Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mojkamoj Magnézium beriem už aj ja a mám pocit že sa to zlepšilo 🙂
@zuzu188 Vidíš a ja mám pocit, že budeš mať chlapca 🙂
@penelope111 no tak po tomto sa asi prikloním ku chlapcovi 😀..som zvedavá,čo povie dr. 🙂..kedy ideš na poradňu?
@zuzu188 😀 No uvidíme čo vlastne máme v brušku 🙂 Budúci týždeň v stredu alebo piatok idem na krv a na poradňu mi nepovedala kedy mám ísť. Bola som teraz v piatok tak asi až o mesiac.
kočky ja už normálne nevládzem,dnes sme začali 15 týžden a mna stále nenormálne pali záha,stále dufam,že to už prejde 😖
Ahojte, na fore som nová :D Začali sme 17tt a konečne sú nevolnocti na ústupe :D čakam na výsledky tripl. testu. Dúfam že bude všetko OK 😅
@darka2001 mňa záha práveže teraz začína páliť 😅
@marley7 mňa pálila v poslednom trimestri prvého tehu a mám chlapca 🙂 ale babina mi zvykla vravieť, že keď páli záha, bude vlasaté bábo :D a malý aj bol vlasatý :P
baby, mne robila babina test s obrúčkou zavesenou na nitke, dala mi ju nad brucho a sa to kývalo zo strany na stranu hneď jak divé :D tak vychádza baba podľa toho, že keby sa krútilo do kruhu, bol by chlapec....kurňa, že som si to aj pri prvom neurobila, vedela by som porovnať :D
@penelope111 🙂.. tebe to nerobia naraz?...mne idú budúci piatok brať aj krv a aj poradňu budem mať
robila som si pred chvíľou ten "test" so sódou bikarbónou a mi to vyšumelo (vybublinkovalo)...čo to znamená?..chlapec či baba?
@zuzu188 Nie lebo jej to nejako nevyšlo 🙂 V piatok bolo ešte skoro na krv 🙂
@penelope111 jáj...a to ti nemôže o pár dní podať?
@marley7 skušam mlieko,fatru a sulinku všetko zaberie na 30 min a sme na začiatku-fuj.Ja mam od začiatku pocit,že to bude chalan,ale za nič mu neviem vymyslieť meno zato pre dievčatko to nie je problém,ale aj podla toho prstienka na retiazke mi vychádza chalan,tak uvidíme,je to prvé takže je to jedno........
my máme poradnu až 27.2 a už sa neviem dočkať po mesiaci+ triple testy
@zuzu188 Asi nie 🙂 Keď šumí tak chlapec 🙂 A mne nešumelo tak som zvedavá 🙂
ahojte ja mam termin v augustee🙂 je tu este niektoooo?🙂
@penelope111 keby bol chlapec,nemusíme výbavičku kupovať 😀...ani ti to nepenilo?
tak idem sa prejsť možno sa mi troška uľavý len musím potichu lebo ked náš pes zistí,že idem bez neho to bude cirkus
@drnduliak idem si objednať tieto http://www.tehotenska-moda.net/tehotenske-saty/... alebo tieto http://www.tehotenska-moda.net/tehotenske-saty/... ...som vravela chlapovi,nech mi jedny vyberie 😀
@zuzu188 No to by si mala výhodu. Mne vôbec nič tá sóda nerobila 🙂 Všetky testy a kalendáre mi vychádzajú na dievča 🙂 Iba ja a test pohlavia si myslíme, že chlapec 😀 No som zvedavá kto má pravdu 🙂
@penelope111 hehe 😀..a teraz že dvojičky chlapec a dievča,nie? 😀..mne tiež tie kalendáre vychádzajú na dievča...mňa pri malom moje tušenie nesklamalo,tak možno nesklame ani teba 😉
😖 tak soda nic neprezradila, vobec nereagovala, musime si počkat na sono za 3 tyzdne
@zaba83 Keď nešumí tak dievča 🙂

@penelope111 ja nejako ani nemám pocit,čo by to mohlo byť..pri malom som cítila že bude chlapec už od začiatku a teraz nič 😒..dúfam,že mi v 16tt povie pohlavie aspoň na percentá