Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
no vam poviem, ked uz tu v NL v marci snezi, tak to je uz co povedat, nezavidim vam, len si davajte pozor, radsej nikam nechodte ak vyslovene nemusite
Tak kočky operácia žlčníka naplánovaná na 26.3. dúfam, že všetko bude v poriadku.
Kolko platíte za morfolog.utz?
@penelope111 vela stastia 😉
Ahaaa,no dost ale jasneee že pojdem...
@deniska84 Ďakujem 🙂
@lily14 no myslela som to tak, ze kazdej mamicke ho urobia, cize screeningovy standard (tak ako v cca 12tt NT a nosove kosticky), kt. by nemal byt plateny pokial to nie je special 3-4D alebo nejaky genet. utz a tak 🙂 u mojho gynek. sa neplati , len za 3-4D v neskorsom tt tehotenstva (24tt a vyssie)
@penelope111 tiez prajem vela stastia 🙂
@penelope111 drz sa a hlavne pokoj, vsetko bude ok 🙂
@margaretka35 Ďakujem 🙂
@mistrall Dúfam, že všetko bude ok. Ďakujem 🙂
@tigi ja som si kupila aventku rucnu,kamoska mi hovorila ze ta je najlepsie ze ju ma.poslem ti link kde maju dobru cenu a plus dostanes zadarmo k tomu sterilizator.http://www.market24.sk/akcie/avent...
baby neviete preco mi neukazuje pas uzivatelky ked si prilozim mysku k jej menu,alebo foto? uz mi to nejde druhy den 😒
@sandy312 presne tu som mala s tym sterilizatorom 🙂 je super, ale som ju po prvom synovi predala, sterilizator mam.Ja som bola velmi spokojna s nou. Risiho som nekojila, prso mi odmietal, takze som ju 3 mesiace vkuse pouzivala, potom sa mi mlieko stratilo uz. Urcite ju odporucam 🙂 ak bude treba, kupim ju aj teraz, ale moc dufam, ze tohoto drobceka budem kojit 🙂
@penelope111 drž sa 🙂
@zuzu188 Ďakujem 🙂
ahojte babulky!
aj ja som chvilu medzi vas patrila... bohuzial, v 12tt na 1. poradni nam uz nebilo srdiecko, MA, kyret. prisla som sa pokochat vasimi bruskami a detickam, uz by som mala take aj ja. ale hlavu hore, ide sa dalej, tak vam prajem krasne bezproblemove tehulkovanie!!!
@penelope111 drzim palce a neboj ...vsetko dobre dopadne !!! 🙂
@miciluci Ďakujem 🙂
Ahojte babule, prosím vás, mali ste niektorá aj v tomto tt hnedkastý až hnedý výtok, mala som to asi pred 2týždňami, trvalo to ani nie 2dni a dnes zas, nič ma nebolí, drobec kopká, tak neviem. V pondelok mám ísť na poradňu. Myslíte, že to môže byť aj z toho žltého telieska - cysty ktorú som mala, teda ešte tam asi nejaká malá je?

My zatial nekupujeme ziadnu vybavicku. Ja som si povedala ze po morfologickom ultrazvuku sa hadam dozviem pohlavie a potom si pojdem pre moju radost kupit nejake prve oblecenie pre babatko. Co sa tyka ostatneho vybavenia, mame velke stastie ze takmer kompletnu vybavu budeme mat od rodiny. Jedine z takych vacsich veci ktore budeme musiet kupit bude postielka a mozno nejaka ta komoda/prebalovaci pultik. Ale na to je este cas! ;)