozri co som nasla : http://www.femicare.org/?run=content&id=2197&la...

@barchee tak to uz hej🙂