icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

drnduliak
12. mar 2013

@zelovocka mozno keby ste v rodinke neostali len pri dvoch detoch, bolo by skore uplne ine...moji rodicia maju prve dve dcery a potom troch synov...a moj otec bol jedinacik 😀 😀 😀

darka2001
12. mar 2013

@penelope111 no tak to zas až take hrozne nie je ,vygoogli si žlčnikovu dietu,alebo je to aj dieta so zniženým množstvom tuku,ale aj tak sama najlepšie zistiš čo ti robi dobre a čo nie,a po porode by som ich dala von a hotovo,je somarina že musiš držať dietu do konca života......

margaretka35
12. mar 2013

@zelovocka no neviem neviem, kamarat ma 3 bratov a 1 sestru a narodili sa mu dcera a dvojicky tiez baby :o))

zelovocka
12. mar 2013

@drnduliak no, neviem, v mojom veku na 5 detí by som si asi netrúfla 😀 ale pekne sa to u vás prečíslilo 😉

penelope111
12. mar 2013

@darka2001 Však manžel mi už niečo stiahol z netu tak musím preštudovať 🙂 Ja sa vôbec nebránim diéte len ja som nevedela už ani suchý rožtek zjesť a nič bližšie čo vlastne môžem alebo nie mi nepovedali. Ja viem že to je somarina že celý život diétu už som aj s mm a mojou mamou dohodnutá, že po pôrode si ich dám vybrať, že sa budú musieť o malého postarať veď s toho môžem mať zápal a iné problémy takže som bola veľmi prekvapená s toho Dr čo za hovadiny trepe. Hlavne že je najmúdrejší 🙂

zaba83
12. mar 2013

@penelope111 Tak to som nemilo prekvapená, ako som pisala mne vsetko vysvetlil, poradil, tak neviem co sa mu udialo 😖

penelope111
12. mar 2013

@zaba83 To som aj ja prekvapená 🙂 a už dávno sa nestalo aby ma niekto rozreval 😀 už ho kašlem vybavujem si iného Dr a pôjdem ešte tam aby mi povedal čo a ako 🙂

zaba83
12. mar 2013

@penelope111 Tak nieje sam , treba skusit aj ineho, v PN je jedna na A.Hlinku ale u tej som este nebola a dufam, ze ani nebudem muset.

freyjanr
12. mar 2013

ahojte baby co nove?dlho som tu nebola,jak sa mate?mna vcera strasne nastval gyndos ked mi povedal ze som moc pribrala.mam +5kg ale mne len brucho rastie ani nejem viac rifle ktore mam s nizkym pasom oblecem stale jak pred pol rokom tak co ma za problem?pomozem si ze mam brucho jak v 6tom?mna to tesi...keby som sa prezierala tak som ticho ale toto ma strasne vytocilo,akoze mam chudnut cil alebo co?no povedzte co si o tom myslite

freyjanr
12. mar 2013

inak testy dopadli vyborne a babetko krasne narastlo,posledny krat som ho videla cele odteraz uz len po castiach 😉

freyjanr
12. mar 2013

@pasad zatial som nebola vaznejsie chora odkedy som v tehu ale som si takmer ista ze by si mala utekat k vseobenej.jednak gyndos nestanovuje diagnozi tohto typu a jedak by si v cakarni mohla rozsirit bacile a nakazit dalsie tehotne

freyjanr
12. mar 2013

@barchee pre mna je to teraz bezne,vcera sa mi cestou ku gynekologovy zatocila hlava tak ze som spadla a musela som ist s blatovym kolenom 😀 isla som aj s priatelom a ten povedal ze to je normalne ze kazda tehotna pada,a zakazdym ked vstanem trochu prudsie sa mi zahmly pred ocami,srandda bola ked nedavno mamina sedela vedla mna,rychlo vyskocila jak vstavala a mne co som sedela sa z toho zatocila hlava 😀 😀

mistrall
12. mar 2013

@zelovocka ja som to tiez citala, ale podla mna to neplati 😉 moj ujo (mamin brat) ma 2 synov a moja mama 2 dcery .. Moj muz ma sice brata ale vraj cakame babu.. akurat ked som tento teoret. vyskum prezentovala na oslave v nedelu, tak sa teta ( ujova zena -co maju tych dvoch synov) nalakala, ze oni chcu vnucku, ze chlapov uz maju dost 😀

