Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@rybca No aj mne ujde brucho niekam keď si ľahnem na chrbát 🙂 Akurát teraz asi 3 dni mam dole trošku napuchnuté a tvrdšie bruško ináč vôbec nemám tehu brucho 🙂 Iba také tučnučké 😀
baby, ja už totálne neverím všetkým tým kalendárom ohľadom výpočtu pohlavia 😀 ani babským povedačkám 😝 na každom kalendári mi vyšiel chlapec, nevracala som, pleť sa mi nezhoršila - naopak, zlepšila, a čakáme dievčatko 🙂 takže to je iba tak pre zábavu všetko, kým sa dr. nepozrie na utz 😀 😝
@zelovocka Mne vyšlo podla kalendára, krvi a iných výpočtov dievča a mám v brušku chlapčeka 😀
@rybca no ja som myslela, že to teda bude chlapec 😀
@penelope111 ty si si dala zistiť pohlavie z krvi, a vyšlo to chybne?! to je možné? 😕 😀
To aj tak nemame sancu zistit skor. Naozaj az z toho ultrazvuku a a ni to nie je uplne na 100 %. Vsetky tie babske poberacky a rozne vypocty su podla mna tak akurat na pobavenie a ked to niekomu vyjde tak je to skor len nahoda. Ved to sance 50:50 nie je az taky zazrak sa trafit.
@niki18 ahoj, ja mám rovnaký termín ako ty, a ani ja necítim bábo zatiaľ, ani bruško nemám nejako extra veľké, vidno ho iba po jedle 😀 skôr cítim, že sú mi tesnejšie veci, ale neznalý človek ani nevie, že som tehotná 😉
hlavne že je bábätko v poriadku, bruška si ešte v lete užijeme až-až 😎
Baby ani ja zatiaľ žiadne pohyby necitim,babo aj výsledky su o.k tak dufam,že to na seba nenechá už dlho čakať a dúfam,že to vôbec budem vedieť rozoznať 😉
@penelope111 ano, aj ja si myslím... Ja som teda dosť plnšia 😀 a mimi je jak vo vankúšiku.
@zelovocka Nie to su také výpočty podla toho akú mám starú krv a môj mm 🙂 A aj na nete som našla nejaké testy podľa ktorých mi vyšlo dievčatko ale ja som od začiatku tušila, že to bude chlapec a mala som pravdu ja 🙂
@mahulenka87 Však ja tiež ale píšem, že len trošičku 😀
@penelope111 A kam ides na gastro pokial to nieje tajne?
@zaba83 Do NM 🙂 Keďže teraz bývam bližšie k NM 🙂
@penelope111 Tam v nemocnici je dr. Černok, ja mám s ním dobré skúsenosti. Aj sestričky sú milé.
@zaba83 Ano k nemu pôjdem teda dúfam, že ma zoberie 🙂
@penelope111 Volala si tam? Inak tam mava dost ludi.
@zaba83 Nie lebo musím ísť najprv k mojej Dr :-/ Ako tehu ma nevezmú skôr?
@penelope111 najlepsie je si tam dopredu zavolat, povedat ze si tehu a aký mas problem. Mna zobrali do 1 hod. od zavolania ale ja som mala krvacanie ☹ a zaratala som tam aj cestu z PN
tááááák a prvá letná burka je za nami 🙂 normálne hrmelo,vietor a lejak teraz vyšlo slniečko tak idem mrknuť duhu 🙂
@zaba83 Aha. No už to nechám nazajtra a dúfam, že ma zoberú lebo som taká hladná ☹ A čo ti bolo? a čo ti robili?
@penelope111 poslala som IP
tak baby, sme doma z 3D a čakáme chlapčeka 😀 😀 😀 otŕčal šulina jedna radosť, krásne moje chlapčiatko 😵 😵
@barchee Gratulujem 🙂
no, tešíme sa, Riši bude mať parťáka 😀 😀 inak bábo má 135 g, zodpovedá 15tt+5, čo je skoro presne, lebo dnes som 15+2 🙂

@penelope111 ja skor citim pohyby, ked sa na sedacke nahnem dopredu, ze trosku brusko potlacim, alebo ked sa prudko otocim z boka na bok, ked si lahnem na chrbat, tak sa skor citim ako netehotna, brusko klesne na chrbat, takze citim len sadlo, ked si ho chytim