icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
27. feb 2013

@pasad jasné ;) ja len zas, aby zbytočne neminuli peniažky baby s väčšími prsiami a potom budú sklamané 😕

cerkutka
27. feb 2013

jaaj mam vysledky triple testu vsetko je v poriadkuuuu som happy strasne🙂)

lily14
27. feb 2013

@pasad jejjjj tak taketo spravy sa super citaju 🙂)) a uz aj vies co tu bude?ci prekvapko?

lily14
27. feb 2013

@lucia192 mnammmmmmm ja tento tyzden som uz 2krat robila BBpuding a teraz peciem palacinky...ufff uff budem ako tulenik heheh

lily14
27. feb 2013

@cerkutka superrrrrrrr,ja este len cakam som bola v pondelok...ty si kedy bola???

zuzu188
27. feb 2013

akurát pučím segedín 🙂..mňam,neviem sa ho dojesť

enynka30
27. feb 2013

@zvedavamt co by som ja dala zato aby som chudla 😀 ale nie,ved kazda sme ina, tak co, v konecnom dosledku vsetky porodime s velkym bruskom krasne levicatka 😵 😵

enynka30
27. feb 2013

akoze baby ked tu tolko pisete o jedle, tak ja musim tiez 😀 ja sa prezieram odvcera tymi spagetami s omackou, co ste ma minule navnadili, a neviem ci ich nebudem jest furt 😀 😝 mam pocit ze teraz furt varim, aj predtym som dost varila, ved mam rodinu, nikdy sme sa nestravovali po restikach, ale akoze teraz ako mi prisli chute tak furt nieco musim kuchtit, lebo furt mam na nieco ine chut, jak hroch budem za chvilu 😀 😀 co budeme robit v 8 mesiace preboha?? zozerieme asi aj manzelov 😀

cerkutka
27. feb 2013

@lily14 este minulu stredu🙂)

cerkutka
27. feb 2013

a ja papam sushi🙂)) samozrejme nie zo surovej ryby🙂)

miciluci
27. feb 2013

@cerkutka gratulujem 🙂 ja som bola dnes na nich.a chcela som aby mi povedal,co to bude a nechcel,ze to je este skoro.ale na videozazname sona vidiet,ze to pozeral,podla mna vie ale nechcel mi povedat a ja to neviem rozoznat.manzel tvrdi,ze vidi pipika 😀 doktor ze povie az na dalsom sone o mesiac.to bude dlhy mesiac 🙂

lenkafurindova
27. feb 2013

Ahojte baby. Tak dnes v poradni sa nam mimčo krasne vrtelo, plavalo, cmulalo si palce a aj mi zakyvalo. Ja som sa rozplakala, toto bola najkrajsia poradna za cely cas... Teraz zacinam citit, vediet, ze som tehu a tesim sa este sto krat viac na dalsie sona 🙂 prenadherny pocit...

miciluci
27. feb 2013

@lenkafurindova kraaaasa 🙂 ja som si to moje nestihla ani poriadne pozriet,taka to dnes bola rychlovka.aspon ze doma si to mozem pustat stale dookola.drobec je dole hlavou a teda pooriadne maminu kope aj ked to mamina este citi len ako jemne stuchance😀

lenkafurindova
27. feb 2013

@miciluci a uz to citis - kopkanie, hej? krasne, na to sa tiez riadne tesim, na kopanceky od lasocky 🙂 takze ti dali aj video zo sona?? bozeee aj ja chceeem...

miciluci
27. feb 2013

@lenkafurindova citim uz zo dva tyzdne,ale len obcas a take jemne stuchance.tie poriedne "kopance" este len pridu a tesim sa na ne 🙂 aj ako sa mi bude brusko hybat 😀 . z kazdeho sona mam video,je to super,budem mat navzdy pamiatku.cela rodina vzdy caka na dalsiu cast serialu o babetku 😀

miciluci
27. feb 2013

dievcata,mne dnes doktor meral dlzku stehennej kosti,zodpoveda 16+3. da sa nieked pozriet aj tabulka inych mier ako cRL? dakujem

lucka188
27. feb 2013

@enynka30 Tak daj foto 🙂

lucia192
27. feb 2013

@lily14 ja už tiež som veľká a vždy len jem 😀

lucka188
27. feb 2013
miciluci
27. feb 2013

@lucka188 dakujem,nevedela som to najst. 🙂

alaniska
27. feb 2013

@pasad krasne vysledky,parada.Tych mojich 1:370 vyzeraju este horsie oproti tvojim,vcera mi brali krv na opakovane testy,tak som zvedava.