freyjanr
12. mar 2013

inak dneska som mala nadherny sen,prvy krat sa mi snivalo ze uz mam babetko,to bol tak strasne krasny pocit,stale natahovalo rucicky z postielky aby som ho na ruky brala a strasne sa tulilo,takyto sen chcem kazdy den a ak ste zatial taky nemali tak vam vsetkym prajem nech sa vam to dnes v noci sniva,tak strasne skutocne to bolo

alaniska
12. mar 2013

@freyjanr vela?nechapem,ja som sice pribrala 3 a som sa bala ze malo

freyjanr
12. mar 2013

@alaniska aj ja som zostala v soku,som si myslela ze je to tak akurat,neviem preco ale mam naozaj velke brucho ale to neni nezdravy tuk,ten by isiel aj do zadku a stehien ja absolutne nechapem o co mu ide

zuzu188
12. mar 2013

@cerkutka nosím podprsenky také,aké som nosievala bežne,akurát počas kojenia cca 6-7 mesiacov som nosila na kojenie a potom zas normálnu,keď sa mi už tvorba mlieka ustálila a prsia nemám skoro vôbec ovysnuté

zuzu188
12. mar 2013

dnes si moje mimi tak krásne vykopkáva v brušku 🙂

freyjanr
12. mar 2013

@zuzu188 tebe je sveta zit

freyjanr
12. mar 2013

rastie jak z vody

zuzu188
12. mar 2013

@freyjanr no veru 🙂..som rada,že sa konečne otočilo a nekopká ma do mechúra 😀

stefi8786
12. mar 2013

Ahojky všetky 🙂 som tu nova,pridavam sa k Vám kedže termín pôrodu mám 1.8:)
Freyjanr ty máš kedy???🙂

freyjanr
12. mar 2013

@stefi8786 fuuuuha tak ty budes asi prva z nas,ja mam naplanovany az na 27 august.a jak prebieha tvoje tehotenstvo?

freyjanr
12. mar 2013

@zuzu188 dam ti taku blbu otazku ale fakt ma zaujima,moze sa stat ze si aj cvrknes ked ta kopne do mechura?

freyjanr
12. mar 2013

baby inak je mi to trapne ale musim sa vas spytat,mali ste v tehu problem s nejakou infekciou tam dole?ja som posledne tri dni mala nenormalne svrbenie a vcera mi doktor zistil kvasinkovu infekciu,tak som sa zlakla az som na koze zakricala ze NO DO RITI!!!bojim sa ze to ublizi babetku a ze sa mi to bude vraciat cele tehotenstvo,mate s tym skusenosti?

stefi8786
12. mar 2013

Nooo tak ja žiaľ žiadne kopnutia necítim(zatiaľ)....moje tehotenstvo prebiehalo od začiatku bezproblemovo,vôbec ani jediný raz mi nebolo zle,jediné čo bolo a aj naďalej pretrváva je únava a zmeny nalád.A samozrejme chute sa mi zmenili uplne-pred otehotnenim som nemusela mäso,jedla som ho sporadicky raz za mesiac a teraz presný opak.Chut na mäso mám strašnú,hlavne na steaky hovädzie🙂 Freyjanr a už vies čo to bude?Dievčatko alebo chlapčúrik?🙂Ty máš aky priebeh teho???Koľko si pribrala?

freyjanr
12. mar 2013

@stefi8786 neviem este ale asi chlapcek,mne zacali nevolnosti v 3tom mesiaci a este uplne nezmizli,co sa tyka tych nalad tak neviem lebo ja som vzdy bola prehnane naladova,zmena je akurat tak to ze sa za vsetko rozplacem a potom sa mi frajer smeje a ja naraz placem a smejem sa jak uderena 😀 zatial bolo vsetko ok az teraz som trosku na nervy z tej infekcie co som pisala vyssie kusok,pribrala som 5 kg a ty?

zuzu188
12. mar 2013

@freyjanr jasné,že sa to môže stať

freyjanr
12. mar 2013

@zuzu188 no uz cakam na tie trapasy co ma cakaju :D

stefi8786
12. mar 2013

@freyjanr aj ja mám take zachvaty že z nicoho nic sa rozplacem a ked sa má snubenec opýta že čo mi je tak odpoviem že mi je smutno-aj ked nemá mi byť z čoho-proste haluze🙂 tá infekcia-ani netusis z čoho by to teoreticky mOhlo byt?Neprechladla si alebo nebola si odkedy si tehu v nejakom bazéne???
Ja som pribrala uz 10kg-dost veľa a pritom sa neprepchavam ani nič...:-/ Ale hlavne akokeby sa mi panva rozšírila a stehná-tak som skôr zoženštela by som povedala,ja som predtým bola ako palička...