Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@barchee presne tak, ja som hneď vedela, čo to je 🙂 tak ja mám tenšie steny maternice tak mi lekár vravel, že budem hypersenzitívnejšia na každý pohyb, no keď som povedala mužovi, že cítim drobca tak mi hovoril že to isto nie je možné tak skoro, pritom prvého syna som cítila už v 15tt 🙂 mňa moja mamka na začiatku 4 mesiaca, čo je zhruba 15tt 🙂 takže tiež tak skoro 🙂
@zuzu188 tak ty si už dlhšie užívaš to krásne bublinkovanie v brušku potom 🙂
@barchee jj viem, ze je to vazne, vela som o tom citala, kedze mame doma dvoch kocurikov. ale ako hovorim, mne to dnes sestricka tak vysvetlila. tak jej verim, ze vie o com hovori, kedze oni su zodpovedni za odbery vzhladom na moj zdravotny stav. fakt su tie testy tych nasich dr. aj vysetrenia individualne, aj to ake vysledky ti z nich zapisuju do tehu knizky. napriklad dnes som bola na tripple a mam mat vysledky z uz o dva dni, nie ako tu pisu baby, ze o tyzden. neva, od stredy zacinam chodit uz aj do nemocky ku lekarovi, ktoreho si potom chcem zazmluvnit, takze budem mat double check vo vsetkom 🙂
@cerkutka ja by som jednoznacne brala tu stonozku. akurat, ze vdaka mojej praci, viem maximalne vramci "obeda" odbehnut, kedze najskor viem koncit o 20oo, kvoli tomu, ze robim us hours.
este by som mozno vyzistila, co je zac tato, lebo som o tych kurzoch na geriatrii uz pocula: http://dula.webnode.sk/o-nas/
ahojte babule, dnes som bola na poradni, drobec narástol, ale či je dievčatko alebo chlapec ešte neukázal 🙂 Dr. ma objednala do Cegysu na ultrazvuk. Je v 20tt. nejaký špeciálny, alebo...?Pri malej som tam nebola, tak akosi neviem 😅
@freyjanr ospravedlnujem sa, dlho som tu nebola....starsia osem, mladsia pat. 🙂
@pasad veď hej, šak snáď vedia čo robia ;) Na AFP mám odbery 7.3. a poradňu mám 12.3. už aj s výsledkami, takže tiež to mám rýchlo, ale viem, že keď som chodila na antolskú ku gyn - kvôli tehu cukrovke som musela chodiť do rizikovej poradne - tak tam to trvalo tiež dlhšie tie výsledky.
@zabavka ano, morfologický utz sa robí od 18tt tuším do 21tt 😉 tam sa pozerá podrobne bábätko, kosti, chrbtica, meria sa tuším stehenná kosť, už si to nepamätám úplne presne... hlavička, vnútorné orgány.....ale si to pamätám preto, lebo v čakárni malý mi išiel z brucha vyleteť a ako mi začali robiť utz tak akoby uťalo, ani sa nepohol, musela ho dr stále šťuchať 😅
@lucusa11 To nie Slkovensko je tak nastavene, ale tvoj zamestnavatel. Ak si mu pisomne oznamila tehotenstvo, si v ochrannej lehote a nemoze ta prepustit ani poslat na PN. Si uvedom ze na PN dostavas uplne smiesne peniaze a on si takto ulahcuje situaciu ze ti nemusi platit normalny plat. A mozno teraz to nepotrebujete, ale nevies akou financnou zatazou to cele pre vas bude, ako na tom bude s pracou priatel v buducnosti atd. Je dobre mat sa po materskej kam vratit. A este by som si zistila ci to ze zostanes nezamestnana nebude mat nejaky negativny vplyv na vysku tvojej materskej..
@lenkafurindova ja som pridala do súkromnej témy 😉
@luciarichard tak je dobre 🙂 len dakedy mám pocit že som z neho prispatá aj ja a celý deň 😅
@mojkamoj do akej? tam asi nie som vsak? :( fnuuuk 🙂
@lenkafurindova no existuje už dlho súkromná téma,treba napísať Hedka17 to je zakladatelka a ona ťa pridá a každú ktorá bude chcieť písať v súkromke 😉

@drnduliak ano mas pravdu NT nie je povinne, mne ho moj dr. nerobil, lebo som nechcela, tak ako som nechcela ani specialny screeningovy usg na nosovu kosticku a pod.