alaniska
27. feb 2013

@pasad pozeram tie hmotnosti babatka podla tyzdna,moje ma 206g a bola som 17+6,dake tazke je to moje mimco🙂

lenkafurindova
27. feb 2013

@miciluci to je krasne teda ze mas to videjko. to musi mat tvoj dr. asi nejaky dobry ultrazvuk alebo co, lebo moja ma taky stary stroj, ze ja si fotky fotim na mobil - z monitora, ze ona mi spravi az ked bude vacsie :/ tak ale aspon tak sa tesim

darka2001
27. feb 2013

Ahojte kocky,tak aj my sme dnes absolvovali poradnu+ krv na TT,vysledky budu o tyzden,ale dnes dopadlo vsetko super,pozeral ma zospodu aj usg robil,pomeral a vraj sme pekne v norme podla tyzdna,ale ziadne cisla neviem a ani v knizke nie su popisane,vy ste sa na nich pytali?na velky usg a poradnu ideme o mesiac v 20 tyzdni .
Tak prajem vsetkym krasny den a len dobre vysledky. 🙂

zaba83
27. feb 2013

Dnes som bola na sone, vlastne som isla len pre papier na PN-ku a pre pokoj duse som poprosila o sono 😉 Mimko buvalo , prsteky v puse, no ako zacal doktor premeravat otocilo sa chrbtom a pritislo a k placente a bolo po meraní. Chceli sme pozret co to bude a ono nam ukazalo prdelku, asi bude po mne 😀 len to meranie ma zaskocilo, sme 17,4 a perania vysli na 18,2 no co uz 😎 doteraz to sedelo pokazde na chlp presne.

darka2001
27. feb 2013

Je a este sa musim pochvalit,ze som dostala kufrik-prenatal box 🙂 🙂 🙂
tak som si ho tak hrdo niesla cez celu polikliniku 🙂 🙂
A teraz kedze ste mi narobili chute z tymi spagetami tak si robim cestoviny a na vrch pojde stroganov a tatarka...

miciluci
27. feb 2013

@lenkafurindova ja som velmi rada ze robi tie zaznamy.on si vedie taketo zaznamy aj z vysetreni pacientok.ma elektronicke karty,je pokrokovy 😀 ,ale je to sukromny a vsetko si platim.za tehotensku starostlivost(zahrna vsetky testy,vysetrenia,odbery,sona...) som platila 250 €.ale uz nebudem platit az do porodu.

adamkohlusko
27. feb 2013

my sme boli v utorok na krv AFP a sono mi nerobili.,iba ma od spodu pozrela a ze sono az v 20.tt ☹ ale podla vsetkeho mam pruh ☹ mate tu niekto skusenost ???

miciluci
27. feb 2013

@darka2001 ahoj 🙂 ja som bola tiez dnes.tak som sa tesila,cakala som skoro 3 hodky v cakarni a teda to bola poriadna rychlovka.zmeral mi iba FL-dlzku stehennej kosti,zodpovedala 16+3 takze +- par dni sedi a inac nemeral nic ine,len mi pozrel ci je krcok zatvoreny,ci je placenta ok,babo je momentalne v polohe netopier-dole hlavou 🙂 a kope ako diveee,tak sa tesim.sklamana som trosku,dufala som ze mi povie co to bude,podla mna to videl,lebo na zazname vidno ze to pozeral zospodu,ale netrufam si povedat na 100% co to je.a doktor sa len potmehucky usmieval a vyzvedal co by sme si zelali...kotuha..si ma poriadne vychutnbaval podla mna 😀 .poradna bola ok,krv za tyzden vysledky,moc v poriadku,tlak 100/60-ze dobry.len ta vaha akosi neuprosne stupa 😅

darka2001
27. feb 2013

@miciluci tak mne meral obvod hlavicky,bruska a dlzku stehennej kosti a vraj to zodpoveda 15+4 ,takze super,mne to dr prepol na chvilku aj na 3D ,drobec sa tam pekne mrvil,ale akurat mal pupocnik medzi nohami a ani za svet sa nechcel pohnut,tak mi slubil,ze v 20 tyzdni pri velkom usg nam to uz povie,tak uvidime 😉 a na usg som si len potvrdila jeho polohu,lebo rano ked este lezim tak mam lavu cast brucha viac vypuklu a presne tam ma drobec hlavicku,tak mam dnes taky pokoj v dusi 😎 estebaby tie triple testy dopadli dobre....